Alina Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Ale já to chápu,ale nerozumím důvodu toho pošťuchování,jak píšeš. Náš malej si už zvykl,jméno Posrávačka zatím rusim. Jen to oko má stále horší,ve středu jdeme na takový experiment,pak napíšu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Alí, neřeš to.....prostě to ber jako takovou strkanici, nic víc v tom ( doufám ) není. Experiment ??? Jsem zvědavej, určitě pak napiš !!!!! A je super číst, že už Ti doma nekadí. Kamarádka má teď stejnej problém, ale ne proto, že by kočičák žárlil....něco někde chytil a má děsnej průjem. Už víc jak 14 dní. Nosí vzorky stolice k doktorovi...uvidí se, jak to dopadne. Každopádně kocourek je z toho celkem vysílenej a i sám očividně nešťastnej..... Jedna ranní fotka....naše čičiny vyskládané na peřině : a jeden obrázek o přemýšlení koček a psů : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 tak když jsem se vrátil včera večer z nemocnice tak jsem dostal řádně vyhubováno kde jsem se celý to odpoledne toulal žádná hlazení a hraní.. prej aspoň že to žrádlo dostal... ale celou noc se ode mě nehnul a hlídal mě ani zachodě nebyl... jak poznal že už jsem v poho tak šel klidně spát dnes ráno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Jo, taky jsem si všimnul, že když mi není gut, že se o mne obě čičiny zajímají a hlídají mne. Je to milé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Mne včera dostal Zrzek (cca 3roky, asi sibiřan). Kočky vypouštíme klasicky oknem, včera bylo hezky, ale k večeru jsem to začal svolávat, Zrzek čekal moudře na okně ale jak viděl, že běží benjamínek Šmudlajs skočil mu do cesty a začal ho fackovat aby nemohl domů. Mrňous mu samo utekl bo je malej a protáhne se mu pod nohama... Žárlí na sebe jak malí. Ale jinak se už uklidnili všichni akorát Zrzouna to občas popadne, takže zvykání na nového trvalo skorem tři měsíce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Ten náš kluk taky hledá,kde je nějaká bolest.Jeden z dalsich důvodů,proč jsem za něj tak ráda. Doktore,to,že starý kocour žárlí jak blbej,mne pobavilo. Fackovat kvůli tomu mládež. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Kočky jsou jak lidi. Mrňous zase chodí do pracovny aby se pomazlil a nezadal si s ostatníma Jsou střelený všechny. I já. Ale Holmesová už si zvykla takže k večeři mne zve slovy, "až podrbeš kocoura byl bys tak převelice laskav a přišel sníst krmi, kterou Tvá milovaná partnerka připravila?" Ehm. TO byl volný překlad. V rámci pravdy je to asi nějak takto:"Kolikrát si myslíš že to pro Tebe vbudu extra vohřejvat?!?Zahoď to chlupatý pometlo a fofr!Potřetí to dělat fakt nebudu!Že si já, kr*va, nevzala Pištu Hufnágla!!!" Kočky jsou na mne hodnější... Krom středy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 já měla ve čtvrtek hezkou scénu v hospodě. Při odchodu jsem asi neměla říkat, že jdu domů drbat kocoura. Kamarád se nebál a poudá:" Vlastní gól se taky počítá..."Ehm.Náš kocour je takovej mazel, že vrní i na veterináře. Jakmile mne vidí brát peřiny, tak už stojí fronru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 11. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2011 Ja ani nevim proč, ale dost mě to pobavilo, vím že na vanoce to u nas bude to stejne. Vlastne pořád je, stačí si rozdelat papíry do prace a už je na nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
etinov Odesláno 13. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2011 JJ, přesně....to samý krabice.... sem si vzpoměl na Simon´s cat..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Náš kocour je po zákroku, leze tu pět centimetrů při zemi, chuděra. DOktor mu odebral krev a vstříkl ji do oka...snad to bude mít trochu efekt a vlastní buńky skočí na ten oční zánět. Raší mu v tom i glaukom, tak držte palce.V ordinaci jsme potkali pána, který si nesl v bedýnce mainskou a thaiku, přenádherný kousky. Ten kocour mývala měl dobře k deseti kilům, perfektní. A thaika je tak elegantní zvíře, že bych ji i chtěla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 jj, manžela odstěhuj do sklepa, už se nevejde Palce držím, si chudák užije. Nevím proč ale u zvířat mi přijde, že trpí skorem víc jak lidi bo možná nechápou proč se děje to co se děje... Drž ho za pacičku, to zabírá. Dětinštím aka mimibazar... mimískovat už nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 Už je to lepší,celé odpoledne jsem ho nosila v náručí,pořád plakal.Teď je už nažraný a v posteli. Oko má hrozný,skoro nevidí přes ten otok.U doktora mne ošklivě kousnul,bránil se jako lev. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 14. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2011 tak se se lev brzy uzdravi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 hmm, tak to je vostrý. Ale třeba mu to pomůže. A jak na Tebe reaguje ??? Bylas tam s ním Ty, že ano.....není teď odtažitej???? Ta naše můra mourovatá furt odtažitá je...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 15. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2011 (upraveno) Od rána mne buzeruje, že potřebuje pod peřinu . Teď jsem si na chvilku lehla a on nedal pokoj, dokud jsem si nevzala deku, aby mohl zalézt. Byli jsme dnes na kontrole, doktor není nadšený, protože to nic neudělalo. příští týden jdeme na repete, pak prý budeme doufat, aby se udělala jakákoli jizva, klidně i oslepnutí. Jen aby se zastavil zánět. Pan doktor není žádný naiva, pronesl hodně pesimistickou prognózu, ale to on prý dělá, aby se mu tam páníčkové nehroutili.Sam je mazel, motůrkuje, tak mi snad odpustil Upraveno 15. prosince 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2011 Tak všechno špatně znovu.Dnes dvakrát pochcal klukovi jeho hračky.Už jsem to nevydržela a dostal na p...l.Hodně. Už jsem asi trochu müde. Nechci mu lámat ego,ale tohle mi už dělá starost.ach jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 To se srovná, věřím tomu. A jedna fotka od nás....manželka si zalezla do postele, chvilku si číst. A Linda toho hned využila : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Hehe. Koukám že všude je aslespoň jedna spací kočka. Já byl v pátek utahanej jak kotě, chtěl jsem si srovnat záda a usnul, Šmudlajs se mi najednou usadil akorát na rameni a čumák vrazil pod bradu, což mne vzbudilo ale já se fakt nemohl pohnout. Tak jsem usnul a ten šoumen mne hlídal až do rána.. Ráno mne vzbudilo, že ze mne stáhl deku co na mne někdy v noci dala Holmesová, a začal mi vyčítat, že má hlad a vůbec spoustu práce a nemůže furt hlídat utahaný Watsony. Holmesová z toho má bžundu že kotě ještě naučí vařit, prát a uklízet a pak bude chodit jen na návštěvu když mne náááhodou bude potřebovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 18. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2011 Je to všude stejný. Už je zase dva dny dobrej,aportuje hračku a teď mi zrovna leží na srdci. kluk ho přejmenoval na Ako. No manželovi říká Báťka Báťka,kocour dopadl ještě dobře:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se