xcelsion Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Říkal jsem si, že budou pravděpodobně z přelomu 70.-80. let, tak jsem úplně vedle nebyl. Díky za objasnění!
Akkersson Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 přišla vteřinovka Nevím jak se těmhle ciferníkům říká, ale že jsou takhle nerovný a povrchově vytažený, na těch něco je!
JHonza Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Také zkouším: cal 68.4 po opravě (pero,nařizovací soukolí), z nedostatku lepšího cifr, pouzdro a ručky zkombinované ze dvou totálních šrotů (asi tak, jako když nedávno proběhla v médiích zpráva, že chirurgové komusi zašili ukousnuté ucho do břicha, aby přežilo, než je budou moci přišít nazpátek).Všimněte si dobového tahu: patřil k jednomu z těch šrotů a po odhumusení a nevelké opravě vypadá docela k světu.A ještě cenná zkušenost: když nabastlíte kal. 68 do pouzdra po 66, můžete očekávat problém. Hodinky se občas záhadně zastavovaly. Po delším bádání jsem zjistil, že kvůli malému místu občas zachytává vteřinovka o sklo ... no nic, výměna skla za vyšší, odkud bylo, neuhodnete ... Pobeda.
atomicsteve Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Nemají zelenější lumi než standartní produkce?
Borodov Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Já dnes tyto: Proste provokace!!! Tyhle nemaji chybu... chjo, jdu si dat panaka...
hirsch Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Nemají zelenější lumi než standartní produkce? Jsou ze standardní produkce, takže si myslím, že žádnou odchylku v barvě lumi nemají
Honza.manta Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jojo, tyhle mají tu barvu lumi takovou svéráznou.
hirsch Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jojo, tyhle mají tu barvu lumi takovou svéráznou. Přikládám ještě jednu fotku udělanou z "normálního" foťáku , původní obrázek byl vyfocen mobilem, ještě pro doplnění, jedná se o výrobek objednaný z Eltonu bez zvláštních požadavků.
SakalMarty Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 Tohle vůbec není provokace, klidně sem všichni sázejte svoje Orlíky Chjo, ale spíš ze mě mluví závist
Popelář Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 KdyTohle vůbec není provokace, klidně sem všichni sázejte svoje Orlíky Chjo, ale spíš ze mě mluví závist Když sázet tak sázet:smile_anim:
cedric Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Honzo ty mi dáváš. Koukám, že už je máš. TAK TEDY GRATULACE Musíme zajít na
hirsch Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Honzo ty mi dáváš. Koukám, že už je máš. TAK TEDY GRATULACE Musíme zajít na Davide, díky, ale to ještě nejsou ty pravý....... a to posezení musíme učinit co nejdřív.
jef33 Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Number 37 in France how this watch was produced? I want a vintage original, it is possible to find? thank you
atomicsteve Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Když už jsme u těch Orlíků, tak jsem právě dostal nápad na budík - Prim Orlík - tzv.sud
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se