Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdroj

zdroj

zdroj

vyrobca

movement

self-winding mechanical movement's balance oscillates at 28,800 vibrations per hour.

case

is crafted in stainless steel grade 316.

Satin-finished or clad in a black PVD (Physical Vapor Deposition) coating, the case is also available in a thermal processed version in which it undergoes an electric charge of 100,000 volts, 200,000 volts, 500,000 volts and even 1,000,000 volts.

Water-resistant up to 50 meters

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Odesláno

kluud :) to je artya

ten co dava do hodiniek odpory kabliky dinosauri trus atd atd...

cim vacsia extravagancia a odklon od klasiky tym vacsie rozdelenie potencionalnych zakaznikov na ANO a NIE :)

ale kde by bol svet bez vecnych experimentatorov ktori posuvaju hranice a od ktorych sa v malom inspiruju klasici.

Návštěvník Snow
Odesláno

Právě že vím co je ArtyA. Ráno jsem se na ni díval a usoudil jsem, že můj třetí příspěvek na téma ArtyA by byl už moc. Předcházející vypovídaly za vše KLIK KLIK.

Odesláno

no... niektore ich predosle modely sa mi pacili. mali nejaky "steampunkovy nadych", posobili "nahodnym dojmom" ale zaroven bolo vidno ze je za tym kus uvazovania.

toto tu je nekoncepcny prvoplanovy hnus :thumbsdown_anim: vyzera to ako keby to vymodelovalo dieta v materskej skole z plasteliny a potom to natreli striebrenkou. proste sajrajt.

Odesláno

ma to ramik, je to umenie, hod to do nejakeho case prihod etu daj tomu vzneseny nazov a mozno z toho bude velka vec ;)

Takovýho železnýho i biologickýho bordelu mam v garáži hafo :(

• Hlasovat proti 1
Odesláno

to je len vec osobneho vkusu.

maju svoj zamer, su ini a to je mozno ich cielom

ja ich celkom nechapem... napriklad toto: Klik su podla mna krasne hodinky... ale cim dalej tym viac je ich tvorba obludnejsia a obludnejsia

• Hlasovat proti 1
Odesláno

mozno mi zo skoly uz sibe. ale som presvedceny ze nieco ako osobny vkus neexistuje. esteticke citenie cloveka je podmienene prostredim a jeho vzdelanim v oblasti estetiky. rovnako ako sa kvalita umenia da objektivne posudit pokial je clovek sposobily.

• Dát hlas 1
Odesláno

taktiez neexistuje objektivne urcenie krasy (ak sa teda mozem vyjadrit ako laik)

je to nieco ako absolutna nula, da sa k tomu "idealu" priblizit,

su veci, na ktore su ludia zvyknuti a celkovo hodnoti vacsina kladne,

potom sa to moze vzdalovat a nazory sa rôznia.

mozno mi zo skoly uz sibe. ale som presvedceny ze nieco ako osobny vkus neexistuje. esteticke citenie cloveka je podmienene prostredim a jeho vzdelanim v oblasti estetiky. rovnako ako sa kvalita umenia da objektivne posudit pokial je clovek sposobily.

• Hlasovat proti 1
Odesláno

praveze vacsina ludi su banda ktorej sa paci rokokovy nabytok a vrcholom umenia je pre nich krajinka s jelenmi. prave preto ze nedokazu abstrahovat a pod "cervenym stvorcom na bielom platne" si predstavit viac. ulohou umenia nie je napodobnovat skutocnost ale vyvolat v cloveku myslienkove pochody.

v architekture nemozme povedat ci je najlepsi funkcionalizmus, alebo brutalizmus alebo high tech architektura alebo dekonstruktivizmus... ale objektivne mozme povedat ze napriklad historizmus alebo eklekticizmus alebo klasicizujuce tendencie su zle a nemaju co robit v architekture.

pre niekoho je vrcholom konceptualne umenie, pre niekoho land art alebo neoexpresionizmus. ale ak niekto namaluje krajinku so stromcekmi a oblacikmi tak je tazko hovorit o nejakom umeni. to je len mechanicky naucena zrucnost. ktoru studenti VSVU uplatnia tak max v prvom rocniku a potom sa posuvaju dalej.

neda sa teda jednoznacne povedat co je dobre. ale da sa jednoznacne povedat co je zle. a o estetike a umeni to plati dvojnasobne...

howgh :)

• Dát hlas 1
Odesláno

mozes teda jednoznacne povedat o tomto kusku ... "su zlé"

a teda podla ktorych objektivnych kriterii?

:)

hgwoh

praveze vacsina ludi su banda ktorej sa paci rokokovy nabytok a vrcholom umenia je pre nich krajinka s jelenmi. prave preto ze nedokazu abstrahovat a pod "cervenym stvorcom na bielom platne" si predstavit viac. ulohou umenia nie je napodobnovat skutocnost ale vyvolat v cloveku myslienkove pochody.

v architekture nemozme povedat ci je najlepsi funkcionalizmus, alebo brutalizmus alebo high tech architektura alebo dekonstruktivizmus... ale objektivne mozme povedat ze napriklad historizmus alebo eklekticizmus alebo klasicizujuce tendencie su zle a nemaju co robit v architekture.

pre niekoho je vrcholom konceptualne umenie, pre niekoho land art alebo neoexpresionizmus. ale ak niekto namaluje krajinku so stromcekmi a oblacikmi tak je tazko hovorit o nejakom umeni. to je len mechanicky naucena zrucnost. ktoru studenti VSVU uplatnia tak max v prvom rocniku a potom sa posuvaju dalej.

neda sa teda jednoznacne povedat co je dobre. ale da sa jednoznacne povedat co je zle. a o estetike a umeni to plati dvojnasobne...

howgh :)

• Hlasovat proti 1
Odesláno

ja presne rozumiem co mi chces povedat :)

vidim ze to aj studujes

ale stale si nemozem odpustit ten obycajny sedliacky rozum a ludsky faktor.

ja som len lama snad niekedy na nejakom zraze bude moznost podebatit.

tak to je uz na dlhsiu debatu. ak ta to zaujima, SZ ;)

• Hlasovat proti 1
Odesláno

Tfuj ale som sa vylakal, a to si tu vacsinou browsujem s mierom v srdci, prezerajuc krasne mechanicke hodinky ci skor umelecke diela.

Ale toto??????????? To je pre koho? Adams family?

:sick01:

sorry, nemohol som si pomoct. Co je moc to je moc.

:death:

Odesláno

:D

su naveky zahniezdene v tvojej hlave, budu sa k tebe kazde poobedie vracat v predstavach

Tfuj ale som sa vylakal, a to si tu vacsinou browsujem s mierom v srdci, prezerajuc krasne mechanicke hodinky ci skor umelecke diela.

Ale toto??????????? To je pre koho? Adams family?

:sick01:

sorry, nemohol som si pomoct. Co je moc to je moc.

:death:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...