Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pro krásnou holčinu co vypadá jako modelka, ale ve skutečnosti je to holka co hraje kolektivní, kontaktní, sporty sháním hodinky. Má ráda bílou barvu (alespoň letos) takže když budou bílé, bude to asi fajn. A samozřejmě, jako každá holka se o hodinky starat nebude, takže musí být i odolné.... Jiné zadání není a není třeba :) Tak sem s nápady :-)

Odesláno

Pro krásnou holčinu co vypadá jako modelka, ale ve skutečnosti je to holka co hraje kolektivní, kontaktní, sporty sháním hodinky. Má ráda bílou barvu (alespoň letos) takže když budou bílé, bude to asi fajn. A samozřejmě, jako každá holka se o hodinky starat nebude, takže musí být i odolné.... Jiné zadání není a není třeba :) Tak sem s nápady :-)

To nemyslíš vážně Onisan, chceš poradit a jak to asi máme udělat, když sem nedáš žádné fotky?! :camera: Šoupni jich sem alespoň pár v různých pozicích, abychom mohli správně odhadnout její styl, :rambo:

Odesláno

To Onisan

Souhlasím s tombasem. Jsem samozřejmě proti sexismu, ale tady jde čistě o estetické hledisko. Je třeba zjistit, jestli hodinky budou sedět barvou k odstínu pleti a samozřejmě tvar a velikost hodinek musí korespondovat s křivkami dámy. Tady kluci i ja to myslíme dobře, neradi bychom se šeredně sekli v doporučeném výběru samo sebou. Byla by to velká škoda, kdyby pak dáma tvého srdce řekla: "Na tom chronomagu jsou ale tupouni, ty hodinky vůbec nesedí". To bychom děsně neradi. Přece jen jde o reprezentaci, tak nějak, že jo. Jak říkám, jsme tady především všichni estéti a napůl éterické bytosti, vše živočišné nám je cizí. Ničeho se neboj a dej sem fotky :whistle: :P

Návštěvník Kamil
Odesláno

Taky nám řekni, kolik na to máš peněz. Nebo to nebudeš platit ty?

Odesláno (upraveno)

To byla negentlemanská otázka Kamile. Co si dáma pomyslí. Že na ni chce Onisan šetřit. Tak nějak přiměřeně, že ano. Penize v tomto případě nehrají roli, ale zase by asi Onisan určitě nerad, aby si dáma myslela, že si ji chce zavázat dárkem. Nu přiměřeně.

:rolleyes:

Upraveno uživatelem realcop
Odesláno

asi mám důvod jít do digitálko-baterkové prodejny :) Myslím, že pro kočku jsou nějaké digy z řady G dostatečně atraktivní... i když třeba ty Certina na začátku také budou v užším výběru. Asi navštívím Koscom na Florenci :)

Odesláno

nepochybuju.. Měl jsem v rámcí zdejší "pujčovací akce" ty mudmany (nebo jak se to jmenuje) a je mi jasný, že to dřív to zapiká jejich majitel, než tahle časomíra :) A n holce pěkně nastajlovaný digitálky budou vypadat dobře, na rozdíl od chlapa (pokud ten chlap zrovna nevylejzá z BVP a nebo alespoň nemá uniformu , nebo "uniformu" :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Houby nějaká ubrečená Baby nebo Lady G. Jukni se Onione na pořádné Casio G-Shocky, měl jsem je v bílomodré kombinaci na lyže a byly super. Slečna bude nadšená

Odesláno

Je fakt, že i moje slečna po nějakých géčkách v bílé pokukovala. Ale víc se jí líbily právě baby-G. Odolné jsou dostatečně a mají takový "něžnější" vzhled, než klasická Géčka.

Odesláno (upraveno)

Tak chlapci, ja mam biele Baby-G. su krasne a posledny cas ich nedavam z ruky..ale na jesen sa vratim k automatom

a co som to vlastne chcela..aha uz viem...nezelam si aby take hodinky ako mam ja mala aj ina zenska, dokonca, krasna a mlada..tak toto nie..kup jej nieco ine..trebars plastaky Too late alebo Ice watch

Upraveno uživatelem Hellé

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...