Návštěvník pitrs182 Odesláno 12. října 2010 Nahlásit Odesláno 12. října 2010 Nebudu psát takticko technická data , uvedu pouze své osobní postřehy. V první řadě bych chtěl pochválit K&B Time. Perfektní přístup, rychlé a slušné jednání. Hodinky přišly bleskově a dobře zabalené.A teď k samotným hodinkám. Záměrně sem si vybral quartz strojek, protože mám jedny automaty a dvoje bych neunosil. V těle hodinek se skrývá klasická Miota s číslem dne a stopkami. Hoďky jsou lehké, nízké, velikost tak akorát. Mají PVD úpravu, tak sem zvědavý jakou životnost bude mít. Safírové sklíčko má nádherný nafialovělý antireflex. Čísla ciferníku jsou oranžová, krásně viditelná. Hodinky zaujmou na první pohled. V balení krom koženého řemínku byl kovový tah v PVD úpravě a pryžový pásek, který připomíná kožený. Viditelný rozdíl je ve sponě, která je kovová a užší než plastová na koženém. Ještě se vrátím ke kovovému tahu. Co mě trošku nemile překvapilo je to, že PVD úprava je jen na povrchu, ne na hranách jednotlivých článků, hrany jsou stříbrné. Lüm Tec si zakládá na MDV Technology, což má být údajně nejvyšší typ luminiscence. Mé druhé hodinky Steinhart mají Superluminovu a objektivně musím říct, že Steinharty svítí nejenom víc, ale svítivost vydrží i mnohem déle. A dost slov, nyní pár fotek. porovnání luminiscence se Steinhart
Vit Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Gratuluju k hodinkám. Mám LT M8 a svítí řádově (několikanásobně) více a déle než ostatní hodinky (méně svítily i Precisty se sendvičovým ciferníkem). Nevím, zda ta nižší svítivost není dáda odstínem luminiscenční barvy.Možná se pletu, ale zdá se mi, že jsem někde na chronomagu četl toto: lidské oko nejiitenzivněji vnímá klasickou zelenou luminiscenční barvu. PVD se bojím obecně u všech firem (zejména otěru na ostrých rozích hodinek/tahu). Upraveno 13. října 2010 uživatelem Vit
filo-boxer Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Pěkné hodinky, gratuluju. Mohl bys prosím vyfotit ten tah aby byla vidět ta PVD úprava/neúprava?
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Pěkné hodinky, gratuluju. Mohl bys prosím vyfotit ten tah aby byla vidět ta PVD úprava/neúprava? Fotečka: Děkuji za pozitivní ohlasy.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Gratuluju k hodinkám. Mám LT M8 a svítí řádově (několikanásobně) více a déle než ostatní hodinky (méně svítily i Precisty se sendvičovým ciferníkem). Nevím, zda ta nižší svítivost není dáda odstínem luminiscenční barvy. Možná se pletu, ale zdá se mi, že jsem někde na chronomagu četl toto: lidské oko nejiitenzivněji vnímá klasickou zelenou luminiscenční barvu. PVD se bojím obecně u všech firem (zejména otěru na ostrých rozích hodinek/tahu). Ano, myslím si, že to bude dáno tou oranžovou. Viditelnost je po celou noc vcelku dobrá. S hodinkami jsem spokojený. Žádné jiné dopusud nezapůsobily na okolí(neodbornou veřejnost ) jako Lüm Tec.
filo-boxer Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Fotečka: To je fakt divné. Vykukuje ta stříbrná když je tah na ruce?
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 To je fakt divné. Vykukuje ta stříbrná když je tah na ruce? Popravdě nevím, protože tah nenosím a ani se k tomu nechystám, ale když sem viděl fotky na Lüm Tec fóru, tak to vidět nebylo.Přikládám foto.
Vit Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Fotečka: Děkuji za pozitivní ohlasy. To teda trochu odflákli. Ale věřím, že naživo (na ruce) to vůbec nejde vidět (viz pohled na další čelo na fotce).
filo-boxer Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Takhle na fotce to vypadá OK, ale asi bych z toho neměl dobrý pocit a furt bych koukal, jestli to není vidět .
