vito Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Pokusím se bez záruky sem dát obrázek mých Longines. Byly uvedeny na trh k OH v roce 1972 v Mnichově. Manuální nátah, rezerva chodu 48 hod.,průmer bez korunky 38 mm. Přesné, spolehlivé. Ten obrázek je strašný, omlouvám se, ale neumím to ani pořádně vyfotit, ani pořádně dát sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stana Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Pokusím se bez záruky sem dát obrázek mých Longines. Byly uvedeny na trh k OH v roce 1972 v Mnichově. Manuální nátah, rezerva chodu 48 hod.,průmer bez korunky 38 mm. Přesné, spolehlivé. Ten obrázek je strašný, omlouvám se, ale neumím to ani pořádně vyfotit, ani pořádně dát sem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nekoupil jste je teď na aukru ? Viděl jsem tam nedávno prodávat stejný model..,zajimavé hodinky s docela nadčasovým designem..
Pixelator Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 ach... no tak sup sup najst nejakeho foto-skusenejsieho kamarata... na nejake pekne foto tohoto modelu by som sa velmi rad pozrel
vito Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2010 stana: kdepak, mám je už hodně dlouho, řekl bych tak 30 let, kupoval jsem je v Bazaru, dodnes si pamatuji, že stály 1.800.- Kč.......pixelator: žádného kamaráta, to musím, sakra, dokázat sám. Dám se do metody zkouška - omyl.
vito Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2010 Co takhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vito Odesláno 5. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. září 2010 A když mi to tak hezky jde, tak ještě zadní stranu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
stana Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 (upraveno) stana: kdepak, mám je už hodně dlouho, řekl bych tak 30 let, kupoval jsem je v Bazaru, dodnes si pamatuji, že stály 1.800.- Kč....... pixelator: žádného kamaráta, to musím, sakra, dokázat sám. Dám se do metody zkouška - omyl. No to klobouk dolů tehdy to bylo docela hodně peněz..., jsou i po tolika letech hezké Upraveno 5. září 2010 uživatelem stana
Pixelator Odesláno 5. září 2010 Nahlásit Odesláno 5. září 2010 nooo dakujem za foto. su naozaj krasne. tak nech tikaju aj nadalej
Dr.Gaga Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Krásný hodinky. 1800Kč? To je celkem málo... :-) V aukcích se Longiny prodávají cca 3000kč a více.
Almi Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 ved 1800 Kc bol ale pred 30timi rokmi trochu iný peniaz, takze to tak málo zas nebolo
Dr.Gaga Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Juj, ja jsem maník. Ja mžoural a četl jsem 3 roky. Před 30 lety to byla tak nějak výplata moji mamky... Sorry
LuBart Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Juj, ja jsem maník. Ja mžoural a četl jsem 3 roky. Před 30 lety to byla tak nějak výplata moji mamky... Sorry To určitě ano. Heuer Autavia 1163 tehdy stály dokonce 3.900,- Kčs!
Matthew Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 no páni, jsou fakt parádní ještě bych je dal na koženej pásek a hurá s nima dělat parádu... jenom mi to připomíná, že když přijdu já do bazaru tak jsou tam desatery polorozpadlý Sporty, nějaký GUB dost pochybný a občas Doxy.. obdivuju, když tam někdo najde něco, co stojí za koupi
Chosef76 Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2012 Krásný kousek, jdu mrknout na nějaké vintage, co mi udělají stejnou radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se