eskimak Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 (upraveno) su naveky zahniezdene v tvojej hlave, budu sa k tebe kazde poobedie vracat v predstavach Vies co je najhorsie? Ze mas asi pravdu. Po par minutach od prvotneho soku som sa rozhodol znova sa pozriet, snad na druhy krat to uz zvladnem. A skoro som neudrzal obed. So vsetkou uctou k hodinarom, toto je teda grandiozny grc. Moj zivot na chronomagu uz nikdy nebude ako predtym, naivne detske predstavy spravodliveho sveta kde vitazi dobro nad zlom su v tahu, namiesto nich sa niekde v zadu rozhostila siva neistota a predo mnou je nejasna buducnost. A najhorsie budu noci - ked sa mi v nejakom strasnom chronosne vybavia tieto hodinky . A preco? Cim som si to zasluzil? Za taketo prispevky by mali vesat - sorry sureshot, spravodlivost by nemala obchadzat nikoho. EDIT: PS: sorry, mam toho nejako moc v praci Upraveno 11. října 2010 uživatelem eskimak
sureshot Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2010 len sa moc nedovolavaj spravodlivosti lebo pride!
eskimak Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 len sa moc nedovolavaj spravodlivosti lebo pride! to je silna myslienka... ...ale pravda . Uz som ticho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se