neon Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 aký máte názor na túto líniu produktov? nie je to až príliž inšpirované audemars piguet RO offshore? uvažujem nad tým do budúcnosti ako pripadnu lacnejsiu alternatívu k AP offshore...
spiderer Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Inspirovane AP Offshore? Proc? Pokud ti to prijde moc inspirovane, tak budes mit s nakupem jakychkoliv hodinek problem
Donuts Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 s RO tam opravdu zadno podobnost nevidim, naopak opravdu charakteristicky GP vzhled
instant Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 GP su originalne hodinky. Posledny model mi sice rozlozenim cifernika evokuje PP Nautilus, ale tvarmi su to svojbytne povodne hodinky (a skutocne velmi pekne). Pozri na obr. - i ked to nie su presne tie modely co porovnavas: Link
neon Odesláno 24. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2010 zdajú sa mi podobné tvarom lunety a usporiadaním čísiel na ciferníku... ale možno práve to je dôvod prečo sa mi laureato tak pači...musim si to asi ulezat v hlave. ale naozaj vám ani tento model nič nepripomína?
sureshot Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 to neries vsetci sa chcu podobat na vsetkych, designova promiskuita vladne aj v HH V 24. 9. 2010 v 9:47, 'neon' napsal: zdajú sa mi podobné tvarom lunety a usporiadaním čísiel na ciferníku... ale možno práve to je dôvod prečo sa mi laureato tak pači...musim si to asi ulezat v hlave. ale naozaj vám ani tento model nič nepripomína?
spiderer Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 V 24. 9. 2010 v 9:47, 'neon' napsal: ..ale naozaj vám ani tento model nič nepripomína? Takovych hodinek bys ale nasel desitky, ono triruckovy model s datumem bude mit cifernik vzdycky tak nejak podobny, navic zbytek je uz uplne jiny..
instant Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 (upraveno) tvar puzdra a proporcie su inde. pozri si tie hodinky nazivo.. to si ich nepomylis ani nahodou - proste hrany vs. krivky edit: doplnene pics Link1 Link2 Upraveno 24. září 2010 uživatelem instant
Ghill Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Navrhoval im ich Genta, tak sa nediv ze to jeho rukopis.
Ghill Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Mas pravdu. Mal som tuto informaciu a nepotvrdzoval som si ju. Teraz som zabrowsil a je to mytus. Dik.
Milis Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Odesláno 1. října 2010 Ať to navrhoval kdokoli, tak s tím těsněním, nebo co to je za hnus pod tou lunetou, to krapátko pos*ral. Pro mě nejšerednější GP. Zvrchu, zestrany, zespodu, furt.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se