lub Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Ahoj, měl bych na Vás dva dotazy. 1. údržba - po nějakém čase se luneta začne čím dál hůř otáčet - prostě se zanese. Jak ji čistíte vy? Nevím jak dalece je to správný řešení, ale používám klasický wédéčko - pod lunetu vpravím malinkou kapku, protočím a luneta se krásně uvolní a jede jak po másle. Snad použitý prostředek není hodinkám na škodu - aspoň jsem si nevšiml. Jde o monstra a jedny seiko 5. 2. oprava-rozchození lunety Po nekonečném shánění a následné radosti z nových Seiko SKXA (black knight - časem se pochlubím) mě z nadšení trochu zchladily dvě věci: po vybalení a prozkoumání stavu (škráblej hardlex sakra..) jsem zjistil, že se luneta nechce moc točit - resp. jde neskutečně ztuha. zanesená určitě není, jsou to nové hodinky, ještě s foliema. Čím by to teda mohlo být? Podle mě je tam moc naražená a drhne o pouzdro. Při své šikovnosti ji nechci sám nějak páčit... Byl by nekdo ochoten poradit, popř. nejlíp se na to sám podívat...? Na reklamaci/vrácení to nevidím - jedná se poslední kus (!!), na který jsem na celým širým internetu narazil a jen tak se jich nechci vzdát. A ještě - kdyby někdo zároveň uměl vyleštit drbanec na skle na kraji vedle lunety - nové těžko seženu, je velmi mírně vypouklé. Předem díky moc. Upraveno 3. září 2010 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 Ahoj, měl bych na Vás dva dotazy. 1. údržba - po nějakém čase se luneta začne čím dál hůř otáčet - prostě se zanese. Jak ji čistíte vy? Nevím jak dalece je to správný řešení, ale používám klasický wédéčko - pod lunetu vpravím malinkou kapku, protočím a luneta se krásně uvolní a jede jak po másle. Snad použitý prostředek není hodinkám na škodu - aspoň jsem si nevšiml. Jde o monstra a jedny seiko 5. 2. oprava-rozchození lunety Po nekonečném shánění a následné radosti z nových Seiko SKXA (black knight - časem se pochlubím) mě z nadšení trochu zchladily dvě věci: po vybalení a prozkoumání stavu (škráblej hardlex sakra..) jsem zjistil, že se luneta nechce moc točit - resp. jde neskutečně ztuha. zanesená určitě není, jsou to nové hodinky, ještě s foliema. Čím by to teda mohlo být? Podle mě je tam moc naražená a drhne o pouzdro. Při své šikovnosti ji nechci sám nějak páčit... Byl by nekdo ochoten poradit, popř. nejlíp se na to sám podívat...? Na reklamaci/vrácení to nevidím - jedná se poslední kus (!!), na který jsem na celým širým internetu narazil a jen tak se jich nechci vzdát. A ještě - kdyby někdo zároveň uměl vyleštit drbanec na skle na kraji vedle lunety - nové těžko seženu, je velmi mírně vypouklé. Předem díky moc. Uff, to je prilis vela nahod na nove hodinky - skrabnut Hardlex tiez nieje "len tak nahodou v krabicke". Si si isty ze su nove? Nemohli byt tie folie nalepene neskor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
puralex Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 ..myslim ze je pod lunetou tesneni a tomu asi moc dobre wd-cko nedela...na to bych pouzil nejakou silikonovou vazelinu, ale to je jenom moje domnenka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2010 (upraveno) Uff, to je prilis vela nahod na nove hodinky - skrabnut Hardlex tiez nieje "len tak nahodou v krabicke". Si si isty ze su nove? Nemohli byt tie folie nalepene neskor? Podle mě je to tak - prošly asi víc rukama, možná byly už reklamované-vrácené kvůli tomu škrábanci nebo lunetě a "po cestě" utržily další šrámy. Nošené ale nejsou, to bych myslím poznal. Prostě je zase vyčůraně nabídli dál s vědomím toho, že už jsou běžně nedostupné. Kupoval jsem na Amazonu.uk a vracet nechci - jiné bych nesehnal. edit: možná s nima někde třískli a odnesla to luneta a zároveň sklíčko.. ale jinak fungují (a vypadají nádherně.. ) Upraveno 3. září 2010 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se