eskimak Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Ahojte, uz som sa sice tymito hodinkami chvalil tu, no po tychto upravach su to nove hodinky tak zakladam nove vlakno. Hodinky - Seiko SKZ207J1 - ebay Zafir s vnutornym antireflexom - Harold Cierne "Plonguer" rucicky - Harold Cierna vlozka lunety - Noah Realizacia - Mechano (velka vdaka - sklanam sa nad perfektne vykonanou pracou, ochotou a schopnostou improvizacie) antireflex: na ruke: lumi: detail: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2010 Tak za mě gratulace, jsou to hezký hodinky i normálně, ale ty úpravy jim neskutečně pomohly, posunuly je výš, nejvíc se mi asi líbí luneta. Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Moc hezka uprava - ty rucky se mi libi moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kraxxus Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Taky gratuluju, změna jim rozhodně pomohla a MI se rapidně zvýšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donut Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Rozbourava me to lumi na tech ruckach...Vim,ze to je dokola omylany tema,ale porad dokola me to dostava pokazdy kdyz to vidim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 povedený tuning. a překvapuje mě ta lumi na nových ručkách - mám tak nějak zažité, že bude horší než na origo seiko, ale tyhle svítěj naopak víc - je to tak? a bod na lunetě - taky svítí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 povedený tuning. a překvapuje mě ta lumi na nových ručkách - mám tak nějak zažité, že bude horší než na origo seiko, ale tyhle svítěj naopak víc - je to tak? a bod na lunetě - taky svítí? Tak tou lumi som bol prekvapeny aj ja... sice som si to predtym u Harolda overoval a ten mi odprisahal ze to svieti ako prasa, ale toto som necakal a nejak podvedome som pocital s tym ze chce predat tak robi reklamu. Ano, svieti to viac nez povodne rucicky . Ten bod na lunete tiez trochu svieti (nic moc), no pred fotenim som ho zabudol nasvietit baterkou. A tak na fotkach moc nesvieti. Ale zas na povodnej lunete ziaden nebol . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2010 Tak tou lumi som bol prekvapeny aj ja... dík za odpověď. tak to je fakt paráda. sakra, nějaký pětky na customizaci bych si taky mohl pořídit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Dorazil mi Hirsch Mobile, WR100m, extremne kvalitna koza (na pocit). Nejake foto - sorry za kvalitu, robene kompaktom (aj ked novym a celkom slusnym:)) : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Vypadají opravdu parádně-mě na těchto hodinkách mrzelo jen to že vypadají tak nějak male Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Jediné (ale velké mínus) v mých očích je znak Seiko5 ...ten vážně nemusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj85 Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Niektore mody mi pridu prehnane ale toto je velmi vyvazena kombinacia.Palec hore! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 1. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2011 Musím uznat, žes je vytunil perfektně. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mbaud Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Gratuluji k pěkným hodinkám, docela mě to inspirovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 jsou jedním slovem prďácký ,jestli se můžu zepata na kolik to vyšlo celkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 5. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2011 Jsou super před i po tuningu. Se divím, že to rovnou nedělají s černýma ručičkama, ty jim fakt sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. února 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 jsou jedním slovem prďácký ,jestli se můžu zepata na kolik to vyšlo celkem? Asi viac nez je zdrave, vzhladom na to ze su to "len" seiko 5. V kazdom pripade, nemam to spocitane, no pre tu srandu skusim. Orientacne ale tusim ze mod aj s pracou stal priblizne tolko co samotne hodinky, pricom tie sa na ebay daju kupit okolo 140 eur (tusim). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se