Inkvizition Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2010 Dobrý den, našel jsem je na půdě a z googlu dohledal co je to za model, ale nic o nich nevím a popravdě že je to vintage jsem vytušil jen z nabídek ebay, kde se tyhle hodinky kolem 5k prodávají. Mohl by mi někdo v rozsáhlejší formě napsat, co to znamená vlastně vintage, a v čem jsou tyhle hodinky jiné než ostatní casio? Děkuju moc za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Jsou to tyhle?? Vintage znamená staré,již se nevyrábějí. Tyto se vyráběly na konci minulého století. V čem jsou jiné?? Je to jedna z těch vyšších řad G-shocků,jsou celoocel(případně celotitan),screwback. Našel na půdě???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inkvizition Odesláno 27. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Jsou to tyhle?? Vintage znamená staré,již se nevyrábějí. Tyto se vyráběly na konci minulého století. V čem jsou jiné?? Je to jedna z těch vyšších řad G-shocků,jsou celoocel(případně celotitan),screwback. Našel na půdě???? Ano, vím, že se vyráběly kolem roku 97, dost pozdě na to aby je můj rozhýřeny strejda stihnul vyhodit, protožepřišlo do módy něco jiného. Neptal jsem se proto, že jsem chtěl vědět hodnotu, ale jestli má cenu je nechat přeleštit a nosit je dál, aby se mi nerozpadly zapůl roku. Jsou tedy dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 No jasně,je to bezva kousek ! Nech je vyčistit,přetěsnit,vyměnit baterku a máš hodinky,jaké tu jen tak nepotkáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Říkat vintage hodinkám z roku 97 mi přijde velice divné až směšné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Říkat vintage hodinkám z roku 97 mi přijde velice divné až směšné. Rare zní přesněji. Opravdu jich moc není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2010 Říkat vintage hodinkám z roku 97 mi přijde velice divné až směšné. možná jo,nicméně je to přesné. Vzhledem k tomu,že se již nevyrábí....proto vintage. Rare bych neřekl.....rare jsou různé limitky(u tohohle konkrétního modelu je nejznámější limitka "Eric Clapton").....u nás jich ale opravdu asi moc nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Podle téhle logiky jsou moje čtyři roky staré Samuraje (už se nevyrábí) taky vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Dobrý den, našel jsem je na půdě a z googlu dohledal co je to za model, ale nic o nich nevím a popravdě že je to vintage jsem vytušil jen z nabídek ebay, kde se tyhle hodinky kolem 5k prodávají. Mohl by mi někdo v rozsáhlejší formě napsat, co to znamená vlastně vintage, a v čem jsou tyhle hodinky jiné než ostatní casio? Děkuju moc za odpověď šlo by sem hodit foto? ať vidíme v jakém stavu jsi je našel, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inkvizition Odesláno 30. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 šlo by sem hodit foto? ať vidíme v jakém stavu jsi je našel, díky jistě EDIT - fotky jsem zmenšil,příště takhle velké smažu. Optimální velikost je 800 x 600. Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Tak tyto G-čka se mi líbí moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inkvizition Odesláno 30. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Tak tyto G-čka se mi líbí moc. bohužel jsou ale taky moc poškozený :-( vizuelně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 jak moc?? nevypadají zničeně. trošku jsem brouzdal po Ebay a zde jsou v titanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 gile, ja nevim a je to asi otazka nejake osobni definice co to je vintage, ale '97? ja bych si treba Omegy 97 za vintage oznacit netroufnul, ale je fakt, ze ty baterkovy starnou rychleji. pro zajimavost (zdroj): vintage wrist watches Is there a definition for vintage wrist watches? We tend to think of vintage watches as 1960's and earlier. Moreover, vintage wrist watches have a "look" and "feel". They are a piece of history, and they have served someone else for years. Vintage watches represent the company that made them and it's history [see: Hamilton History]. Vintage wrist watches also represent years of faithful service to someone who wore it every day. This is what attracts collectors to the world of vintage watches. ne, ze bych s tim bezebytku souhlasil, ale v principu se mi libi ten pohled na 'vintage' jako na neco, co ma historickou hodnotu, design a proste koule! (parafraze textu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Původní význam vintage pochází asi z angl. výrazu pro vinobraní a souvisí s označením ročníků vína. Třeba u oblečení se vintage používá pro věc, která po letech znovu přichází do módy. Četl jsem zajímavý názor, že výrazem vintage se často nahrazuje slovo sběratelský, což by mi u hodinek docela sedělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 no tak kdyz teda chcete resit etymologii: Origin of VINTAGE Middle English, probably alteration of vendage, from Anglo-French vendage, vendenge, from Latin vindemia grape-gathering, vintage, from vinum wine, grapes + demere to take off, from de- + emere to take ? more at wine, redeemFirst Known Use: 15th century Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 no tak kdyz teda chcete resit etymologii:A říkal jsem snad něco jiného?Původní význam vintage pochází asi z angl. výrazu pro vinobraní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Já se nepřu. Jestli ono to ale u baterkovejch hodinek nebude bráno trochu jinak,než u mechanik? Abych se přiznal,nikdy jsem nad tím moc nepřemýšlel....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 jedno slovíčko a co je nad tím diskuzí chlapci, není to jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se