Přejít na obsah

87 hlasů

1. 1. Co Vám zde při čtení vadí nejvíce?

• Hrubky (mně/mě, hrubky/hrupki, byli/y...)
    • Chybějící interpunkce (blabla, ale...)
    • Chybějící diakritika (fararskej/farářskej)
    • Off Topic (A o koze, B o voze)
    • Komentování ceny v sekci Prodej
    • Vložení fotek obřích rozměrů
    • Opakování textu (Re:...)
    • Zakládání nesmyslných anket

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejak nechapu proc je tohle vlakno ve vseobecne diskuzi o hodinkach.. Me vadi jen ty hrubky, na zbytek jsem si uz z ruznych internetovych for atp zvyknul.. Obri fotky mimo galerii + komentovani cen v prodejni sekci je prohresek proti pravidlum, to by melo vadit moderatorum, kteri to mohou umravnit..

Odesláno

- komentování cen v případě, že se nejedná o zjevnou habaďůru

- off topic: jak kdy, ale pokaždé tehdy, když je to za účelem napadání, sebeprezentace apod. :axehead:

- zbytečná Re:, zvlášť když jsou i s obřími fotkami

Odesláno

Kdyz nekdo pise ve velkem <>viny = Tada

V tomhle bych si dovolil nesouhlasit, v případě Tady většinou nejde o **** ale o to, že má rozdílný názor a na to má právo, co myslíš?
Odesláno

V tomhle bych si dovolil nesouhlasit, v případě Tady většinou nejde o **** ale o to, že má rozdílný názor a na to má právo, co myslíš?

At si pise co chce, nevim ale, proc me by to nemelo vadit?

• Dát hlas 1
Odesláno

At si pise co chce, nevim ale, proc me by to nemelo vadit?

jedna vec je ked ti to vadi a druha vec je ked tu priemerny nekonfliktny clen musi v kazdom vlakne citat aky je Tada d***l.

• Dát hlas 1
Odesláno

jedna vec je ked ti to vadi a druha vec je ked tu priemerny nekonfliktny clen musi v kazdom vlakne citat aky je Tada d***l.

Vsak jsme ve vlakne Co mi vadi uplne nejvic ... jinde to nepisu ...

• Dát hlas 2
Odesláno

Hlasovani bohuzel neobsahuje moznost "Vkladani debilnich anket". Prosim o pridani, dekuji.

Skoda, skoda, to me nenapadlo a ted uz je pozde a dalsi polozka do hlasovani pridat nelze :(

Ad komentovani cen: vetsina komentaru je negativnich (je to drahe, ja to prodaval za...), takze je to v zasade pouze ochrana prodavajiciho, ktera sekci Prodej dava styl bezneho prodejniho webu...

Odesláno (upraveno)

Muzu Ti ji tam pridat ;)

Tak jo. Dik :) Do zavorky bych jen uvedl, ze se jedna o cerneho kone cele ankety nasazeneho s mirnym zpozdenim a ze v dobe tohoto pridani hlasovalo uz X clenu.

edit: oprava nesmyslu

Upraveno uživatelem mikymik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...