hodinkář Odesláno 3. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2018 Já hledal hodinky které se mnou půjdou kamkoli a v našel jsem je a dokonce se mi i líbí a to jsem nečekal že budu takto spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Kluci, po jaké době je dobré u G-9300 měnit baterku ... Vůbec nevím dle čeho se orientovat, otloukánky mám z 99% na slunci, bo mi skočí do ?usporáku? a tudíž za 5 let neklesly na M-medium ... Tudíž jak to je ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Kluci, po jaké době je dobré u G-9300 měnit baterku ... Vůbec nevím dle čeho se orientovat, otloukánky mám z 99% na slunci, bo mi skočí do ?usporáku? a tudíž za 5 let neklesly na M-medium ... Tudíž jak to je ...A jakou baterku bys chtěl měnit, když je to solár??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 (upraveno) A jakou baterku bys chtěl měnit, když je to solár???Tak i tak tam je nějaká baterka ne ??? Tudíž, ta se měnit nemusí ??? :0/ Upraveno 10. března 2018 uživatelem Lobber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Tak i tak tam je nějaká baterka ne ??? Tudíž, ta se měnit nemusí ??? :0/Je tam aku, někdy vydrží 10 let, někdy až dvacet. Dokud to funguje, nes-at se do toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 OK, právě proto se ptám... :0) jak říkám, šlape to pořad bez problému... Ale nevím, jak je to prostě na sobě závislé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 10. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2018 Je tam aku, někdy vydrží 10 let, někdy až dvacet. Dokud to funguje, nes-at se do toho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janiucco Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Fajnové hodiny Odoslané z VIE-L09 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st8ball Odesláno 6. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2023 Vypadá to, že s přihláškou do klubu mám 12 let zpoždění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Variant86 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 19. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se