Churchill Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 (upraveno) Takže moje cestovatelské, pár šrámy poznamenané, oblíbené kloxy. Díky kibimu za pěkné fotky Upraveno 6. září 2010 uživatelem Churchill 1
Onisan Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Paráda, tohle jsou asi jediné Hamilton které mají nějaký esprit.... a navíc ho mají na rozdávání a díky těmhle fotkám to snad vidí každý... 1 1
Churchill Odesláno 6. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Naprostý souhlas, jsou to jediné Hamiltony, které mě oslovily
sureshot Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 konecne vidim naozaj pekne hamilton remen to ma 24 ci 22?
Churchill Odesláno 6. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2010 konecne vidim naozaj pekne hamilton remen to ma 24 ci 22? 22
jankoxxx Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 naozaj pekne hodinky. videl som ich predvcerom na letisku v Nice. len ta velkost je na uz na mna privela. gratulujem stastnemu majitelovi
Churchill Odesláno 6. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2010 Díky, mám je od června a dělají mi radost čím dál větší
skalis Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 I mne se tyhle Hamiltony navzdory prehrsli informaci na ciselniku, ukousle trojce a GMT okynku se zbytecnym rozsahem (hodiny pred a po) uz delsi dobu dost libi. A fotky jsou taky paradni.
Pixelator Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Odesláno 6. září 2010 tak tieto ma dostali ten indy k nim naozaj pasuje
Churchill Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Zdar děcka, tak jsem stále sháněl textilní strap, který by splňoval mé požadavky na pásek k cestovním hodinkám. Narazil jsem na něj na Timefactors. Za čtyři dny byl doma a za 6,18? vč. pošty. Takže tady je pár neumělých fotek. Mně se na těch kloxech prostě líbí!
jankoxxx Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 mozno by si na ne mohol skusit hodit nejaky paradny mesh. pristat im to pristane ale musim ta (z vlastnej skusenosti) upozornit na to ze ten textilak moc trvacny neni. naopak odporucam (aj ked nie z vlastnej skusenosti) tento http://www.giadashop.com/prodottilist.aspx?idscat=49&idcat=4&azione=o len cena je pre ilustraciu
Churchill Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 (upraveno) Mesh jsem chtěl, ale pak jsem to viděl po kupě a nesedl mi k nim. K oblekovkám jo, ale k těmhle ne, no ... Díky za odkaz. Ta cena mě vystřelila z kecek Upraveno 14. září 2010 uživatelem Churchill
ricous Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Parádní hodinky - pro mě nejhezčí Hamiltony. Na Ebay proběhlo pár příhozů, bohužel nic nevyšlo.Nejvíc jim sedne ta původní kůže, ten textilní strap mi přijde moc světlý - zkusil bych něco tmavšího (zelenošedá, hnědá) a nebo od Ondry nechat ušít nějaký "retro" řemen.
little_w Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 gratuluji, moc pekny. tak si rikam, ze tady u Ernesta Jonese za ne nechteli moc, kdyz je meli v akci za ?420
Churchill Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 [) name=ricous' timestamp='1284474655' post='476475] Parádní hodinky - pro mě nejhezčí Hamiltony. Na Ebay proběhlo pár příhozů, bohužel nic nevyšlo. Nejvíc jim sedne ta původní kůže, ten textilní strap mi přijde moc světlý - zkusil bych něco tmavšího (zelenošedá, hnědá) a nebo od Ondry nechat ušít nějaký "retro" řemen. Mno jo, ale jelikož jsou cestovatelský, tak na nich kůži nechcu bo nechci někde řešit, zda to zmokne nebo se zničí až s tím zahučím někam do vody na držku Prostě je nemám jako salonní kloxy. Proto textil. Bo guma jim nesedne. A takhle světlý jsem chtěl, aby ladil s barvou indexů. Kožených jsem na nich vyzkoušel mraky, ale nejvíc jim opravdu sedne ta origo. A dej taky někdy vědít, jak pokračuje ta tvoje věc
Churchill Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Ty jsem právě zkusil, ale nakonec jsem došel k tomuhle řemenu. Je silnější než NATO/ZULU a sedne mi k nim lépe. Konečně můžu konstatovat, že s řemením na konzervejšny su spokojen
abbot Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 aAaaAaaAAa to ty si jejich majitel, zatraceně, tyhle hodinky sem strašně chtěl vidět naživo, protože mě celkem lákaj, ale nevim jestli by nebyly moc velký a já to na srazu prokaučuju , tak snad příště ...
Churchill Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Kdyby tvá zvědavost byla neodbytná, není problém se kdykoliv slézt na kafe. Optimálně v Costa Coffee na Floře. A můžeš je vidět aji zkusit se spoustou řemenů. Stačí dát vědít
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se