Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim, uz dlhsi cas hladam nejake hodinky, ktore by mi padli do oka... az som nakoniec nasiel tieto

http://online-hodinky.sk/festina/chronograf/festina-16489-1-akce.html

co na ne hovorite ?

oplatia sa kupit, za tu cenu? alebo by ste mi vedeli poradit nieco podobne v tejto cenovej kategorii?

ide mi najme o vzhlad a design hodiniek, ziadne specialne funkcie nepotrebujem...a co festina ako znacka ? su kazove ?

dakujem za rady

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Festina jsou vyborne hodinky, nemuzes nic pokazit Posted Image

ten kluk vi co rika. ne nadarmo se o nem tady rika, ze je odbornik na Festinu. on to neprizna, protoze je to skromnej kluk.
Odesláno (upraveno)

ten kluk vi co rika. ne nadarmo se o nem tady rika, ze je odbornik na Festinu. on to neprizna, protoze je to skromnej kluk.

Tak nerad se chlubim, ale je to tak. Tady u toho kousku se mi libi hlavne jednoduchost a prehlednost, hlavne jako jsou subciferniky soustredene doprostred - to je designova lahudka. I datum mi prijde v pohode citelne. Takze z pohledu mě, jako odbornika, palec nahoru Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Návštěvník YPO
Odesláno

Tak nerad se chlubim, ale je to tak. Tady u toho kousku se mi libi hlavne jednoduchost a prehlednost, hlavne jako jsou subciferniky soustredene doprostred - to je designova lahudka. I datum mi prijde v pohode citelne. Takze z pohledu mě, jako odbornika, palec nahoru Posted Image

to seš vlastně odborník i na Zenith :goof:
Odesláno (upraveno)

to seš vlastně odborník i na Zenith :goof:

No taky tak trochu Posted Image Ja jsem odbornik tak trochu na všechno.

Nicmene myslim, ze u Zenithu to neni tak pekne soustredene na stred.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Gabi, nešil, zkus sem ještě hodit pár řádek o tom, na jaké nošení je chceš, co od nich očekáváš, nebo to mají být jenom druhé hodinky k nějakým, atd, atd.... Příjde mi to jako střelba bez rozmyslu....:suicide_anim:

Odesláno

Gabi, nešil, zkus sem ještě hodit pár řádek o tom, na jaké nošení je chceš, co od nich očekáváš, nebo to mají být jenom druhé hodinky k nějakým, atd, atd.... Příjde mi to jako střelba bez rozmyslu....:suicide_anim:

no tak budu to hodinky na take bezne nosenie, ine nemam a ani sa nechystam kupovat..myslim ze jedny mi budu stacit.. tak ja neviem, nezadaju sa ti ? este rozmyslam ci ich kupit s oocelovym ramom .. inak ake su vyhody/ nevyhody ocelove ramu/ kozeneho ?

tie vyzeraju takto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

OK, ve sportovním segmtentu běžných quarz-hodinek ta festina na tahu nevypadá nijak špatně, neber mě za názor, ale já bych preferoval spíš ty Citizeny, s nějakou vychytávkou (aby té "běžnosti" nebylo příliš :angel: ) - tedy např. s Eco -drive (ve výběru jsi na ně narazil). Do 10 tis.korun třeba i tyto: http://online-hodink...at0861-54a.html

Ovšem tady bys toho moc pokazit ve výběru neměl, nakonec to bude na tobě... jen sem na závěr vlákna hoď fota na ruce :evil:

Upraveno uživatelem Marfil
Odesláno

No nevím, i za +- 200? se daj koupit pěkný hodinky, tyhle mi přijdou jako hodně nepřehledný quartzový obludy.

Každopádně pokud potřebuješ jen nějaké designové těžítko na ruku tak do nich jdi. 99% populace stejně nepozná co máš na ruce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...