Hugo14 Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Tak včera dorazily od Kubsona, teprve dnes jsem se dostal k tomu udělat nějaké (a to že hrozné) rychlofoto. Během víkendu snad najdu čas něco nafotit a napsat, ale zaím snad jen že jsem se na ně těšil jak malej Jarda a že jsou opravdu takové, jaké jsem si je představoval - perfektní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 To je sranda jak to přichází ve vlnách, nejdřív každej kupuje Rolex, teď Damasko.. Ne, jsou moc pěkný. Líbí se mi že si odpustili tu barevnou sekundovku chronografu.. Trochu by mě štvalo že k nim neni (nebo?) nějakej pěknej masivní kovovej tah.
Dantechno Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Damasko vlna se meni v Tsunami Hezky.
lolohh Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Včera jsem viděl ty co má YPO. Předpokládám, že tydle jsou takřka stejné (resp. pouzdro a ciferník úplně, kromě toho nápisu). Krásné hodinky s velmi příjemným řemenem v naprosto ideální velikosti, gratuluju.
Helex Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Já na ně koukal asi 20 minut a jsou fakt perfektní! Gratuluju! Btw co v nich je? 7750 s těma jejich vyfikundacema, teda hlavně vlásek?
Hugo14 Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Pánové díky. Já si je zamiloval od prvního okamžiku. Jenže byly (i ještě před měsícem) mimo moje možnosti. Pak se to ale nějak sešlo, že to vyšlo. Časem o nich napíši něco víc, ale teď na tom nejsem nejlíp - nestíhám. Jinak já jsem dost na otočné lunety a musím říct, že tahle je naprostá bobma. Něco takového jsem ještě neviděl - nulový vakl, přesně na indexech a přitom tak akorát pevná na otáčení. Ty keramický koule asi dělají své... To Helex - tyhle nemají Si vlásek, to mají ty YPOvy "Red Barony". Upraveno 7. října 2010 uživatelem Hugo14
shag Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Paradicka. Velka gratulacia. Hodia sa aj k tomu Brumowskemu
Hugo14 Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 To Shag: To je Frank Linke-Crawford Btw: Nymburk? Asi ne, co?
shag Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 (upraveno) Myslel som toho nad nim ;-) Aj ked k tomu Linkovmu znaku na boku sa asi hodia viac. Upraveno 7. října 2010 uživatelem shag
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 gratulace a dotaz - německé datum bylo na přání nebo to přišlo automaticky ?
Hugo14 Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Na přání. Jsou to německé hodinky... Jasně, seika mám s angličtinou. Ale tady se alespoň trochu pocvičím. Navíc poněkolikáté zjišťuji, že (proti původnímu očekávání) den v týdnu není až tak důležitá věc, ještě ho v hlavě udržím...
Návštěvník YPO Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Na přání. Jsou to německé hodinky... Jasně, seika mám s angličtinou. Ale tady se alespoň trochu pocvičím. Navíc poněkolikáté zjišťuji, že (proti původnímu očekávání) den v týdnu není až tak důležitá věc, ještě ho v hlavě udržím... jasný máš recht - nějak mně to v zápalu nenapadlo tak mám anglické - no nedá se nic dělat musím si koupit ještě jedny
FoxTrader Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Na přání. Jsou to německé hodinky... Jasně, seika mám s angličtinou. Ale tady se alespoň trochu pocvičím. Navíc poněkolikáté zjišťuji, že (proti původnímu očekávání) den v týdnu není až tak důležitá věc, ještě ho v hlavě udržím... Gratuluji!! Jsou super! Každý má to svoje. P.S. Ty tam nemáš dvoujazyčnou versi dne na hodinkách? .. Sorry, odhaluji nepopsané tajnosti Damaska.. V tvém případě i konverzace s firmou asi v němčině?
Hugo14 Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Eta 2836 má dvojjazyčný disk. Chronografický srojek Val 7750 má jednojazyčný disk. Nejde ani tak o taje Damaska, ale samotných strojků. Jinak s firmou Kubson jsem komunikoval normálně česky. A ani jemu, ani teda Konrádovi Damasků bych nepřál, abych s nimi komunikoval v němčině...
FoxTrader Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Eta 2836 má dvojjazyčný disk. Chronografický srojek Val 7750 má jednojazyčný disk. Nejde ani tak o taje Damaska, ale samotných strojků. Jinak s firmou Kubson jsem komunikoval normálně česky. A ani jemu, ani teda Konrádovi Damasků bych nepřál, abych s nimi komunikoval v němčině... Au.. Učit, se, učit, a .. hledat na foru u členů.
Pixelator Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 prve damasko z ktorych mam sucho v ustach ... parada. akurat mi troska vadi ta datumka. posobi na mna troska utopene a neprirodzene. ale inak ako celok super hodinky gratulujem
Hugo14 Odesláno 7. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. října 2010 Je to dáno tlustým ciferníkem. On je z mag. měkkého železa a dělá s vloženým druhým dýnkem a boky klec, takže hodinky jsou odolné před zmagnetováním. Ale vzhledem k opravdu matnému ciferníku i datumovému věnci to utopení "za provozu" vidět není. Precista Speedbird III mají to utopení IMHO ještě větší a když jsem je onehdá obhlížel, také mi to nevadilo..
Helex Odesláno 7. října 2010 Nahlásit Odesláno 7. října 2010 To Helex - tyhle nemají Si vlásek, to mají ty YPOvy "Red Barony". Aha, ty mi nějak utekly... Jsou samozřejmě taky parádní, ale to Si na cifru bych asi nerozdejchal! Gratulace podruhé
panedge Odesláno 8. října 2010 Nahlásit Odesláno 8. října 2010 Moc pěkný,gratuluju,moc pěkná luneta a připadá mi,že jsou takový nějaký víc černý,než normálně černý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se