Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I mne se tyhle Hamiltony navzdory prehrsli informaci na ciselniku, ukousle trojce a GMT okynku se zbytecnym rozsahem (hodiny pred a po) uz delsi dobu dost libi. A fotky jsou taky paradni.

Odesláno

Zdar děcka,

tak jsem stále sháněl textilní strap, který by splňoval mé požadavky na pásek k cestovním hodinkám. Narazil jsem na něj na Timefactors. Za čtyři dny byl doma a za 6,18? vč. pošty.

Takže tady je pár neumělých fotek. Mně se na těch kloxech prostě líbí! :thumbsup_anim:

post-3318-070405900 1284469167.jpg

post-3318-080937500 1284469170.jpg

post-3318-009990800 1284469173.jpg

post-3318-063845200 1284469175.jpg

post-3318-005624200 1284469178.jpg

Odesláno (upraveno)

Mesh jsem chtěl, ale pak jsem to viděl po kupě a nesedl mi k nim. K oblekovkám jo, ale k těmhle ne, no ...

Díky za odkaz. Ta cena mě vystřelila z kecek :)

Upraveno uživatelem Churchill
Odesláno

Parádní hodinky - pro mě nejhezčí Hamiltony. Na Ebay proběhlo pár příhozů, bohužel nic nevyšlo.

Nejvíc jim sedne ta původní kůže, ten textilní strap mi přijde moc světlý - zkusil bych něco tmavšího (zelenošedá, hnědá) a nebo od Ondry nechat ušít nějaký "retro" řemen.

Odesláno

[) name=ricous' timestamp='1284474655' post='476475]

Parádní hodinky - pro mě nejhezčí Hamiltony. Na Ebay proběhlo pár příhozů, bohužel nic nevyšlo.

Nejvíc jim sedne ta původní kůže, ten textilní strap mi přijde moc světlý - zkusil bych něco tmavšího (zelenošedá, hnědá) a nebo od Ondry nechat ušít nějaký "retro" řemen.

Mno jo, ale jelikož jsou cestovatelský, tak na nich kůži nechcu bo nechci někde řešit, zda to zmokne nebo se zničí až s tím zahučím někam do vody na držku :) Prostě je nemám jako salonní kloxy. Proto textil. Bo guma jim nesedne. A takhle světlý jsem chtěl, aby ladil s barvou indexů.

Kožených jsem na nich vyzkoušel mraky, ale nejvíc jim opravdu sedne ta origo.

A dej taky někdy vědít, jak pokračuje ta tvoje věc ;)

Odesláno

Ty jsem právě zkusil, ale nakonec jsem došel k tomuhle řemenu. Je silnější než NATO/ZULU a sedne mi k nim lépe.

Konečně můžu konstatovat, že s řemením na konzervejšny su spokojen :)

Odesláno

aAaaAaaAAa to ty si jejich majitel, zatraceně, tyhle hodinky sem strašně chtěl vidět naživo, protože mě celkem lákaj, ale nevim jestli by nebyly moc velký a já to na srazu prokaučuju :), tak snad příště ...

Odesláno

Kdyby tvá zvědavost byla neodbytná, není problém se kdykoliv slézt na kafe. Optimálně v Costa Coffee na Floře. A můžeš je vidět aji zkusit se spoustou řemenů. Stačí dát vědít :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...