B.F.G. Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Já vám teda nevím, nebyl by bez koně náhodou akorát velký ...? Netvrdím že není šikovnej, schopnej a tak, ale láska ke koním je v této orientaci poněkud divná. Nechci flame, ovšem můj názor - Velká Pardubická je týrání zvířat ze kterého je spousta lidí naměkko. Jednou jsem četl zajímavou sci-fi povídku, kdy byl příběh vyprávěn z pohledu koně, který měl podobné vnímání sama sebe jako člověk.
snackmc Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Já vám teda nevím, nebyl by bez koně náhodou akorát velký ...? Netvrdím že není šikovnej, schopnej a tak, ale láska ke koním je v této orientaci poněkud divná. Nechci flame, ovšem můj názor - Velká Pardubická je týrání zvířat ze kterého je spousta lidí naměkko. Jednou jsem četl zajímavou sci-fi povídku, kdy byl příběh vyprávěn z pohledu koně, který měl podobné vnímání sama sebe jako člověk. Odjakživa lidé na koních jezdili. Jíš maso?
utrejch Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Já vám teda nevím, nebyl by bez koně náhodou akorát velký ...? Netvrdím že není šikovnej, schopnej a tak, ale láska ke koním je v této orientaci poněkud divná. Nechci flame, ovšem můj názor - Velká Pardubická je týrání zvířat ze kterého je spousta lidí naměkko. Jednou jsem četl zajímavou sci-fi povídku, kdy byl příběh vyprávěn z pohledu koně, který měl podobné vnímání sama sebe jako člověk. Ja myslim, ze kone zavodi radi ... a ty co radi nezavodi, jdou na jatka ... takze za me porad lepsi to zavodeni ...
StanoBare Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 rozhodne dostihovy kon netrpi, lebo je trenovany a hlavne uz to ma v krvi - povodom, slachtenim. Ale vzdy, vzdy je tu riziko, ze sa moze nieco stat, ale to sa tyka aj sportovcov ludi. Kon je inteligentny, a hlavne ked uz sa bavime o V.Pardubickej, Tiumen, je myslim, valach, tak ten zvlast a aj naladovy. Nemysli si, ked kon si povie, ze neskoci, tak neskoci, od toho je tu treningovy plan, spoluzitie s konom, aby reagoval na tvoje pokyny. Ked kon vyciti, ze si naprd clovek, alebo ziadas od neho prilis vela, ma ta v... a je skor na teba agresivny. To je pohlad na dostihove kone, parkurove...ale mas tu aj tazne kone, v horucave, v zime ked sa stahovalo drevo...trpeli dost, ale aj sa staralo o nich, kon mal pre nich obrovsku hodnotu. Mas vsak slachtene plemena koni zvlast - tazne, su stavane na takuto zataz. A ked sa o nich dokladne postaras, oplatia ti to 2
skalis Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Ja si taky myslim, ze konim zavodeni nevadi. Je to jako u lidi. Spickovy sportovec taky neprestane trenovat a nebere to jako trapeni, i kdyz pri treninku dre a do zavodu dava vsechno a oboji casto hodne boli. Tihle kone to maji opravdu v krvi, takze je to bavi. Riziko zraneni ale samozrejme existuje, to je jasne.
