Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 27. 12. 2010 v 21:54, 'Kostra' napsal:

Překrásný kousek. Jak to u něj funguje? Nikde jsem nenašel žádnou cenu nebo tak (nejsem zrovna němčinář). Mám mu napsat ohledně ceny nebo to má jen na výstavku, že už to někdy vyrobil a prodal?

Jinak ty ostatní jsou taky moc pěkné. Díky moc;-)

Už jsem to sem jednou dával, Roland Kemmer, na ebay.de má nick erkahund. Teď zrovna žádné jednoručky nemá, ale mívá je běžně. Cena kolem 200 Eur.

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nikdo s osobními zkušenostmi, komu by některé z těchto hodinek prošly rukama? Posted Image

Zajímala by mě kvalita zpracování a osobní dojem z jejich provedení (preferované jsou UNO, DEFEKTO, ale i Bergmann a další, spíše lidovější modely)

Odesláno

Prošly mi přes ruku a následně šuplík, tak jsem je poslal dál tyto: RLT Watch Co. - Automatic "One handed Watch" RLT-13 stále jsou k objednání. Fotky od kibiho http://www.photowatches.eu/thumbnails.php?album=342. Zkušenost s RLT13 byla zajímavá, pěkně provedené hodinky, které tou jednou ručkou natolik provokují okolí, že jsem je přestal nosit, protože mě nebavily neustálé narážky, že musím být úplně v pohodě, když si mohu dovolit sledovat čas tak nějak plus mínus pět minut...

Odesláno
  V 29. 12. 2010 v 12:47, 'Kostra' napsal:

Právě, že už jsou out of stockPosted Image S tím provokováním věřím a popravdě na něj tak trošku spoléhámPosted Image

Vyprodané jsou ty nad a pod, ale RLT13 se dají na webu normálně nakliknout a měl jsem je před chvíli v košíku.... Mají ten seznam dost nepřehledný, ale žlutě napsané "Add to card" platí pro RLT... Ještě se na ně podívej...
Odesláno

Pretty standard automatic workhorse, but swiss reliability is guaranteed with a 25 Jewel Automatic Wind ETA 2824-2 with quick set date fitted. Nicely visible via mineral glass view case-back, with a rotor engraved in olde English script "RLT" A nice touch.

Odesláno

Ty brdo. Alan Silberstein to jednoznacne valcuje. Pockam si az zlevni:-)

Odesláno (upraveno)

Ze stovek na desítky tisíc? :-) Díval jsem se, že i repliky jsou dost mastné:-)

Ale jsou překrásné, o tom žádnáPosted Image

Upraveno uživatelem Kostra
Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 16:48, 'chlumak' napsal:

Že bych z některýho minimalistickýho kousku ze šuplíku sundal minutovku?:thumbsup_anim:

Až to budeš mít, tak dej vědětPosted Image

Odesláno
  V 30. 12. 2010 v 22:01, 'spinach' napsal:

já to před časem udělal... ale přiznejme si není to ono.. :sad01_anim:

:gora:

No pohoda, jen to datum tam trochu nepasuje, jinak super :cheers:

Odesláno

Nakonec jsem kontaktoval Ronalda Kemmnera. Velmi vstřícně mi odepsal, že mi rád něco sestaví a poslal mi na výběr spoustu možností. Barvu cifru tu řešit nebudu, to je má osobní preference, ale rád bych si od Vás nechal poradit ohledně nabízených strojků. Poslal mi tři možnosti:

1 Unitas soigne

2. Seagull 3620

3. TY3621

O tom posledním jsem nikdy neslyšel.

Pomůže mi jakákoliv informace o přesnosti, ceně, životnosti a spolehlivosti těchto strojků. Předem moc děkuji.

Jen ještě dodám, že hodinky budou mít dýnko s průhledem, takže to bude i o estetice strojků (z tohoto, mnou jediného posouditelného, hlediska u mě vítězí Unitas)

post-12491-061215500 1293968414.jpg

post-12491-003610300 1293968426.jpg

post-12491-058437900 1293968439.jpg

post-12491-064059900 1293968467.jpg

Odesláno

Je to stejný strojek jako seagul 3620, jen má jiný můstek, cena cca 30 EUR, Unitas cca 130 EUR. Přesnost číňanů + - 1 minuta za den, dá se vyladit do 30 vteřin za den. Osobně bych preferoval Unitas, ale pokud tě trápí finance tak Seagul na druhém obrázku. V reálu taky nevypadá špatně.

Odesláno
  V 4. 1. 2011 v 18:28, 'Luk' napsal:

Je to stejný strojek jako seagul 3620, jen má jiný můstek, cena cca 30 EUR, Unitas cca 130 EUR. Přesnost číňanů + - 1 minuta za den, dá se vyladit do 30 vteřin za den. Osobně bych preferoval Unitas, ale pokud tě trápí finance tak Seagul na druhém obrázku. V reálu taky nevypadá špatně.

Moc děkuju za raduPosted Image

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...