Churchill Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Nevíte, kdo teď dělá záruční opravy Hamiltonů když Hibernia šla do kopru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 (upraveno) info z webu: CZECH REPUBLICHanak KlenotnictviMs. Olga HanakovaRasinova 2602 00 BrnoT:+ 420 542 213 541F: +420 542 216 104servis@hanak-brno.cz Upraveno 9. října 2010 uživatelem baza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Zvláštní je, že už Hamilton na krámě nemaj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 9. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 A kurwa, až do štatlu ... Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2010 Zvláštní je, že už Hamilton na krámě nemaj? Tak by to chtělo ještě ověřit přímo u Hanáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 A kurwa, až do štatlu ... Dík A Hanák servis, ten je vyhlášenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Zkus zavolat Lejhancovi,ten Hamiltony prodává http://www.avizo.cz/katalog-sekce/firma/detail-firma/40483-klenoty-hodiny-pavel-lejhanec.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Hajda Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2010 Zvláštní je, že už Hamilton na krámě nemaj? Mají, ale jen pár kousků na Rašínově ve vitríně uprostřed obchodu. V pátek jsem je tam viděl. Co se týká servisu Hanák, tak jsou teď docela zasekaní (přešla na ně údajně podstatná část zakázek Hibernie), takže termíny oprav jsou vskutku luxusní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Mají, ale jen pár kousků na Rašínově ve vitríně uprostřed obchodu. V pátek jsem je tam viděl. Co se týká servisu Hanák, tak jsou teď docela zasekaní (přešla na ně údajně podstatná část zakázek Hibernie), takže termíny oprav jsou vskutku luxusní. Díky za info, já se divil, že je už v centru nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Naštěstí je to záruční oprava, takže na to mají 30 dnů. Tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 26. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2011 Není něco novýho s Hamilton servisem? Bychsem si chtěl objednat ručičky na X-Coptéry a u Hanáka se mi nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Taktéž bych se sem přidal do řady...Je nějaký ofiko servis Hamiltonů v Praze, nebo jen zmiňovaný Hanák v Brně?A pokud jen Hanák... přijde mi, že se zde netěší velké oblibě - proč?Díky za help. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 A pokud jen Hanák... přijde mi, že se zde netěší velké oblibě - proč? Počti si třeba zde. KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 1. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2011 tak prý zastoupění Hamilton bude mít, nebo už má Carollinum... no to jsem teda nadšený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 10. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2011 Počti si třeba zde. KLIK Krásný... po přečtení toho vlákna se mi v noci zdály noční můry. A že bych jel z Phy do Brna kvůli servisu, který tu má takovou pověst, to fakt ne. Tak ale zůstává otázka, kde Hamiltony servisovat ? tak prý zastoupění Hamilton bude mít, nebo už má Carollinum... no to jsem teda nadšený :crying_anim02:public/style_emoticons/default/dry.gif OPRAVDU? Kdyby jo, tak snad lepší než zde tak vysoce ceněný servis u Hanáka. A hlavně je to v Pze, což je pro mne jednoznačně plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 12. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2011 Krásný... po přečtení toho vlákna se mi v noci zdály noční můry. A že bych jel z Phy do Brna kvůli servisu, který tu má takovou pověst, to fakt ne. Tak ale zůstává otázka, kde Hamiltony servisovat ? OPRAVDU? Kdyby jo, tak snad lepší než zde tak vysoce ceněný servis u Hanáka. A hlavně je to v Pze, což je pro mne jednoznačně plus. ja byl v Carollinum jen jednou - nakouknout - a moc nadšený jsem tam nebyl... asi je to tím, že jejich primární obchod je v něčem jiném, než v hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Švany Odesláno 24. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2012 A já už doufal, že se dovím, kde případně své Hamiltony nechat servisovat.Nevíte někde o nějakém servise, ideal v Pze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oxbow Odesláno 11. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2012 Neví někdo něco novýho??? Vypadla mi malá ručička z jednoho chronografu na ETA 7750 - Hamilton Jazzmaster Maestro a nevím kam se spolehlivě obrátit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Neví někdo něco nového? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 V Praze mají nově Hamilton u Altmana, asi tak 4-5 měsíců. Budou mít i servis, víc jsem nezjišťoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se