Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

před lety jsem kamarádovi ke 40. narozeninám daroval 40 let staré vydání časopisu Playboy. dárek zabodoval. chtěl bych si to zopakovat i v rodinném kruhu trochu seriózněji. čtařicátiny budou v roce 2013 takže mám nejvyšší čas se zorientovat:)

vyhlašuji soutěž o nejkrásnější hodinky vyráběné v roce 1973

(současně je ve hře možnost podarovat nové Omegy Railmaster - obdarovaný možná neocení "použité" hodinky)

(ale to já zase jo, takže) pro sebe hledám ročník 1975

prosím zkušené o odkazy nebo fotky

díky moc

Odesláno (upraveno)

railmastere díky za uznání. Enicary Sherpa jsou jedny z nejlepších hodinek !!!!!!!!!

Zapomněl jsem dodat jedny z vůbec nejlepších.

Upraveno uživatelem Columbus
Odesláno (upraveno)

šerpa jsou opravdu parádní, jen bych vyjádřil obavy o správnou dataci, já bych je citem prd tak o 10 let zpátky, je to dobrej tip tak pro mne, 1964. 1973 to vyžaduje barvičky a soudek :D, protiatomák, zvonáče s pseudolidovou výšivkou na klínu a dřeváky - bezpodmínečně. :D Je možný, v roce 1973 ještě někdo nosil trubky a ofinu, ale ruku na srdce, byl innnn ? To bychom mohli skončil u soudružského tesilu :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

70. léta měla svůj osobitý design, proto si myslím, že by se měl promítnout i do hodinek :-) At každý pozná, že se jedná o 70. léta.

Z toho duvodu volim ORIS Chronoris.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

ETA7750 prumer 30mm, rezerva 42 hod.

velikost 40mm

pouzdro nerez ocel

ručky a znaky Superluminova C3

• Dát hlas 3
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

šerpa jsou opravdu parádní, jen bych vyjádřil obavy o správnou dataci, já bych je citem prd tak o 10 let zpátky, je to dobrej tip tak pro mne, 1964.  :D

Hrozně nerad bych se pouštěl do sporu s kovaným odborníkem protože já takový zdaleka nejsem. Myslel jsem si, že se ještě v té době vyráběly, pokud ne, omlouvám se za mystifikaci a už teď jsem požádal o smazání příspěvku.

Odesláno

pánové,

zatím děkuju, jen tak dál, a příspěvky nemažte:) ty diversky Sherpa se mi taky líbí. Autavia - parádní, až na ty bílý subciferníky, v černý by to bylo pro moje oko lepší. jinak pořadí preferencí pro mě doteď - dívka v průhledných plavkách (její hodinky nevím), koupající se dívka, Oris, Eterna, Autavia. pro bráchu (1973) bych z toho nevybral asi nic-měly by to být elegantní oblekovky - ne sportovní vzhled. ale házejte sem všechno..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...