Onisan Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Pro krásnou holčinu co vypadá jako modelka, ale ve skutečnosti je to holka co hraje kolektivní, kontaktní, sporty sháním hodinky. Má ráda bílou barvu (alespoň letos) takže když budou bílé, bude to asi fajn. A samozřejmě, jako každá holka se o hodinky starat nebude, takže musí být i odolné.... Jiné zadání není a není třeba Tak sem s nápady :-)
Chorche Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Co třeba Certiny?Dělají toho v bílé víc, ale tyhle se mi líbí nejvíc.
Honza K. Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Co Baby Monster? Byly k prodeji třeba zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31664-seiko-snzf45k1/ Anebo co třeba Christopher Ward? Zde: http://www.christopherward.co.uk/women/sport/view-all/w6sww.html
tombas Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Pro krásnou holčinu co vypadá jako modelka, ale ve skutečnosti je to holka co hraje kolektivní, kontaktní, sporty sháním hodinky. Má ráda bílou barvu (alespoň letos) takže když budou bílé, bude to asi fajn. A samozřejmě, jako každá holka se o hodinky starat nebude, takže musí být i odolné.... Jiné zadání není a není třeba Tak sem s nápady :-) To nemyslíš vážně Onisan, chceš poradit a jak to asi máme udělat, když sem nedáš žádné fotky?! Šoupni jich sem alespoň pár v různých pozicích, abychom mohli správně odhadnout její styl,
realcop Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 To Onisan Souhlasím s tombasem. Jsem samozřejmě proti sexismu, ale tady jde čistě o estetické hledisko. Je třeba zjistit, jestli hodinky budou sedět barvou k odstínu pleti a samozřejmě tvar a velikost hodinek musí korespondovat s křivkami dámy. Tady kluci i ja to myslíme dobře, neradi bychom se šeredně sekli v doporučeném výběru samo sebou. Byla by to velká škoda, kdyby pak dáma tvého srdce řekla: "Na tom chronomagu jsou ale tupouni, ty hodinky vůbec nesedí". To bychom děsně neradi. Přece jen jde o reprezentaci, tak nějak, že jo. Jak říkám, jsme tady především všichni estéti a napůl éterické bytosti, vše živočišné nám je cizí. Ničeho se neboj a dej sem fotky
Návštěvník Kamil Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 Taky nám řekni, kolik na to máš peněz. Nebo to nebudeš platit ty?
realcop Odesláno 3. září 2010 Nahlásit Odesláno 3. září 2010 (upraveno) To byla negentlemanská otázka Kamile. Co si dáma pomyslí. Že na ni chce Onisan šetřit. Tak nějak přiměřeně, že ano. Penize v tomto případě nehrají roli, ale zase by asi Onisan určitě nerad, aby si dáma myslela, že si ji chce zavázat dárkem. Nu přiměřeně. Upraveno 3. září 2010 uživatelem realcop
Onisan Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Jak jste vydedukovali, že je moje? to kamil: to neřeš to gill: mě napadly nějaký Gčka, nedělají se bílý? V řadě Baby?
Gilius Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 to gill: mě napadly nějaký Gčka, nedělají se bílý? V řadě Baby? Ale samozřejmě,že dělají Případně jukni na Hamilton Multitouch.
Onisan Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2010 asi mám důvod jít do digitálko-baterkové prodejny Myslím, že pro kočku jsou nějaké digy z řady G dostatečně atraktivní... i když třeba ty Certina na začátku také budou v užším výběru. Asi navštívím Koscom na Florenci
Gilius Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Vypadají fakt dobře a strašně moc toho vydržej.
Onisan Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2010 nepochybuju.. Měl jsem v rámcí zdejší "pujčovací akce" ty mudmany (nebo jak se to jmenuje) a je mi jasný, že to dřív to zapiká jejich majitel, než tahle časomíra A n holce pěkně nastajlovaný digitálky budou vypadat dobře, na rozdíl od chlapa (pokud ten chlap zrovna nevylejzá z BVP a nebo alespoň nemá uniformu , nebo "uniformu"
Onisan Odesláno 4. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Neprovokuju K obleku to moc neni, ale kdyz jsi vystajlovanej od Marlboro Clasic, nebo Bushmann, take to preens sedi, nebo ne?
Návštěvník Snow Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Houby nějaká ubrečená Baby nebo Lady G. Jukni se Onione na pořádné Casio G-Shocky, měl jsem je v bílomodré kombinaci na lyže a byly super. Slečna bude nadšená
onney Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 Je fakt, že i moje slečna po nějakých géčkách v bílé pokukovala. Ale víc se jí líbily právě baby-G. Odolné jsou dostatečně a mají takový "něžnější" vzhled, než klasická Géčka.
little_w Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 no pardon, ale kdyz digi, tak hranaty. gecka jsem v tehle barve videl a na zenske si to predstavit dovedu, a hrave (ale je fakt, ze ja mam bujnou fantazii). na eBayi za par dolaru.
Hellé Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 (upraveno) Tak chlapci, ja mam biele Baby-G. su krasne a posledny cas ich nedavam z ruky..ale na jesen sa vratim k automatom a co som to vlastne chcela..aha uz viem...nezelam si aby take hodinky ako mam ja mala aj ina zenska, dokonca, krasna a mlada..tak toto nie..kup jej nieco ine..trebars plastaky Too late alebo Ice watch Upraveno 4. září 2010 uživatelem Hellé
Pixelator Odesláno 4. září 2010 Nahlásit Odesláno 4. září 2010 helle: zmier sa s tym ze tieto hodinky ma urcite viac zien nez len ty ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se