Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, koukal jsme do prodejni sekce, jsou tam Fortis Spacematic ale s bílým ciferníkem.... ve webovym katalogu je fortis nema (tedy jsem je narychlo nenasel). Jak takovy vzniknou, to se dokoupi do cernejch bilej cifernik a necha sa to vymenit? Díky za dovzdělání amatéra...O.B.

Návštěvník YPO
Odesláno

Já osobně myslím, že je to přímo originál od výrobce.

Je potřeba dodat, že už se nevyrábí a troufnu si řící, že minimálně dva roky - slyšel jsem, že Fortis chce s řadou Spacematic skončit úplně, ale co je na tom pravdy nevím
Odesláno

Je potřeba dodat, že už se nevyrábí a troufnu si řící, že minimálně dva roky - slyšel jsem, že Fortis chce s řadou Spacematic skončit úplně, ale co je na tom pravdy nevím

Ty jo, to by byla škoda. Podle mě je v jednoduchosti síla a mě tenhle model dost baví....
Odesláno

ty. které zde nabízím, jsou originální bez úprav, světlý ciferník a černé ručky a indexy, je to hezké, ale nemá to luminiscenci....a nevyrábí se skutečně už několik let...přesně nevím...jinak není problém objednat černý ciferník a bílé ručky - luminiscenční

• po 5 týdnech...
Odesláno

Zdravím pánové :) Tak podle info z NESTu je řada Spacematic pořád aktuální - důkazem toho je designová novinka Mattern (v Koscomu k vidění na žlutém a modrém silikonu). O tuhle řadu klesal zájem, takže ji Nest neobjednává, ale není problém na přání daný model objednat. Stačí se jen zeptat povolaných :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...