Jeremy Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Právě dorazily Seika, které jsem kupoval pro kamaráda. Jsem fakt v šoku, jaký pěkný hodinky se dají koupit za 3000,-
railmaster Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 [quote name='Jeremy Jsem fakt v šoku, jaký pěkný hodinky se dají koupit za 3000,- Ja to už dávno tvrdím svojim známym, čo sú nadšení fashion značkami vrátane T.Hilfigera a JetSet , ale komu niet rady, tomu niet pomoci.
xjr1 Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 Jsou skvělý, mám je rád, leckterej desetitisícovej švýcar by jim mohl závidět:-). A navíc se nebojím je kamkoliv vzít, do vody, do vzduchu, na motorku...kdyby to náhodou nepřežily, prostě pořídim novy. A nejlepší na tom je, že ony to všechno v pohodě přežijou a ještě při tom dobře vypadaj
Pixelator Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 videl som perfektny zatazovy test tychto hodiniek... su to neznicitelne hodinky. gratulujem k mozno menej prestiznemu ale overenemu a spolahlivemu kusku
ramon Odesláno 24. září 2010 Nahlásit Odesláno 24. září 2010 V 24. 9. 2010 v 15:33, 'Jeremy' napsal: Právě dorazily Seika, které jsem kupoval pro kamaráda. Jsem fakt v šoku, jaký pěkný hodinky se dají koupit za 3000,- Úplně stejně jsem čuměl na Seiko Sports Atlas, neuvěřitelný.
fobus Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Veru tak...ja som tiež stále rovnako nadšený z mojich Landmonsterov...Seiko je značka, ktorá je nezaslúžene opomíjaná...mimo chronomag samozrejme...inak je
jartop Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 V 24. 9. 2010 v 21:38, 'ramon' napsal: Úplně stejně jsem čuměl na Seiko Sports Atlas, neuvěřitelný. Já také...
jiriskopal68 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Už po nich pokukuji asi tak 2 roky, nakonec jsem je doporučil kolegovi v práci, ještě jsme k nim dokoupili černý zulu a jsou to téměř dokonalé divery, vždycky jsem si jistý, že si je pořídím a když je šance je koupit, tak je nekoupím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se