Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdárec,

je tu sice vlákno s fotogtafiemi hodinek, které mají právě lidé na ruce, nicméně to je pro všechny značky, chybí něco určeného jen pro hodinky Prim. Takže sem můžete dávat fotografie Primek, které právě nosíte :)

Obvykle nosím Sporty, ale řekl jsem si, že na pár dní udělám změnu :-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 6
Posted

WoW! Letecké, dokonce s originálním řemínkem, pán je znalec :-)

Jinak se není za co omlouvat, já to také fotil mobilem a často je to tak nejlepší věc, co je v práci po ruce.

Posted

Já toto, jak vidíte, foceno před chvílí mobilem. Mám je teprve týden, měnil jsem lunetu a přeleštil sklo, bohužel je i drobně prasklé, ale časem ho vyměním. Jen už jsem je chtěl vyvětrat....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• Upvote 3
Posted

Mám je už strašně dlouho, naposledy přetěsněny před cca 10ti lety, a pořád jsou vodotěsné (při ponoření do sklenice s vodou :rolleyes:). Za 24 hodin se předchází o 16 vteřin. Lunety jsem měnil do té doby, dokud jsem měl náhradní, ale ošoupou se dost rychle. Slíčko je původní je to dost znát na fotce.

• Upvote 4
Posted

Sklíčko jde přeleštit a docela dobré lunety nabízí Parexo. Jinak obdivuju, že máš odvahu takto zkoušet jejich vodotěsnost. To já bych podroboval vodní zkoušce jedině nerezy z Eltonu :)

Posted

Sklíčko jde přeleštit a docela dobré lunety nabízí Parexo. Jinak obdivuju, že máš odvahu takto zkoušet jejich vodotěsnost. To já bych podroboval vodní zkoušce jedině nerezy z Eltonu :)

Kdyby do nich náhodou nateklo, byl jsem připraven je rychle rozebrat a vysušit.

Posted

to je snad jediná věc, co mně na nich štve. Většinou nosím jednotlivé hodinky delší dobu, winder nemám a tak, když mám nastavit datum třeba za 10 dní, tak to je práce na pár minut. Navíc mně jde po servisu nějak podezřele ztuha točení s korunkou (o proti původnímu stavu), postrádám i takové to cvaknutí korunky, když ji vytáhnu, abych věděl, že můžu točit ručkama, ale na druhou stranu fungují celkem přesně...

Posted (edited)

Dneska jsem si vzal do práce zase Sporty 2, abych nevyšel ze cviku :-)

A taky kompakt, ale koukám, že barvy vylézají nějaké v teplých tónech :-/

Edited by Biges
  • Upvote 3
Posted

Doufám, že si udělám u Bigese očko, jsou to moje nejoblíbenější hodinky.

• Upvote 3
Posted

Tak jsem taky jedny primky přidám,ale ne S2,aby bylo vidět,že jsou i jiné primky s 68. :smile_anim:

• Upvote 3
Posted

Primek s 68 je docela dost, jednu dobu jsem přemejšlel, že bych sbíral právě jen s tímto strojkem. Možná by nebylo špatné založit nové vlákdo s přehledem všech typů s tímto strojkem.