IWCmann Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Cena, kterou Ti nabídli, je super. Já jsem je poptával v Brně pro kamaráda a oficiální ceníková cena je 82.600,-Kč. Samozřejmně nějaká sleva by určitě byla, ale jestli až takováhle, si nejsem jistý. Takže dobrý.
lukin_ova Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Hele tohle je taky paráda-do seznamu napíšeš Omega Planet ocean a první odkazy jsou na fejky na bazaru No nic zkusím napsat teda Dušákovi a jsem zvědavej jestli někdo vůbec odpoví.Kdyžtak to udělám tak,že příští tejden pojedu na autosalon do Brna,tak to vezmu nejdřív do Zlína a pak pěkně s Omegama na autosalónek Na hledáni nepoužívej seznam.cz ale google ... To není reklama. To je konstatování .... Jinak k těm Omegám. Všechny hodinky jsem zatím vybíral pragmaticky a spíše podle rad a doporučení. Planet ocean byly první a a zatím poslední, které když jsem viděl naživo (u Dušáka v Praze ...), tak jsem věděl, že je prostě musím mít. Dokonce jsem risknul a nezkoušel je dopředu na ruku. Prostě jsem je koupil a pak se klepal, aby seděly. A ony sedí a sakra dobře a jsem z nich úplně hotový ... V reálu jsou neuvěřitelně krásné. Například bondovky jsou taky moc hezké, ale Planet Ocean, ty prostě ohromí ... Asi jsem Ti nijak nepomohl. Jen jsem chtěl otevřeně sdělit svůj vniterní pocit ...
lukin_ova Odesláno 28. května 2011 Nahlásit Odesláno 28. května 2011 Přidám jedno motivační foto .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 29. května 2011 Nahlásit Odesláno 29. května 2011 lukin_ova-neboj vím kde mám co hledat Jinak pocity ,který máš ty, mám i já,takže ti přesně rozumím.Já jen řeším,že teď mám pár měsíců nový potápky Oris a jestli moc neblázním.Ale to víš,že mě ta Omega přitahuje jako magnet-stačí abych si vzal do ruky dvd Quantum of solace a už bych jel nakupovat
soviska Odesláno 30. května 2011 Nahlásit Odesláno 30. května 2011 Cena, kterou Ti nabídli, je super. Já jsem je poptával v Brně pro kamaráda a oficiální ceníková cena je 82.600,-Kč. Samozřejmně nějaká sleva by určitě byla, ale jestli až takováhle, si nejsem jistý. Takže dobrý. U Hanaka stabilne na zeptani nabidnou slevu 5% pri platbe v hotovosti, teda aspon na Rasinove Podle me se to da ukecat, ale vic jak s 8% bych nepocital
panedge Odesláno 2. července 2011 Nahlásit Odesláno 2. července 2011 Ve čtvrtek jsem dostal od jednoho klenotnictví neodolatelnou nabídku na PO-a já se furt nemůžu rozhodnout,jestli do toho jít.Neměl jsem je nikdy na ruce,viděl jsem je jen chvíli ve výloze.Takže pořádně nevím jak to je s nima v reálu,na obrázku mi připadaj jako dokonalý.A jsou to jediný hodinky,který se mi líbily už když jsem sem poprvé vlez-asi 3-4 roky a líběj se mi furt hodně moc.Jen mě šrotuje jestli si polepším vzhledem k potápkám Oris,který nosím skoro furt a taky se mi líběj.No prakticky nemyslím na nic jinýho.To je fakt nemoc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se