Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, zajímal by mně váš názor, případně skušenosti.

Kolega je automechanik a v současné době používá hodinky s minerálním sklíčkem, které jsou na fotkách - neřešte značku, ani kvalitu hodinek. Možná jste si všimli, že sklíčko je mírně poškozené od svařování :whistling: . Teď bude mít narozeniny, tak jsme mu koupili hodinky se safírem (Trasery Supersporty na tahu), ale zajímalo by mně, jak dopadne safírové sklo? Vydrží to? Poškrábaní a odření by mělo být v pohodě, ale kapky od svařovaní?

Hodinky samozřejmě v práci nesundává a sundávat nebude......

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mně se tohle udělalo na brejlích. Ale to jsem zjistil až po vyléčení toho zánětu spojivek. Jinak si myslím, že pokud na ten safír nedopadne nějakej pořádnej ingot, tak to bude OK.

Odesláno

Není to svářeč, ale automechanik, který občas svařuje. Nevím, jestli by takový fešný obleček nosil :sad01_anim: .....možná ve volném čase, ale ničeho jsem si zatím u něho nevšiml.....

Odesláno

Těžko říct, jak to bude vypadat v praxi. Safír má teplotu meknutí cca 2000 stupňů, takže možná snad, tam ten rozžhavený matroš pěkně schladne, odpadne a nic se nestane. :)

Ale lepší by bylo, kdyby používal svářečský rukavice.

Dík za odpověď. Ty rukavice asi používá, ale hledej je, když potřebuješ něco jenom narychlo přichytit. Myslím že to by více hledal, než dělal.

Odesláno (upraveno)

To nevím, co má oblečení svářeče společnýho s hodinkama...

Vole, jak asi tatínek nosil hodinky celý ty leta??? Aha?

Edit přežblept.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno

Tak nějak hádám, že i ten safír bude mít problém. Ale i když ne, tak přežije pouzdro a tah? Asi ne, a tím pádem problém zůstává v podstatě stejný - zničené hodinky, byť na ciferník by vidět bylo. :)

Odesláno

Tak nějak hádám, že i ten safír bude mít problém. Ale i když ne, tak přežije pouzdro a tah? Asi ne, a tím pádem problém zůstává v podstatě stejný - zničené hodinky, byť na ciferník by vidět bylo. :)

Ale o to u hodinek přeci primárně jde (aby bylo vidět na ciferník) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...