odklizec Odesláno 10. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2005 To je jdes prodavat nebo jen zjistujes co mas doma? Protoze ja bych neco takoveho asi neprodal, jen v pripade nouze nejvyssi. Takova krasa se totiz dedi z otce na syna/dceru (nehodici se skrtnete)
JJ Odesláno 10. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2005 V případě dcery se to bude dědit nejspíše až na vnuka. Ženská zrovna takovouhle nádheru ocení jen výjimečně :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 10. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2005 Kdyz se mrknes na ebay a das si vyhledat ukoncene aukce To mě zajímá. Jak a kde se zadávájí pouze ukončené aukce na Ebay? Díky, Kamil
odklizec Odesláno 10. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2005 V rozsirenem vyhledavani zatrhnes "Completed listings only". Pripadne v levem sloupci na strance s vyhledanyma aukcema je polozka "Completed listings". Tak ji zatrhni a dej vyhledat znovu.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Díky, rozšířené vyhledávání používám, nějak jsem si toho nahoře nevšiml
naoh Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Přesně tak zjišťuji co mám doma, jakou to asi má hodnotu a v případě, že velkou tak už na ten poklad hledám vhodnou truhlici, hlubokou díru v zemi a na další léta ukryju před světlem světa :-)
JJ Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Houby truhlici. Přece bys takovou nádheru někam nezašil - z té by ses měl naopak co nejčastěji těšit, čili hodinky nosit. Pokud se o ně bojíš, tak najmi bodyguarda ;-)
naoh Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Myslíš najmout si ještě jednoho bodyguarda??? :-)
JJ Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 No to já nevím kolik jich s sebou běžně taháš :-) Ale jestli už nějakého máš a nedokázal by uhlídat navíc ještě Tvoje hodinky, tak bych na Tvém místě vážně zapřemýšlel o jeho výměně ;?)
naoh Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Samozřejmě, že za sebou žádného netahám. To bylo mimo mísu. Jak jsem slíbil posílám strojek. Snad je ta fotka lepší? Pro Odklizec: Upravíš to prosím?
nardin Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Nšel jsem tuto adresu /www.iwcforum.com/Articles/MFPocketWatches/text2.html .Je zde popsano několik kap.hodinek IWC.Ten váš strojek bude asi ten kalibr 73
naoh Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 To je fantastické! Obal se trochu liší, ale strojek sedí. Děkuji
Bobisek Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Mam naprosto ten stejny kalibr, diky za stranku. Dneska jsem je poprve rozebral a videl strojek, nadhera, vypada, jak kdyby dneska opustil manufakturu. Skoda, ze uz je vecer, jinak bych udelal fotku.
naoh Odesláno 11. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Na fotku se těším. Jakmile něco zjistíš (cokoliv) dej vědět :-)
Bobisek Odesláno 11. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2005 Fotku ciferniku uz jsem tady na foru nekde daval, strojek vyfotim az bude svetlo, ale jelikoz z prace ted chodim temer vzdy za tmy , tak uvidime. Pokud to jde z te tvoji fotky poznat, tak bych rekl, ze muj strojek je v o neco lepsim stavu. Jinak dedictvi po dedovi, zadne papiry ani krabicka, koupeno v Praze v hodinarstvi Le Hainz, odhaduju nejspise 30. leta.
mnovace Odesláno 13. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2005 Delší dobu jsem nepřispíval ale podobné hodinky iwc i stejný kalibr a zlaté jen jiný ciferník jsem viděl prodávat v mnichově za nějakých 1800 euro nevím jestli prodal nebo ne cena by mi přišla adekvátní ale můžou mít cenu klidně i 2000 euro nebo také jen 1000 euro je to dle poptávky. Ale já bych je neprodával, leze to sice do peněz, ale když narazím na kousek, který je v ok stavu a hodí se mi do sbírky tak se s ním neumím rozloučit - takže neprodám.
naoh Odesláno 14. prosince 2005 Autor Nahlásit Odesláno 14. prosince 2005 Že to je kalibr 73 už vím, ale nejde mi do hlavy, že se ten obal liší a to dost podstatným způsobem. Je to u tak renomované firmy normální? http://xs.to/xs.php?h=xs59&d=05503&f=PC080027.JPG http://xs.to/xs.php?h=xs59&d=05503&f=P1010023.JPG http://xs.to/xs.php?h=xs59&d=05503&f=P1010002.JPG
nardin Odesláno 14. prosince 2005 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2005 Ten kalibr 73 patří jenom k tomu strojku.Pouzdra se dělaly různá.(např. jako Prim jeden strojek a různé provedení pouzder a číselníků)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se