Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar pratele, mate nekdo nejakeho dobreho znameho s US adresou? Pravdepodobne budu mit sanci vydrazit jedny hodinky, ale "US shipping only" i po komunikaci s prodejcem a tak zjistuju, jestli do toho mam jit a nebo to nechat bezet, zatim to vypada ze by mohly byt za zajimavy penize, ale to mi bude k nicemu kdyz mi je neposle :(

Pripadne diky za nabidky pokud nekoho mate ;) Nejaka odmena samozrejmosti :)

Odesláno

Zdar pratele, mate nekdo nejakeho dobreho znameho s US adresou? Pravdepodobne budu mit sanci vydrazit jedny hodinky, ale "US shipping only" i po komunikaci s prodejcem a tak zjistuju, jestli do toho mam jit a nebo to nechat bezet, zatim to vypada ze by mohly byt za zajimavy penize, ale to mi bude k nicemu kdyz mi je neposle :(

Pripadne diky za nabidky pokud nekoho mate ;) Nejaka odmena samozrejmosti :)

http://www.shipito.cz/

Tato služba je sice primárně určena pro zasílámí třeba elektroniky, kterou ti jinak do zahraničí nepošlou, ale mohlo by to fungovat i pro restrikci "US shipping only". Mezi logy partnerů je i E-bay (pokud to teda dražíš tam), takže by to neměl být problém. Služba stojí od 200 do 1 000 Kč, podle ceny, velikosti a váhy zásilky.

Odesláno

Chlapi diky, nejradsi bych vyuzil preposlani od nejakeho cloveka (ne firmy), clo/dph asi probehne tak jako tak, spise premyslim jak to zaridit. Mate nekdo nejakou zkusenost s tema firmama v odkazech? Pujde pripadne o hodinky za +/- 30.000 CZK.

P_Hajda - 200-1000 je cena za prijeti od prodejce a poslani do CR nebo za neco ve stylu vydrazeni aukce? Diky

Odesláno

P_Hajda - 200-1000 je cena za prijeti od prodejce a poslani do CR nebo za neco ve stylu vydrazeni aukce? Diky

Cena je jen za poslání. Pak si ještě účtují flat fee za přijetí 8,50 USD.

Jinak nevím, jestli zrovna dělají vydražení aukcí. To bych viděl spíš na ten druhej odkaz.

Odesláno

Spiderer: se shipito mám zkušenosti LINK, posílal realizoval jsem více než 50 zásilek (z toho některé byli konzolidované) a asistovaný nákup.

Normálně si počítají za přeposlání 8,50 dolarů + poštovné (to je v závislosti na velikosti a hmotnosti + rychlosti zásilky + plus případně pojištění) což nejlevnější varianta by v tomto případě byla odhaduji kolem 20 dolarů. Můžeš využít i asistovaného nákupu, který je však dražší http://www.shipito.cz/cz-zprostredkovani-nakupu-a-platby Nicméně lze to řešit i přes jejich standardní účet, pak k té ceně bude potřeba u nás zaplatit DPH a clo (s čím však nemám zkušenosti, protože jsem realizoval vždy jen takové zásilky, které byli do 200 USD a tedy osvobozeny od cla a DPH)

Nebo jestli si kvůli tomu tam nechceš zakládat účet, tak můžu klidně poskytnout svůj. Kdyžtak přes SZ

• Po roku...
Odesláno

Používám shippito. Bez problémů, zřízení okamžité, balík rozbalí, vyfotí obsah, zabalí, zabalí extra. Poplatky adekvátní, rychlost blesková vyjma vánoc, ale to se omluvili.

Pokuď se z pohledu prodejce budeš chovat jako rezident, většinou bez problémů spolupracuje. Tj. komentář uděluješ (=uzavíráš transakci) na základě fotek od shippita, fotí poměrně dobře, makro nečekej.

USA shipping only - přečti si celý inzerát, ne pouze info ebay.

USA bidders only = zeptej se předem, někteří to myslí vážně.

Zbytek je Tvůj boj, protože celní řízení - odpovídá za něj adresát.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...