sect Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Pánové, zajímal by mně váš názor, případně skušenosti. Kolega je automechanik a v současné době používá hodinky s minerálním sklíčkem, které jsou na fotkách - neřešte značku, ani kvalitu hodinek. Možná jste si všimli, že sklíčko je mírně poškozené od svařování . Teď bude mít narozeniny, tak jsme mu koupili hodinky se safírem (Trasery Supersporty na tahu), ale zajímalo by mně, jak dopadne safírové sklo? Vydrží to? Poškrábaní a odření by mělo být v pohodě, ale kapky od svařovaní? Hodinky samozřejmě v práci nesundává a sundávat nebude...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gougy Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Hodinky samozřejmě v práci nesundává a sundávat nebude...... Koupil bych mu ještě mikinu s dlouhým rukávem...
Milis Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Mně se tohle udělalo na brejlích. Ale to jsem zjistil až po vyléčení toho zánětu spojivek. Jinak si myslím, že pokud na ten safír nedopadne nějakej pořádnej ingot, tak to bude OK.
B.F.G. Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Kolega by se měl hlavně zamyslet nad tím, jak má být oblečenej svářeč.
Milis Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Kolega by se měl hlavně zamyslet nad tím, jak má být oblečenej svářeč. To nevím, co má oblečení svářeče společnýho s hodinkama... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
spiderer Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Hele Milisi, ten svarecskej mundur ti jde asi celkem dobre k tem Eternam vid?
Milis Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Hele Milisi, ten svarecskej mundur ti jde asi celkem dobre k tem Eternam vid? To není moje fotka.
sect Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Není to svářeč, ale automechanik, který občas svařuje. Nevím, jestli by takový fešný obleček nosil .....možná ve volném čase, ale ničeho jsem si zatím u něho nevšiml.....
sect Odesláno 14. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2010 Těžko říct, jak to bude vypadat v praxi. Safír má teplotu meknutí cca 2000 stupňů, takže možná snad, tam ten rozžhavený matroš pěkně schladne, odpadne a nic se nestane. Ale lepší by bylo, kdyby používal svářečský rukavice. Dík za odpověď. Ty rukavice asi používá, ale hledej je, když potřebuješ něco jenom narychlo přichytit. Myslím že to by více hledal, než dělal.
B.F.G. Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Odesláno 14. září 2010 (upraveno) To nevím, co má oblečení svářeče společnýho s hodinkama... Vole, jak asi tatínek nosil hodinky celý ty leta??? Aha? Edit přežblept. Upraveno 14. září 2010 uživatelem B.F.G.
sect Odesláno 15. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2010 (upraveno) Edit: nechápu to, ale 2 x stejná odpověď. Upraveno 15. září 2010 uživatelem sect
Honza K. Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Tak nějak hádám, že i ten safír bude mít problém. Ale i když ne, tak přežije pouzdro a tah? Asi ne, a tím pádem problém zůstává v podstatě stejný - zničené hodinky, byť na ciferník by vidět bylo.
1Lachtan Odesláno 17. září 2010 Nahlásit Odesláno 17. září 2010 Tak nějak hádám, že i ten safír bude mít problém. Ale i když ne, tak přežije pouzdro a tah? Asi ne, a tím pádem problém zůstává v podstatě stejný - zničené hodinky, byť na ciferník by vidět bylo. Ale o to u hodinek přeci primárně jde (aby bylo vidět na ciferník)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se