Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

aký máte názor na túto líniu produktov? nie je to až príliž inšpirované audemars piguet RO offshore? uvažujem nad tým do budúcnosti ako pripadnu lacnejsiu alternatívu k AP offshore...

post-4876-015593300 1285274126.jpg

Odesláno

GP su originalne hodinky. Posledny model mi sice rozlozenim cifernika evokuje PP Nautilus, ale tvarmi su to svojbytne povodne hodinky (a skutocne velmi pekne). Pozri na obr. - i ked to nie su presne tie modely co porovnavas:

Link

post-4112-025507500 1285315612.jpg

Odesláno

zdajú sa mi podobné tvarom lunety a usporiadaním čísiel na ciferníku... ale možno práve to je dôvod prečo sa mi laureato tak pači...musim si to asi ulezat v hlave.

ale naozaj vám ani tento model nič nepripomína?

post-4876-034262900 1285321604.jpg

Odesláno

to neries :)

vsetci sa chcu podobat na vsetkych, designova promiskuita vladne aj v HH

V 24. 9. 2010 v 9:47, 'neon' napsal:

zdajú sa mi podobné tvarom lunety a usporiadaním čísiel na ciferníku... ale možno práve to je dôvod prečo sa mi laureato tak pači...musim si to asi ulezat v hlave.

ale naozaj vám ani tento model nič nepripomína?

Odesláno
  V 24. 9. 2010 v 9:47, 'neon' napsal:

..ale naozaj vám ani tento model nič nepripomína?

Takovych hodinek bys ale nasel desitky, ono triruckovy model s datumem bude mit cifernik vzdycky tak nejak podobny, navic zbytek je uz uplne jiny..
Odesláno

Ať to navrhoval kdokoli, tak s tím těsněním, nebo co to je za hnus pod tou lunetou, to krapátko pos*ral. Pro mě nejšerednější GP. Zvrchu, zestrany, zespodu, furt.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...