yegor Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Zdravim vsetkych chronomagorov...konecne som si zakupil ako tak poriadny fotak a nasiel cas nafotit moje polrocne Breitling Avenger. Trosku z historie...asi rok a pol dozadu som si surfoval hore dole internetom a nejako natrafil na tuto stranku ako taky laik ktoremu sa vsak pacia pekne veci a vlastnik Longines Lungo mare som sa zacital do clankov na tejto stranke..potom som objavil forum a tak sa stalo ze sa zo mna stal absolutny hodinkovi maniak ktory potrebuje dennu davku chronomanie prave z tejto stranky...tym by som chcel aj podakovat tvorcom ze take nieco vobec existuje a hlavne ze to drzia na slusnej urovni..ako som sa dostaval postupne hlbsie do sveta hodiniek zistoval som ze moje quartz Longines asi nebudu to prave co chcem a zacal som hladat dalej..bolo mi jasne ze dalsi kusok musia byt automaty a kedze som mlady a trochu kolotocarsky tak som hladal nieco velke a leskle..byvam v Bratislave a tam vladne jednoznacne breitling samozrejme myslim vekovu skupinu od 20 do 30 v ktorej sa ja pohybujem...tak som sa vybral na navstevu do sheronu a nasiel to co som hladal...ked som ich uvidel dal na ruku vedel som ze musia byt moje tak sa aj stalo a som ich hrdym vlastnikom uz pol roka...tiez som tvrdil ze su to moje definitivne hodinky ale s hodinkami je to ako so zenami..je ich tolko krasnych na svete ze tazko nieco oznacit za definitivne A teraz trosku ku hodinkam asi tak mesiac som pozeral v kuse na ruku a vychutnaval si kazdy detail...su naozaj krasne spracovane perfektne drzia na ruke vdaka tomu ze puzdro je ohnute akurat velke aj ked asi vacsie by moja ruka nezvladla krasne vysoke a s nenormalne nadhernym AR ktory robi na dennom svetle s hodinkami krasnu svetelnu show A aby som bol kompletny tak maju aj negativa uslachtila ocel z ktorej su vyrobene je podla mojhu nazoru primakka a uz ich mam riadne otukane ale tak dufam ze mi to v sherone nejako rozlestia..najhorsie je na tom vnutorna vystupena cast lunety tu tuknem asi zakazdym a kedze je aj lestena a blizko cifernika je to riadne vidno...ale ked mam pravdu povedat asi to az tak nevidno ale ked clovek na nich stale pozera vsimne si to...strojcek vo vnutri je klasicka eta 7750 predstavoval som si ze bude mat hladsi chod ale tak to by som uz asi chcel od breitlingu privela...Tak to je vsetko..dufam ze som vas svojim clanockom velmi neunavil a prikladam aj par fotiek mojej dvojclennej rodinny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
sharz Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Nefandím veľmi Breitling dizajnu, ale tieto Avenger-y sa im podarili.Nech dlho slúžia a čo najmenej škrabancov...i keď tie nás budú pri dennom používaní našich hodiniek sprevádzať stále.
ceslko Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Ať slouží a jsi s nima spokojen co nejdéle... :-)
ceslko Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Ať slouží a jsi s nima spokojen co nejdéle... :-)
KFL Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Pořádný a velký béčka. Tak to má bejt . Gratuluju!
gas Odesláno 18. září 2010 Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Obavam se, ze na Tvou ruku tahle velikost nejak nesedi
yegor Odesláno 18. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2010 Nefandím veľmi Breitling dizajnu, ale tieto Avenger-y sa im podarili. Nech dlho slúžia a čo najmenej škrabancov...i keď tie nás budú pri dennom používaní našich hodiniek sprevádzať stále. Ja som sa rozhodoval medzi navitimer world a tymito avengermi ale worldy sa mi zdali jednak dost okukane,dost placate a kvoli tenkej lunete aj opticky uz dost velke na moju ruku...Avengery mi proste sadli a aj na svoju velkost sa fakt paradne nosia Dakujem vsetkym za gratulacie
xoslic Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 Su ozaj velmi pekne. Aku maju odchylku / den?
yegor Odesláno 27. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. září 2010 tak odchylku som meral len na zaciatku...teraz ma to uz nezaujima...cinilo to nejakych 1 az 2 sek denne zalezalo ci som ich nosil takze presnost v celku dobra
Jeremy Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Vítej v klubu, taky jsem s Avengery spokojenej.Škrábance rozleštíš sám - www.chronosop.cz, cape cod.
yegor Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Vítej v klubu, taky jsem s Avengery spokojenej. Škrábance rozleštíš sám - www.chronosop.cz, cape cod. diki za radu..este sa spytam ze ci tie handricky naozaj funguju a kolko mi jedna handricka vydrzi alebo je to len na jedno pouzitie?Je to len na mensie skrabance alebo to rozlesti aj hlbsie zarezy?
spiderer Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Hadriky opravdu funguji, je to pouze na takove ty male vlasove skrabance, nic hlubsiho s tim nerozlestis a je to na vice pouziti pokud to uschovas zpet do pytliku aby to zustalo vlhke. Po 10-20 minutach budes mit hodinky jako nove, pokud na nich nebudes mit nejaky vetsi zarez, to potom ubrouskama neodstranis, ale o to se ti pri pravidelne servisni prohlidce postara servis
Spec Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Juuuj tak toto je nááádhera nemožem sa vynadívat,hned mi padol do oči ten AR,no proste paráda gratulujem ku nadhernym kuskom..
yegor Odesláno 5. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Juuuj tak toto je nááádhera nemožem sa vynadívat,hned mi padol do oči ten AR,no proste paráda gratulujem ku nadhernym kuskom.. ten AR je neskutocny...a este ked sa ma kolegovia spytaju ci tie hodinky boli lacnejsie bez sklicka..to myslim hovori za vsetko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se