Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chtěl bych napsat několik slov chvály na tento Německý kamenný obchod. Našel jsem je přes chrono24.com, ale mají i své webovky. Vyhlédl jsem si u nich Rolex Submariner. S panem majitelem je velmi dobrá komunikace v AJ. Hodinky mi laskavě rezervoval přes víkend a uvítal osobní převzetí. Před zaplacením mi ještě přinesl pár podobných modelů (AP, JLC), popovídali jsme si, kam všude už prodal (zkušenost s Čechy má výbornou) a co právě teď nosí.

Spokojenost s hodinkami a dobrý pocit z předání, tak by to mělo být.

Odesláno (upraveno)

A co nosi clovek ktery je s nejluxusnejsimi kousky denne ve styku, ma zkusenosti a ma vlastne skoro neomezenou moznost vyberu? Ten uz by v tom mel mit z vlastniho pohledu jasno :)

EDIT: Gratulace k Subum.

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno (upraveno)

Docela ultimátní zlaté chrono od AP. Zkusím najít fotku...

Dík!

EDIT: tak jestli jsem se nespletl, jsou to tyto:

Tak ty jsou poměrně dost hnusný. :sick01: Je vidět, že už asi neví, co by...

Edit: Radši ukaž Suby!

Edit2: Tak o minutu později už tady jsou... gratulace!

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Já z nákupu u A. Grimmeisena tak nadšený nebyl, kupoval jsem od něj Vulcaina 1951. Komunikace OK, ještě jsem mu volal a ptal se detailně na stav telefonicky. Doručení bleskové. Akorát při vybalení se na lunetě objevil ťukanec, viditelný pouhým okem, který na fotkách nešel poznat a v komentáři o stavu se taky jaksi decentně zamlčel. - Zdánlivě lákavá cena tedy stavu odpovídala, nechal jsem to být, maximálně jsem poslal trochu zklamaný email.

(Podobnou zkušenost jsem učinil i s některými dalšími zavedenými obchodníky. Přesně popsat stav umí snad jen účastníci fór jako je chronomag.)

• Po roku...
Odesláno

ja z nakupu u Grimmeissena nadseny byl, slevu mi dali, hodinky sem platil z banky, do tri dnu meli love na uctu a jeste ten den posilali, poslali fedexem ve ctyri odpoledne a druhej den dopoledne jsem mel rolexy doma. stav supr, baleni komplet, za me rozhodne palec nahoru..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...