Conrad Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 (upraveno) Díval jsem se na to jako každý rok a upřímně řečeno nevím, zda Váňa-jak si ho vážím a obdivuji co všechno dokázal skutečně netísnil Amant Grise,musel bych vidět kamerový záběr, a tak si říkám,zda by nebyl protest uznám kdyby se nejednalo o protest proti legendě.To nic nemění na tom,že Váňa je fenomén a legenda |Velké. BTW je podivné když komise udělí pokutu za tísnění u hrazení 500 kč ,ale protest neuzná Upraveno 11. října 2010 uživatelem Conrad
Návštěvník Tada Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Sportovní koně závodí rádi. 2 1
StanoBare Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 (upraveno) Díval jsem se na to jako každý rok a upřímně řečeno nevím, zda Váňa-jak si ho vážím a obdivuji co všechno dokázal skutečně netísnil Amant Grise,musel bych vidět kamerový záběr, a tak si říkám,zda by nebyl protest uznám kdyby se nejednalo o protest proti legendě.To nic nemění na tom,že Váňa je fenomén a legenda |Velké. presne to som si povedal, bude podany protest. Skoda, ze nie je zaber zpredu, kolko tam skutocne mal Gris volno, ale bolo vidiet ako potom boci na druhu stranu a utoci z nej...a podla mna, tymto manevrom, nevyhnutnym, Amant Gris stratil a Tiumen ho lizol o nozdry Ale krasny suboj. Inak si neviem vysvetlit, preco Stromsky by inak bocil z drahy, ked videl, ze na Vanu ma. I ked Vana dost neuvazlivo zaver vypustil, aspon tak to bolo z tv vidiet. samozrejme, dohady... edit: oprava chyby Upraveno 11. října 2010 uživatelem StanoBare
onney Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Amant na tom byl rozhodně lépe. Dal by všem na prd.l, kdyby nemusel objíždět z druhé strany. Taky si nejsem jistý, jak by dopadl protest, kdyby nebyl mířený na legendu Váňu.
B.F.G. Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Sportovní koně závodí rádi. Říkali vám to, jo? A kolik procent dostanou ze sázek? Nebo je pro ně odměna to, že nakonec nejdou do konzerv? To je vtipný pomalu. Jinak jím maso, ale ne pro zábavu. Asi ty slepice co jím jdou na jatka rády, jako koně na závody ,pro který jsou zrozený. 1 3
utrejch Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Sportovní koně závodí rádi. Říkali vám to, jo? A kolik procent dostanou ze sázek? Nebo je pro ně odměna to, že nakonec nejdou do konzerv? To je vtipný pomalu. Ja mam doma pejska a poznam na nem co ho bavi ... napriklad si rad hraje s mickama a strasne nerad se koupe ... 2 1
StanoBare Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Odesláno 11. října 2010 Sportovní koně závodí rádi. Říkali vám to, jo? A kolik procent dostanou ze sázek? Nebo je pro ně odměna to, že nakonec nejdou do konzerv? To je vtipný pomalu. Tak nepovedia, ale je to na nich vidno! ked si v sedle a citis ako to pali dopredu a musis ho naopak krotit. Dobre dostihove kone nejdu na jatka, s uctou dozivaju ustajnene. Zasluzia si to.
wave ceptor Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Amant na tom byl rozhodně lépe. Dal by všem na prd.l, kdyby nemusel objíždět z druhé strany. Taky si nejsem jistý, jak by dopadl protest, kdyby nebyl mířený na legendu Váňu. Byl nebyl, Amant mohl teda utéct na cílové rovince o 50metrů a bylo to. Jednoznačně vyhrál Váňa a hotovo! Na kdyby se nehraje. 2
Conrad Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Byl nebyl, Amant mohl teda utéct na cílové rovince o 50metrů a bylo to. Jednoznačně vyhrál Váňa a hotovo! Na kdyby se nehraje. No, Váňovo vítězství ve Velké při vší úctě k němu bylo něco jako Maradovova božská ruka 1 2
wave ceptor Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 No, Váňovo vítězství ve Velké při vší úctě k němu bylo něco jako Maradovova božská ruka Naprosto nesouhlasím! 1
DAveDOG Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Váňa už je už dostihový důchodce, ale to neznamená že před ním nemíním smeknout. Jen ať mu to vydrží. 1
Myška23 Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Sportovní koně závodí rádi. Říkali vám to, jo? A kolik procent dostanou ze sázek? Nebo je pro ně odměna to, že nakonec nejdou do konzerv? To je vtipný pomalu. To bys asi musel být pilot, abys to pochopil... Ti koně, pokud s nimi máš pouto, pro tebe udělají do jisté míry cokoli.... A vítězství prožívají stejně jako jejich jezdci.... Jde to cítit když na nich sedíš a vnímáš je... A odměna? Suchá stáj, teplo, péče a dostatek jídla... A samozřejmě nějaký pamlsek za něco mimořádného ....
jacob Odesláno 9. října 2011 Nahlásit Odesláno 9. října 2011 Je to frajer ten Váňa! Obrovská gratulace po tom začátku dostihu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se