Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Co myslíte, má smysl jim věnovat čas a peníze? Zatím jsem jim trochu přeleštil pouzdro a vzal nahrubo sklíčko.

Bohužel strojek nejde.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsou pekne. Nech je u hodinare vratit do zivota, a kdyz to bude mozne, venoval bych se ruckam - prelestit a znovu namodrit. Myslim, ze pak by z nich mohla bejt nadherna ozdoba zapesti.

Odesláno

Ozdoba zápěstí ano, ale dnes spíš pro slečnu. Mají v průměru 32mm bez korunky, jsou opravdu maličké. Jako ty Wylery.

Roztikat určitě přijdou, ale stovky EUR za renovaci v DANAFI se mi zatím dávat nechce :suicide_anim:

Odesláno

Karlos: postupně s tím polezu ven, nejzajímavější jsou už jen IWC - kapesní strojek Cal.74. Pak tu mám nějaké dámské, ale většina jich je buď v celkově špatném stavu - sešlá, nebo zásahem znetvořená (nevěřili byste :) ).

• po měsíci...
Odesláno

Za me:

Rozlestit pouzdro a sklicko, poradne, a zprovoznit strojek, resp. ho opravdu dat do kupy - ne tak, aby chodil, ale tak, aby chodil aspon par desitek let. Precijen peknejch par let starej chronometr strojek od Movada, kameny v satonech, vyvazovany takovyto kolecko vevnitr (wokno jak svina)... to asi nebyl low-end ;)

Ciselnik rozhodne nechat bejt (!), rucky znovu namodrit.

Pomoci by mohl mechano nebo mr. Broz, pokud budou mit cas a naladu.

S Mechanem zkusenosti nemam, ale slysel jsem jen dobre. S Brozem zkusenost mam a dobrou - delal mi mensi renovaci Omega Speedmaster Mark 3, lesteni pouzdra a revize, serizeni a promazani strojku, za fajn peniz.

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...