Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 18. 11. 2025 v 21:23, FantasticFabio napsal:

Ta nebo ten šedivej , ten má vskutku mafiánskej výraz ! Podobnou černobílou holčičku ( toulavou ) jsme krmili na sídlišti, než jsme ji stihli odchytit a nechat vykastrovat, tak nám jí přejeli ….. někdy člověk míní a pánbů mění ! 

Tak šedivá je klasická britka, to už samo o sobě vypadá přinasr... a to druhý, Vincenc alias Černobyl , je z útulku. Letos už jsem zaplatil kastraci dvěma toulavkàm a po večerech je přikrmuju, ale nevím, co se zimou 😞

Odesláno
před 25 minutami, Irwinek napsal:

Tak šedivá je klasická britka, to už samo o sobě vypadá přinasr... a to druhý, Vincenc alias Černobyl , je z útulku. Letos už jsem zaplatil kastraci dvěma toulavkàm a po večerech je přikrmuju, ale nevím, co se zimou 😞

No twl ! Klobouk dolů !!!! Jsme na tom podobně !! Teď jsme pořídili jakýsi domečky na místo kde parkuju , tam to snad nikomu nepřekáží , je to takovej otevřenej dvůr …. Takže zimu máme asi pořešenou …. Mají aspoň něco málo. Jinak na sídlišti je to těžký. 

Odesláno
před 2 hodinami, ZJ napsal:

Naše roční Máňa z útulku,dnes na ptačím lovu 

image.thumb.jpeg.85f8ec8b46736b009910f24df8fb9e2d.jpeg

cd4feb5c7eb8f19466a74d8c6ea42a08.thumb.JPEG.919f2df6cffb48bb1e8226cdd1e60740.JPEG

def96dc53b462703d4ac97bc73f3c7f5.thumb.JPEG.d1df5640d7629ca45b6e86c4879c9a34.JPEG

U nás v KT je podobná a taky jí říkaji Máňa😁

Odesláno
před 3 hodinami, FantasticFabio napsal:

No twl ! Klobouk dolů !!!! Jsme na tom podobně !! Teď jsme pořídili jakýsi domečky na místo kde parkuju , tam to snad nikomu nepřekáží , je to takovej otevřenej dvůr …. Takže zimu máme asi pořešenou …. Mají aspoň něco málo. Jinak na sídlišti je to těžký. 

Jakejsi domek mám nastudovanej, I se slámou, která prý netáhne vlhkost, ale tady mezi bytovkama to není kam dát, všude je vidět, a pominu-li vysoce pravděpodobnou krádež nějakým debilem, tak tady zůstává spousta parchantů, který se prostě musí podívat na kočičky a nenechaj je ani najíst. Nevěřil bys, co se tady semlelo, když jsem je odchytàval do klece 😞

Odesláno
před 1 minutou, Irwinek napsal:

Jakejsi domek mám nastudovanej, I se slámou, která prý netáhne vlhkost, ale tady mezi bytovkama to není kam dát, všude je vidět, a pominu-li vysoce pravděpodobnou krádež nějakým debilem, tak tady zůstává spousta parchantů, který se prostě musí podívat na kočičky a nenechaj je ani najíst. Nevěřil bys, co se tady semlelo, když jsem je odchytàval do klece 😞

Tak to máme štestí , že máme to parkovací místo a polystyrenová krabice s víkem je schovaná za autem , ještě tam k ní dam nějaký starý harampádí aby tam nikdo nelezl… uvnitř má seno, slámu jsme zatím neschrastili …. Ale bude ! Jojo, lidi jsou hovada. Manželka  přinese jídlo a stojí a hlídá aby se v klidu najedli, jakmile to slupnou jde pryč. Náš pes je divnej , u starých na zahradě, když zmerčí kočku tak běsní a tyhle toulavky vítá a vrtí ocasem….. 

IMG_3346.jpeg

Odesláno
před 9 minutami, FantasticFabio napsal:

Tak to máme štestí , že máme to parkovací místo a polystyrenová krabice s víkem je schovaná za autem , ještě tam k ní dam nějaký starý harampádí aby tam nikdo nelezl… uvnitř má seno, slámu jsme zatím neschrastili …. Ale bude ! Jojo, lidi jsou hovada. Manželka  přinese jídlo a stojí a hlídá aby se v klidu najedli, jakmile to slupnou jde pryč. Náš pes je divnej , u starých na zahradě, když zmerčí kočku tak běsní a tyhle toulavky vítá a vrtí ocasem….. 

IMG_3346.jpeg

Ještě by jsi měl dát polystyrenovou desku dolu a nahoru a celý to obalit igelitem. Návod je na krmení.cz

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...