Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tady to forum nefunguje jako generátor návrhů. Neni to automat na odpovedi. Kouzlo nakupu novych hodinek je v jejich hledání/vybírání. Diskuzi, prohlizenim novych vlaken, procitani starych - to je to, co tě posune nekam dál. Nespolehej jen na to, co ti kdo napíše. Zkus si zde najit svuj styl, treba te to navede na nové smery, objevis nove kousky, o kterych si ani nevedel. To je lepší cesta.

Jsem si toho vědom. Normálně si vystačím sám v celé řadě věcí, ale zde jsem prostě v koncích. Prohledal jsem co se kde dalo. Už nevím kde co hledat, proto volám o pomoc.

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Další výrobnou mašin je švýcarský výrobce speciálních hodinek CX SWISS MILITARY. Nezaměňovat prosím s levnými firmami.   KLIK

Edit - vzhledem k extrémním pouzdrům zvaž velikost číselníku. Podívej se na web.    KLIK 

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno (upraveno)

SNOW >>>

Díky za tip. Pro tento případ to není přesně to, co hledám. Jako druhé hodinky je to ideál= hodinky pro volný čas. Mají úplně všechno, co od takových hodinek chci.

Každopádně už jsem psal jejich majiteli. Máme to k sobě kousek tak věřím, že neodmítne pozvání na kávu.

Upraveno uživatelem snackmc
Návštěvník Snow
Odesláno

a co tak landmastry? 

skvely 6R15 kaliber

Kalibr ano, ale zadání je minimálně 44mm a Landmastery mají 42mm.

Odesláno (upraveno)

podla mna si si ich splietol so oranzovymi land monstermi :)

Nespletl. Ma odpoved patrila SNOW, uz jsem to editoval, aby to bylo zrejme.

Za Tvuj navrh diky, ale psal jsem, ze chci Svycary. Navic tyto SEIKO jsou na muj vkus moc barevne. Hledam neco o maly kousek konzervativnejsiho a SWISS MADE. Napadne Te neco? Sem s tim.

Upraveno uživatelem snackmc
Odesláno

Co se kouknout na Damasko a třeba i na FORTIS? Já bych dneska volil DAMASKO, jsou úžasný.

Damasko i FORTIS jsou nádherné kousky. Zde je problémem velikost, resp. jejich maličkost :-( Mít menší ruku, tak to neřeším, výběr ve velikostech 42 je obrovský.

Odesláno

Já bych to s tou velikostí nepřeháněl. Fortisky s lunetou mají taky 44mm a je to až kam. Někdy si říkám, že mi překážejí, to jen pocitově. Ještě jsem nedávno měl na ruce PO 45,5mm ty mi taky sedly.

Odesláno

Já mám obvod zápěstí 20 cm, šířku zápěstí 6,5 cm a hodinky jsem nafouknul díky bund strapu na 46 mm viz.příspěvek od pavla23 :D

Edit: takže kdyby sis koupil DC66, ty mají 44mm s lunetou a prdnul na ně bund strap, máš z nich hned cca 49 mm monstrum. :smile_anim:

Uzčitě tah. Bund strap není řešení. To bych mohl mit hodinky např. 38mm........

Velikost 44 je jakž-takž přijatelná, ale je to o provedení lunety. Pokud je např. černá, je to OK. V nerezovém provedení (matná/leštěná) jsou sice hodinky nějak veliké, ale opticky je výraznější ciferník = celé hodinky jsou opticky menší.

Odesláno

Já bych to s tou velikostí nepřeháněl. Fortisky s lunetou mají taky 44mm a je to až kam. Někdy si říkám, že mi překážejí, to jen pocitově. Ještě jsem nedávno měl na ruce PO 45,5mm ty mi taky sedly.

Zatím jsou Omega PO , nebo Glycine. Větším favoritem je Omega. Hold budu pár měsíců bez svačiny a připlatím si.

Dovolím si upřenit zadání.

Tmavý (černý/ šedý nebo modrý) ciferník. Pokud se jedná o model s lunetou, tak lunetu v barvě ciferníku.

Odesláno

Zatím jsou Omega PO , nebo Glycine. Větším favoritem je Omega. Hold budu pár měsíců bez svačiny a připlatím si.

Dovolím si upřenit zadání.

Tmavý (černý/ šedý nebo modrý) ciferník. Pokud se jedná o model s lunetou, tak lunetu v barvě ciferníku.

ak by som si mal vyberat medzi Airman 17 a Omega PO tak by som siel jednoznacne do airmanov aj keby som neni ich fanusik. Mal som oba modely v ruke a tie Airmany vedu v kazdom aspekte, teda okrem toho ze nemaju inhouse...

Odesláno

Díky moc za tip. Sinn jsem si projížděl, asi mi tento model unikl. Takto nějak si předtavuju své nové hodinky. Řadím si jej do nákupního seznamu, ze kterého bude výsledné rozhodnutí.

Odesláno

Díky moc za tip. Sinn jsem si projížděl, asi mi tento model unikl. Takto nějak si předtavuju své nové hodinky. Řadím si jej do nákupního seznamu, ze kterého bude výsledné rozhodnutí.

Pokud se dokoupí guma (s luxusní megasponou), tak ta činí ty hodinky ještě větší - delší. U2 můžu vřele doporučit (i když já je mám s ocelovou lunetou).
Odesláno

Pokud se dokoupí guma (s luxusní megasponou), tak ta činí ty hodinky ještě větší - delší. U2 můžu vřele doporučit (i když já je mám s ocelovou lunetou).

Při své snížené inteligenci se raději zeptám. Máš na mysli kaučuk řemen s překlápěcí sponou?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...