Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim vsetkych,

chcel by som poziadat o malu radu ohladom vyberu Breitling hodiniek i ked som si vedomi ze 1000 ludi 1000 chuti. Polovicka mi konecne po dlhsom prehovarani schvalila investiciu do hodiniek tak som sa rozhodol pre Breitlingy. Hned mi padol do oka model Super Avanger. Jedine z coho mam obavu je ich velkost, predsa len 48mm a vaha 153 gr. uz ruka citi trosku viac. Preto som zacal rozmyslat nad modelom Avanger resp. Avanger Seawolf Chrono. Skuste preto poradit alebo opisat vlastne skusenosti ak mate nejaky zo spominanych modelov.

Dik

Odesláno

Urcite chcem automat v tom som rozhodnuty. Co sa tyka zapestia tak je to tazko bohuzial v shope kde som ich chcel pozriet nazivo ich nemali tak som ich nemohol skusit. Najskor som rozmyslal nad modrymi s bielymi budikmi ale ked som videl biele tak to ma fakt dostalo. Nad remienkom este uvazujem ci kov alebo koza, ta sa mi viac pozdava je to take zaujimavjsie s tym kovom sa mi to zda byt dost nudne.

Odesláno

Proč ?

Protože takhle jsou na mém wishlistu. NA kovu proto,že kůže jde pořídit celkem zalevno, na rozdíl od tahu. Bílé jso utaky pěkné, ovšem ty bílé mi připadají nudnější než modré.

• Po letech...
Návštěvník milanz
Odesláno

Daj vediet ako sa nosia, aj ja rozmyslam nad ich kupou

Ja ich mam a mozem povedat, ze je to uplna parada. Ako som ich zbadal vo vyklade tak som ich aj hned kupil, o hodinkach som vtedy nevedel skoro nic a nelutujem kupu !

Odesláno

Tak diky,

Už ich mám aj ja predvčerom som si ich kúpil v ČR. Prvý pocit dobrý , zvykam si na tu veľkosť

Odesláno

A fotky chlapi sú kde..? ;) Super Avenger Chrono u mňa zase v koži skôr... Celkovo uprednosťujem kožu u Béčiek, aspoň väčšinou no :D

Odesláno

Posielam fotku , zatiaľ spokojnosť , ale začínam cítiť , ze na mna začína liesť nejaká choroba , vždy som sa čudoval , ze o com to píšete -:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...