Pe3xxx Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 (upraveno) Nebudu psát takticko technická data , uvedu pouze své osobní postřehy. V první řadě bych chtěl pochválit K&B Time. Perfektní přístup, rychlé a slušné jednání. Hodinky přišly bleskově a dobře zabalené.A teď k samotným hodinkám. Záměrně sem si vybral quartz strojek, protože mám jedny automaty a dvoje bych neunosil. V těle hodinek se skrývá klasická Miota s číslem dne a stopkami. Hoďky jsou lehké, nízké, velikost tak akorát. Mají PVD úpravu, tak sem zvědavý jakou životnost bude mít. Safírové sklíčko má nádherný nafialovělý antireflex. Čísla ciferníku jsou oranžová, krásně viditelná. Hodinky zaujmou na první pohled. V balení krom koženého řemínku byl kovový tah v PVD úpravě a pryžový pásek, který připomíná kožený. Viditelný rozdíl je ve sponě, která je kovová a užší než plastová na koženém. Ještě se vrátím ke kovovému tahu. Co mě trošku nemile překvapilo je to, že PVD úprava je jen na povrchu, ne na hranách jednotlivých článků, hrany jsou stříbrné. Lüm Tec si zakládá na MDV Technology, což má být údajně nejvyšší typ luminiscence. Mé druhé hodinky Steinhart mají Superluminovu a objektivně musím říct, že Steinharty svítí nejenom víc, ale svítivost vydrží i mnohem déle. A dost slov, nyní pár fotek. porovnání luminiscence se Steinhart Ahoj, to je super ze si si nasiel cas napisať o modely M9. A velmi sa tesime ze si si vybral tento model len prostrednictvom fotiek (aspon si to myslim) ktore nie velmi vystihuju ako model M9 vyzera v skutocnosti. Oranzove luminiscencne farbivo ktore je aplikovane na tomto modely je ludskym okom menej intenzivne vnimane ako zmes ktora svieti na zeleno. Vysvetlenie ktore som nasiel hovori ze to ma spojitost s vlnovou dlzkou farieb, tym ze zelena je jednou zo zakladnych farieb a tym ze ludsky mozog rozoznava-identifikuje zelenu, modru a cervenu lepsie pretoze si ich spaja s urcitimi vecami s ktorymi sa casto stretava (trava- zelena ...) nieco v tomto zmysle. Proces vyroby PVD naramku spociva v odliatí jednotlivych clankov a ich pospajani, to robi dodavatel naramkov. Po ich doruceni do USA sa aplikuje PVD vrstva v jednej spolocnosti, ktora tymto sposobom obaluje rozne naradie. Kvalita PVD vrstvy ktoru robi tato spolocnost je na velmi vysokej urovni avsak naramky sa do pristroja davaju kompletne. Preto PVD vrstva nieje aplikovana medzi clankami. Najidealnejsie by bolo keby vyrobca remienok znovu rozmontoval ( alebo ho od dodavatela prijat rozmontovany a potom ho pospajal) a dat do komory len samotne clanky ale na to bohuzial nema vyrobca ludske kapacity. PVD remienok je v cene hodiniek ale nieje 100%-tny. s priatelskym pozdravom Robert Upraveno 13. října 2010 uživatelem Pe3xxx
Návštěvník pitrs182 Odesláno 13. října 2010 Nahlásit Odesláno 13. října 2010 Ahoj Roberte,děkuji za odpověď. S hodinkami jsem velmi spokojený. Musím říct, že sami sobě dělají dobrou reklamu. Několik mých kolegů již hojně navštěvuje vaše stránky. Zejména combat jsou oblíbené. Mé další "favoritní" hodinky jsou z řady wolframových. Petr
Návštěvník pitrs182 Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Tak teprve dnes sem si všimnul, že spona na koženém pásku je též kovová(stačilo se podívat ze spodu ). Chtěl sem ale napsat, že povrch PVD je skutečně velmi kvalitní. Bohužel sem měl tu možnost to otestovat. Narazil sem hodinkami do kovové hrany vysunovací podložky pro klávesnici. S hrůzou sem se podíval na hodinky a našel tam pouze malinký, okem prakticky nepostřehnutelný vryp. Takže super. Každopádně pevně doufám, že si tento "experiment" již v budoucnu nezopakuji
jordy Odesláno 19. října 2010 Nahlásit Odesláno 19. října 2010 Fakt pěkný kousek. Jsou takové chlapské.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se