maama Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Odesláno 2. září 2010 před lety jsem kamarádovi ke 40. narozeninám daroval 40 let staré vydání časopisu Playboy. dárek zabodoval. chtěl bych si to zopakovat i v rodinném kruhu trochu seriózněji. čtařicátiny budou v roce 2013 takže mám nejvyšší čas se zorientovat:) vyhlašuji soutěž o nejkrásnější hodinky vyráběné v roce 1973 (současně je ve hře možnost podarovat nové Omegy Railmaster - obdarovaný možná neocení "použité" hodinky) (ale to já zase jo, takže) pro sebe hledám ročník 1975 prosím zkušené o odkazy nebo fotky díky moc
little_w Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 pro me by to bylo asi neco z produkce Tudoru. 70. leta se jim povedla uplne maximalne. (lepsi fotku jsem nenasel, ale moc jsem nehledal).
garyfisher Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Přihlašuju svoje Heuer Autavia 1163 z roku 1973. Fotku pouziju tu od Kalifxe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
gougy Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Já dodám miláčky z roku mého narození (1974)ETERNA Sonic, pokud vím, měly by odpovídat i požadovaným letům 73-75 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2010 uživatelem gougy
jnm Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Přihlašuju svoje Heuer Autavia 1163 z roku 1973. Fotku pouziju tu od Kalifxe Právě jsem se zamiloval. Fantastický hodinky!
Pixelator Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 tak tak. tie autavie nemaju chybu... dokonale historicke chronografy so sportovym duchom...
garyfisher Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Autavie mam opravdu rad. Daji se bez problemu nosit kazdy den. Jsou docela velky, coz v dnesni dobe prijde vhod.
dalilamc Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Právě jsem se zamiloval. Fantastický hodinky! Nemůžu než souhlasit,taky se mi moc líbí ! 1
jankoxxx Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 dufam ze bud podobne autavie alebo oris chronoris budem raz vlastnit. mozno by si sa mohol poobzerat po nejakych vintage TH Monaco. v roku 1975 sa tusim este vyrabali. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Ja jsem rocnik 1974 a shanel jsem z tech let Moonwatche nebo Submarinery
cigi Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Nech si zrenovovat prim sport II do bílého zlata.
railmaster Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Já mám jasno. Volím hodinky s pořádným strojkem a historií. Diversky Sherpa, to je nedocenený archetyp poriadnych potápiek, používaný v hlbinách aj v Himalájach.
Columbus Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 (upraveno) railmastere díky za uznání. Enicary Sherpa jsou jedny z nejlepších hodinek !!!!!!!!! Zapomněl jsem dodat jedny z vůbec nejlepších. Upraveno 6. září 2010 uživatelem Columbus
cigi Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 (upraveno) šerpa jsou opravdu parádní, jen bych vyjádřil obavy o správnou dataci, já bych je citem prd tak o 10 let zpátky, je to dobrej tip tak pro mne, 1964. 1973 to vyžaduje barvičky a soudek , protiatomák, zvonáče s pseudolidovou výšivkou na klínu a dřeváky - bezpodmínečně. Je možný, v roce 1973 ještě někdo nosil trubky a ofinu, ale ruku na srdce, byl innnn ? To bychom mohli skončil u soudružského tesilu :D Upraveno 7. září 2010 uživatelem cigi
snackmc Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 70. léta měla svůj osobitý design, proto si myslím, že by se měl promítnout i do hodinek :-) At každý pozná, že se jedná o 70. léta.Z toho duvodu volim ORIS Chronoris. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ETA7750 prumer 30mm, rezerva 42 hod.velikost 40mmpouzdro nerez ocelručky a znaky Superluminova C3 3 1
Columbus Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 šerpa jsou opravdu parádní, jen bych vyjádřil obavy o správnou dataci, já bych je citem prd tak o 10 let zpátky, je to dobrej tip tak pro mne, 1964. Hrozně nerad bych se pouštěl do sporu s kovaným odborníkem protože já takový zdaleka nejsem. Myslel jsem si, že se ještě v té době vyráběly, pokud ne, omlouvám se za mystifikaci a už teď jsem požádal o smazání příspěvku.
maama Odesláno 7. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. září 2010 pánové,zatím děkuju, jen tak dál, a příspěvky nemažte:) ty diversky Sherpa se mi taky líbí. Autavia - parádní, až na ty bílý subciferníky, v černý by to bylo pro moje oko lepší. jinak pořadí preferencí pro mě doteď - dívka v průhledných plavkách (její hodinky nevím), koupající se dívka, Oris, Eterna, Autavia. pro bráchu (1973) bych z toho nevybral asi nic-měly by to být elegantní oblekovky - ne sportovní vzhled. ale házejte sem všechno..
Biges Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Odesláno 7. září 2010 Že by československá klasika? (Raději padám, než mi na hlavě přistanou nějaké Omegy ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. (foto Foundryman)
maama Odesláno 9. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. září 2010 Že by československá klasika? (Raději padám, než mi na hlavě přistanou nějaké Omegy ) náročný spotřebitel asi jsem, když už československé miláčky mám. teda o něco starší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se