Gilius Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 My je máme taky v paneláku.... Nemusí za každou cenu chodit ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Mimochodem...sorry za další příspěvek....už jste někdy slyšely kočku příst a žrát zároveň ??? Jak je opřená o misku.....tak ta miska drnčí....no bomba....furt se lámu smíchy..... To je šídlo, Salma.....neřízená střela.....Linda má konečně parťačku pro lumpárny, Scarlet byla "dáma", která se k lumpačinám moc strhnout nedala. Tenhle malej poděs, to je jiné kafe..... Ale ani trošku mi to nevadí, užívám si pohled na to, jak řáděj.... je úžasný číst, jak o nich píšeš... je z toho cítit ryzí lásku k těmto tvorům.. co je to prosímtě za rasu?arabská křížená s ruskou? vypadají skvěle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2011 Tak rasu fakt nedám, je to nějaká "ulice", ta mourečka.....ale vypadá zajímavě, to jo. Mně o rasu ani tak nejde...prostě jsem si na ně zvyknul a mám je rád bez rozdílu. Linda je Siamka s něčím ( to je ta tříbarevka)."Jaderné fyzičky" jsou to ale obě..... Už naše babičky říkávaly, že kočky potřebují málo, ale dávají hodně.....nedám na ně dopustit. Vůbec nejvíc se ale bavím, když je pozoruju večer...obě vysáčkovaný na parapetu a sledujou ty divný myši s křídlama ( netopejry, máme je v paneláku pod střechou ).....obě "na lovu", mrskaj ocasama, fouskama....ksichtěj se....stavěj na zadní.....akorát jsou nešťastný, že po nich nemohou jít natvrdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 6. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2011 Jak si zvyká Salma?Podle fotek to vypadá dobradost.fakt radost. Zvažuju kočku pro kluka,až bude větší,naučí se od ní,že nemá lézt lidem až do... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Salma už je zvyklá Za Lindou chodí jak ocásek, takřka se od ní nehne. Naučila jí i pořádně baštit ( Salma Lindu )....jak je to taková raketa s obrovským apetitem, věčně umírá hlady ( normálně předvádí herecké výkony - njn, je ve pubertě, potřebuje baštit )...jak dostane žrádlo, hltavě se na to vrhá. Linda dělá to samé.Furt vymejšlej nějaký bejkárny a já se bavím. Stačí si jen sednout a pozorovat je. Hrozně si to užívám....vždycky na mne tak blbě čuměj, co já na to a když nic....šup a už to zase jede. Dnes jdem k veterináři Salmu ukázat a domluvit se na termínu kastrace. EDIT - jo, to schvaluju, kočku určitě pořiď. Hrozně se mi líbí tohle : Pes reaguje ihned na volání. Kočka přijme volání na záznamník a zavolá vám zpět.....hehe....to přesně vystihuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 vyfoceno dnes ráno, ale musel jsem odvést kluky...do školy a školky...takže foto až teď, abyste viděli, že o kočkách nekecám ( kdyby se nemusely, takhle by spolu v jedné bedýnce neležely ) - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Nase Laura (naladovy zmetek, ale stejne ji milujeme :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Náladové jsou všechny... .....potvůrky huňaté.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ...a žárlivý jak jeden šakespírský hrdina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Jsem tam včera večer napsala nějakou zhovadilost, T9...no kluk je ještě malej, zvířatům dává hrozný kapky. S tím záznamníkem je to přesný. Uvidíme na jaře. Pánové, máte fakt krásný kočky, všeci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Uzdravený a částečně zdomestikovaný Šmudlík. Pořád mne zaráží jak se zatřese když k němu natáhnu ruku, podívá se a zklidní. Asi na něj nebyli moc hodní. BTW, na Petržalce se nějak rozmáhají koťata s vypíchanýma očkama a to už bych asi střílel. Nechápu to. Fotku ani odkaz sem dávat nebudu, není to