gogogogo1st Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Zdravím, ještě než mě hned všichni ukamenujete, tušíte o nějakejch quartzkách v podobném naprosto dokonalém jednoduchém a funkčním designu jako Fortis Flieger? nedávno tu byly jedny za 8100kč což už je blízko mé zatím psychologické hranici koukám i po zahraničních webech ale tam nemám důvěru tak pro začátek klidně asi klidně ten quartz....
Slaco Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Zdravím, ještě než mě hned všichni ukamenujete, tušíte o nějakejch quartzkách v podobném naprosto dokonalém jednoduchém a funkčním designu jako Fortis Flieger? nedávno tu byly jedny za 8100kč což už je blízko mé zatím psychologické hranici koukám i po zahraničních webech ale tam nemám důvěru tak pro začátek klidně asi klidně ten quartz.... Vítám Tě na tomto foru. Myslím ,že tvůj příspěvěk patří spíš do vlákna "porďte s koupí/výběrem". Navrhuji adminovi přesunout příspěvěk kam patří ať v tom máme přehled. K tvému dotazu: Do quartzu Ti kecat nebudu,stejně se časem pokud setrváš propracuješ k mechanice. Mrkni třeba na "Autran & Viala Flieger 3-0201-01" www.chronoshop.cz. Nové za 5.100,-Kč. Dále doporučuji projít sekce k pilotkám,třeba Tě zaujme něco jiného a třeba i cukneš s cenovým limitem.
redd Odesláno 8. září 2010 Nahlásit Odesláno 8. září 2010 Některý modely s designem jako Fortis má Poljot.
Harry Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Odesláno 9. září 2010 A nebo prostě Fortis Flieger quartz Vlevo quartz, vpravou automaty... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gogogogo1st Odesláno 12. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 12. září 2010 Vítám Tě na tomto foru. Myslím ,že tvůj příspěvěk patří spíš do vlákna "porďte s koupí/výběrem". Navrhuji adminovi přesunout příspěvěk kam patří ať v tom máme přehled. K tvému dotazu: Do quartzu Ti kecat nebudu,stejně se časem pokud setrváš propracuješ k mechanice. Mrkni třeba na "Autran & Viala Flieger 3-0201-01" www.chronoshop.cz. Nové za 5.100,-Kč. Dále doporučuji projít sekce k pilotkám,třeba Tě zaujme něco jiného a třeba i cukneš s cenovým limitem. Díky moc za radu tyhle by to určitě splňovaly jsou vážným kandidátem ale kdoví jak to se mnou bude......zaregistroval jsem se zde abych koupil nějaké automaty, pak jsem si ale přečetl pár názorů ohledně "odolnosti" což se s mou představou že je "nesundám" z ruky moc neslučovalo (hlavně to kolo, motorka...) takže proto ten quartz.... na začátku jsem u pročítání inzerátů měl jasnou představu o ceně 6 - 7 000 kč, po týdnu jsem zjistil že se mi líbí a koukám už jen na automaty kolem 12 - 15 000 kč z internetového nákupu naslepo na ebay už jsem "vyrostl" protože v realitě jak jsem se přesvědčil kolirát vypadají/sedí hodinky jinak. takže nejprve alespoň vidět....ale to jsou všechno dávno známé pravdy že
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se