Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Za čtverku má člověk možná Rolex Explorer - které jsou moc pěkné :)

Odesláno
  V 25. 9. 2010 v 21:39, 'speedmaster' napsal:

Urcite Rolexky. Z Pateku je kazdy uplne vedle az do chvile, kdy je posle na pravidelny servis. Je to neco podobneho jako AP.

taky si myslím

Odesláno

Ale no tak, cerne lp 5530, zelene 5890, explorer 4290. Jedny rolexky jsem predevcirem kupoval v Drazdanech, regalova cena zelenych byla 6220 euro a je o ne rvacka ... ty ceny si cucas odkud ?

• Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 25. 9. 2010 v 21:39, 'speedmaster' napsal:

Z Pateku je kazdy uplne vedle az do chvile, kdy je posle na pravidelny servis. Je to neco podobneho jako AP.

Jako laik se ptám proč?
Odesláno (upraveno)
  V 26. 9. 2010 v 6:30, 'chacharoid' napsal:

navíc netuším, jak může mi může PP zakázat dát hodinky mechanovi :-)

Asi tak. Jakmile pomine zarucni doba, tak nevidim duvod neposlat je na beznou pucovacku a mazacku k mechanovi. V pripade problemu, kdy by byly potreba nahradni dily, se ale autorizovanemu servisu (asi ve fabrice) nevyhnes. Ale to jsou naklady, se kterymi musis pri nakupu takovych hodinek pocitat. Aquanauty jsou krasny hodinky (taky jsem si k nim cestu chvili hledal), mit na ne prostredky, nebranil bych se jejich nakupu a moje leve zapesti by se pak dmulo pychou jako pav :). Rolex samozrejme poslouzi take, ale Patek je Patek... Upraveno uživatelem skalis
Odesláno
  V 26. 9. 2010 v 6:54, 'Alda' napsal:

asi tak nějak. Jinak jsou PP krásný, kdybych si mohl vybrat, AP by byla jasná volba.

rojal ouky mi taky leží dlouho v hlavě a asi budou ležet až do té doby, než já budu ležet cca 2m po povrchem :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...