hezký pohled. ...celého ho vyfotit nemohu, museli jsme mu ostříhat a oholit skoro celý ocásek tak aby se nestyděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 Jak to čtu...ehm...lidi jsou svině. Nechápu to taky...nebo jinak...chápu. NA chlapa si to nedovolí, na němou tvář jo....proto, když vidím, že se někdo chová jako hajzl ke zvířeti, reaguju, jak reaguju. A je mi ouplně volný, jestli je to malé dítě, nebo dospělej. Dítě si má ohlídat rodič...pokud to nedělá....potřebuje taky. A když na mne klučík pokřikoval, že na mne pošle tatínka, jen jsem mu řekl, ať pošle, že dostane taky. A fakt došel...nejdřív se prsil, vyhrožoval právníkama atd...když viděl, že se směju, znejistěl...vysvětlil jsem mu, že týrání zvířat je trestný čin a jestli mu to za to stojí???? Pak, se, konečně, optal, o co vlastně šlo.....potom, co jsem mu to vysvětlil, odešel.....že si to se synem vyřídí sám. Ale tací nejsou všici, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2011 ...no kluk je ještě malej, zvířatům dává hrozný kapky. na to opatrně. Konkrétně u koček by se to nemuselo vyplatit....maj dlouhou paměť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Proto taky řeším variantu odolný zapomnětlivý pes:).Zatím čekám,i když bych už potřebovala doma spojence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Heh, Alino, plyšáka?? To je potíž, psi mají děti rádi, mnohdy jsou "tahací" až běda pak se najednou "něco" stane a jsou z toho maléry. Tohle by zvládl starší zkušený pes. Možná. Já nedám dopustit na labradory. Ti jsou tak lidsky pozitivní až mne to někdy štve... Zase jsou relativně velcí a právě díky hravosti a své nevšední laskavosti potřebují aby se jim člověk věnoval jinak jsou dost smutní. Ale s následníkem bych byl opatrný-to je o průšvih. Kdo neviděl kočku jak se brání myslí si, že nejlepší bojovníci jsou v SAS a Delta Force... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Dokud nemá cit v rukách a v hlavičce jasno,zvířátko nebude.Stačí kamarádi na ulici.Velký pes by u nás být nemohl,už teď je to tak,že manžel a hifi v obyvaku,mladík v ložnici a já v kuchyni:).Bránící se kočku jsem viděla,proto čekám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 To je krásné rozdělení , tak to má být Tak to asi kočku, já nevím ale nemám rád ty malé bytové psy. Nebo Vám budu půjčovat tu svoji příšerku, stejně s ní v průměru jeden týden v měsíci nemluvím. Z dětí je nadšená, akorát že nezná menší jak 5 let. Někdy se až děsím, co mrňousovi dovolí a mně ne. Inu, ženská... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 Tak platí,až ji bude pálit dobrý bydlo,tak do balíku a za námi:-). Rozděleni bytu proběhlo dost rychle,ale mne se nikdo neptal.Proto potřebuju tu němou tvář,člověk v kuchyni má přirozenou autoritu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 jak to tady čtu, tak docela zvažuju si pořídit domu kočičku.. no dvounohá by byla lepší ale ty čtyřnohý jsou hodnější.. škoda že moje alergie by byla proti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 8. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2011 FrantišekH: a co třeba nějakou bezsrstou? Ony jsou tak hnusný a scvrklý až jsou krásný... Ono je to nastejno s dvounohejma, povahou a chováním to bude stejné akorát čtyřnohé nechtějí šatičky a botičky o nějaké zlaté ptákovině nemluvě Alino, já myslím, že kočka bude akorát, ptal jsem se psice a teď nemluví ona se mnou... Já mám pocit, že děti mají stejně na zvířata cit a naopak, až bude starší. Ony pak děcka mají úplně jiný vztah i cizí zvěři a lidem. Kočka je nejlepší protože na rozdíl od psa umí trucovat a je náladová. Jako děti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se