Tazz Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 (upraveno) Zdravím všechny,tak jsem si udělal radost a pořídil si kousek z kolekce Longines Sport Collection - Conquest L3.661.4.56.7. Objednal jsem je na netu a osobně vyzvedl ve Švýcarsku. Po 6-ti hodinové cestě v luxusní chumelenici jsem natěšen stanul před obchodem, bohužel jsem měl smůlu a dorazil krátce po začátku hodinové polední pauzy. Celý netrpělivý jsem tedy lozil po Curychu, v chumelenici a teplotou někde pod mínusem. Po hodině jsem se konečně dočkal a odnášel si tento skvost s nepopsatelným pocitem.Materiál - ocel a černá keramika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. září 2010 uživatelem Tazz
Micey Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Jo, jsou pěkný, maj hezky nenápadný tlačítka chronografu..akorát se zeptám, ty střední články tahu jsou fakt keramika, nebo nějak načerněná ocel? Hele a teď mě napadá, v Curychu teď sněží a maj teplotu pod nulou?
gougy Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Vítej mezi nemocnými, ta hodina v chumelenici byla stejně jednou z nejlepších možných, tak si nestěžuj Jó a jen tak mimo téma - pěkné hodinky
little_w Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 no tomu rikam prvni prispevek! gratuluji. Longines jsou super, tise a pomalu si me ziskavaji vic a vic. takova ticha voda, co mele brehy.
sta Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 paradni hodinky! BTW, mel jsi po ceste nazpet na ruce? Ve skole smyku nas ucili ze hodinky se maji za jizdy sundavat, protoze kdyz na Tebe vyleti airbag tak vezme sebou i Tvoji ruku a ta Ti pak muze pristat na ksichte na kterem Ti hodinky udelaji peknou paseku... no ale res tyto veci kdyz mas novy hodinky
Radimk Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 BTW, mel jsi po ceste nazpet na ruce? Ve skole smyku nas ucili ze hodinky se maji za jizdy sundavat, protoze kdyz na Tebe vyleti airbag tak vezme sebou i Tvoji ruku a ta Ti pak muze pristat na ksichte na kterem Ti hodinky udelaji peknou paseku...
Libunda Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Ta luneta mě přijde až příliš "pohřební" ale jinak hezký hodinky. gratuluji taky
Tazz Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 @Micey - ano, ty články jsou také z keramiky, byl jsem pro ně ke konci března @gougy - nestěžuju , jel bych pro ně znovu a za takových cestovních podmínek co byly, celkem cesta i s návštěvou obchodu cca 18 hodin @little_w - díky, sohlasím s tou vodou, po tom co jsem viděl naživo podobný model (bez keramiky v tahu a se šedivou lunetou) jsem byl definitivně rozhodnut pro tento kousek @ sta - neměl, na ruce byly starší Certiny, právě z toho důvodu co jsi psal, jsou menší a tolik paseky by nenadělaly @Libunda - naživo to není tak hrozný díky všem
ASV Odesláno 3. března 2011 Nahlásit Odesláno 3. března 2011 @Micey - ano, ty články jsou také z keramiky, byl jsem pro ně ke konci března @gougy - nestěžuju , jel bych pro ně znovu a za takových cestovních podmínek co byly, celkem cesta i s návštěvou obchodu cca 18 hodin @little_w - díky, sohlasím s tou vodou, po tom co jsem viděl naživo podobný model (bez keramiky v tahu a se šedivou lunetou) jsem byl definitivně rozhodnut pro tento kousek @ sta - neměl, na ruce byly starší Certiny, právě z toho důvodu co jsi psal, jsou menší a tolik paseky by nenadělaly @Libunda - naživo to není tak hrozný díky všem Gatuluji, hezký kousek. Chtěl bych se tě zeptat pokud to není tajné :-) na kolik tě přišly? Zajímalo by mě jen, jestli je to ve Švýcarsku výhodnější?
Tazz Odesláno 4. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Díky, oproti Čechám o 14tis. levněji
Morax Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Zajímavý kousek. Tak ať ti dělají radost!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se