miccalek Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Maucta přátelé, dívejte, potřebuju něco fest na ruku. Velké (kolem 45mm bez korunky), těžké (aspoň 200 gramů - takže na tahu), automaty, a HLAVNĚ za mrzký peníz (max. 3500,- Kč - budou to hodinky na doma, do obchodu a na schůze našeho fotbalového klubu). Něco ve stylu Seiko srp043 nebo Big mako od Orientu (které mám krátce, ale nebaví mě, nebavíí, korunka je jakási prťavá, knoflík na datum nemusí vodotěsnit, tak je radši ani neponořuju, a lumi je naprd). Díky za rady.
Adam99 Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 J. Springs BEB021 ale mají jen 43 mm, cena cca 120 euro Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ludek Richter Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Co třeba SNM035? Váží s komplet tahem ke čtvrt kilu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
miccalek Odesláno 15. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Co třeba SNM035? Váží s komplet tahem ke čtvrt kilu. Jéé, šak to jsou landmonstry, co tady někdo před měsícem prodával. Líbí se mně moc, ale obávám se, že to přesahuje finanční limit pete: monstry ani vidět před týdnem jsem je tu nové prodal ricoušovi, páč jsou menší, než na obrázku a co nevidět je ricouš taky prodá adam99: Když od Seika, tak jedině Seiko (i když, některé Lorusy vypadají též dobře). á propos, ten kalibr y676, bude to zhruba na úrovni 7s26 bo 36?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se