Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím všechny.

Rozhlížím se na všechny strany po nových hodinkách a mám stále stejný problém. Pouzdra 42mm bez lunety nebo 44mm s lunetou jsou mi "malé".

V tuto chvíli mám na ruce Archimede Pilot což je pro mě minimální velikoswt hodinek bez lunety.

Měl jsem vyhlénuty např. Oris Divers Titan 'C' Small Second, Date , ale i pri jejich velikosti je zase ciferník velmi malý (a jak moc se mi líbí)

Dnes jsem koukal na RT model Airspeed GMT take jsou malé...

Damasko pěkné, ale malé.

Panerai vyloučen, nevyhovyje mi tvar pouzdra.

Zadání:

1. diversky popř. pilotky (až na druhém místě)

2. velikost odpovídající mé ruce min. 44mm

3. mechanické s automatickým nátahem

4. datum

5. komplikace jako chronograf nebo GMT nejsou podmínkou

6. safír, prosklené dýnko výhodou :-)

Předem všem děkuji za nápady a náměty

Upraveno uživatelem snackmc
  • Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Co třeba Omega seemaster, větší provedení.

Máš na mysli modly BIG SIZE? Průměr 45,5mm nevypadá zle.

Ono jedna věc je velikost, ale záleží také na provedení (např. černá luneta podle mého lehce opticky zvětšuje v porovnání s SS lunetou).

Každopádně díky za tip, někde se na ně podívám.

Odesláno (upraveno)

jedine Glycine Airman 17 (46mm). poriadny kus ocele :)

Na ty jsem se díval včera na webu společně s Airman Chrono 08. Ještě je někde vyzkoušet.

Upraveno uživatelem snackmc
Odesláno

Právě že o těch XXL píšou že maj 44, jsou krásný.

Aha, mě to hodilo na úvod na Heritage Pulsometer...... Kontiki XXL vypadají také moc dobře

Odesláno

Na nové PO 45,5 na kovu rovnou zapomeň. U nás vůbec a i ze zahraničí - Německa a dalších oblastí Evropy je seženeš spíše přes 55k.

Nicméně - tohle je skvělá varianta - nevím o přesnějších hodinkách za tuto cenu.

Odesláno

JANKOXXX>>> diky za tip, naplanuji si cestu :-)

PETA-BIKER >>> cena 50k neni uplne limitujici. +-5k je asi v pohode, nebo pockam a došetřím

Odesláno

Přiznám se Vám, že jsem očekával více názorů a rad. Tak se prosím nestyďte a hrňte na mě Vaše návrhy. Děkuji

Odesláno

Přiznám se Vám, že jsem očekával více názorů a rad. Tak se prosím nestyďte a hrňte na mě Vaše návrhy. Děkuji

Tady to forum nefunguje jako generátor návrhů. Neni to automat na odpovedi. Kouzlo nakupu novych hodinek je v jejich hledání/vybírání. Diskuzi, prohlizenim novych vlaken, procitani starych - to je to, co tě posune nekam dál. Nespolehej jen na to, co ti kdo napíše. Zkus si zde najit svuj styl, treba te to navede na nové smery, objevis nove kousky, o kterych si ani nevedel. To je lepší cesta.

Návštěvník Snow
Odesláno
KUK a máš vystaráno jednou pro vždy. Jen se špatně shání, jeden člen fóra je však má.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...