Přejít na obsah

Hodinky Winner

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj pochlubím se jedním "úlovkem"

Jednou jsem brouzdal po eBay a narazil na docela pohledné oblekovky. Na fóru jsem se dočetl mnoho o kvalitě čínských hodinek, ale zvědavost byla silnější :-) Čistě ze zvědavosti jsem hodinky objednal. Z Hong Kongu dorazily cca za 14 dní. Dorazily kupovidu nepoškozené a to i přesto, že prepravní obal byla pouze malá papírová krabička vystlaná né moc velkou vrstvou bublinkové fólie. Po natažení hodinky kupodivu šly :-)

Jedná se o oblekovky s průměrem 40mm bez korunky. Uvnitř je nějaký noname čínský strojek s automatickým nátahem. Pouzdro by mělo být nerez ocel, je vcelku dobře spracované až na nějaké chybičky. Na dýnku je průhled na strojek. Strojek nemá hacking, datum lze měnit rychle povytažením korunky do první polohy, v druhé lze nastavovat čas. K přesnosti moc nevím, ale za den mi udělal cca +4s

Čínan se téměř do detailů inspiroval hodinkami Longines Master

Po zkušenostech uživatelů zdejěího fóra hodinky pravděpodobně velikou životnost mít nebudou. Objednal jsem je čistě ze zvědavosti, protože vyrobit něco takového s koncovou cenou 150kč a ještě na tom vydělat je vcelku mazec :o

Pár reálných fotek:

post-3917-081766500 1284652239.jpg

post-3917-020484900 1284652251.jpg

post-3917-072398200 1284652261.jpg

post-3917-024472000 1284652271.jpg

Odesláno

pěknej kousek a hlavně za ty prachy :thumbsup_anim: zrovna taky pokukuju po jedněch stejné značky s koncovou cenou 200,- až do domu tak doufám že mě soudruzi nezklamou a dojdou mi taky funkční :)

Odesláno
  V 17. 9. 2010 v 9:40, 'tumic' napsal:

pěknej kousek a hlavně za ty prachy :thumbsup_anim: zrovna taky pokukuju po jedněch stejné značky s koncovou cenou 200,- až do domu tak doufám že mě soudruzi nezklamou a dojdou mi taky funkční :)

:wheelchair:

EDIT: sorry

Odesláno
  V 16. 9. 2010 v 15:55, Reesha napsal:

Ahoj pochlubím se jedním "úlovkem"

Jednou jsem brouzdal po eBay a narazil na docela pohledné oblekovky. Na fóru jsem se dočetl mnoho o kvalitě čínských hodinek, ale zvědavost byla silnější :-) Čistě ze zvědavosti jsem hodinky objednal. Z Hong Kongu dorazily cca za 14 dní. Dorazily kupovidu nepoškozené a to i přesto, že prepravní obal byla pouze malá papírová krabička vystlaná né moc velkou vrstvou bublinkové fólie. Po natažení hodinky kupodivu šly :-)

Jedná se o oblekovky s průměrem 40mm bez korunky. Uvnitř je nějaký noname čínský strojek s automatickým nátahem. Pouzdro by mělo být nerez ocel, je vcelku dobře spracované až na nějaké chybičky. Na dýnku je průhled na strojek. Strojek nemá hacking, datum lze měnit rychle povytažením korunky do první polohy, v druhé lze nastavovat čas. K přesnosti moc nevím, ale za den mi udělal cca +4s

Čínan se téměř do detailů inspiroval hodinkami Longines Master

Po zkušenostech uživatelů zdejěího fóra hodinky pravděpodobně velikou životnost mít nebudou. Objednal jsem je čistě ze zvědavosti, protože vyrobit něco takového s koncovou cenou 150kč a ještě na tom vydělat je vcelku mazec :o

Taktiež rozmýšľam o nejakých oblekovkách do práce, moje pracovné election už začínajú mať známky častého nosenia, aj keď ich občas prestriedam s nejakými primkami, alebo bývalými súdruhami zpoza východnej hranice, ale s týmto súdruhom by som si trocha zaexperimentoval.Dal by sa poslať nejaký link na predaj? Za chvíľku mám narodky. :happybday:

Návštěvník YPO
Odesláno

sorry, teprve teď jsem si všiml, že jsi si vědomě koupil obšlehnutý Londžíny - měl bych být ostražitější :D - jsou pěkný - gratulace

Odesláno

Mně to hlava nebere. Proč sem vždycky nějakej lajdák, kterýho zřejmě obtěžuje přečíst si alespoň 1% obsahu tohodle fóra a kterýho z toho titulu naprosto minou vůbec důvody existence tohodle fóra, prdne takovýhle téma? Běž s čínskejma hodinkama za 150,-Kč do pryč, na gurmánským fóru taky nebudeš votravovat s vařenejma slepičákama.

LOCK.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...