EL_LuKY Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Zdravim vsetkych,chcel by som poziadat o malu radu ohladom vyberu Breitling hodiniek i ked som si vedomi ze 1000 ludi 1000 chuti. Polovicka mi konecne po dlhsom prehovarani schvalila investiciu do hodiniek tak som sa rozhodol pre Breitlingy. Hned mi padol do oka model Super Avanger. Jedine z coho mam obavu je ich velkost, predsa len 48mm a vaha 153 gr. uz ruka citi trosku viac. Preto som zacal rozmyslat nad modelom Avanger resp. Avanger Seawolf Chrono. Skuste preto poradit alebo opisat vlastne skusenosti ak mate nejaky zo spominanych modelov.Dik
Baker Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Otazka jake mas zapesti, dale vybiras mezi automatem a quartz strojkem, v tom bys mel mit taky jasno.
B.F.G. Odesláno 22. října 2010 Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Ať máš ruku jakou chceš, tak jedině Super Avenger Chrono, Blue dial, na kovu !!!
EL_LuKY Odesláno 22. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. října 2010 Urcite chcem automat v tom som rozhodnuty. Co sa tyka zapestia tak je to tazko bohuzial v shope kde som ich chcel pozriet nazivo ich nemali tak som ich nemohol skusit. Najskor som rozmyslal nad modrymi s bielymi budikmi ale ked som videl biele tak to ma fakt dostalo. Nad remienkom este uvazujem ci kov alebo koza, ta sa mi viac pozdava je to take zaujimavjsie s tym kovom sa mi to zda byt dost nudne.
sect Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Ať máš ruku jakou chceš, tak jedině Super Avenger Chrono, Blue dial, na kovu !!! Proč ?
B.F.G. Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Proč ? Protože takhle jsou na mém wishlistu. NA kovu proto,že kůže jde pořídit celkem zalevno, na rozdíl od tahu. Bílé jso utaky pěkné, ovšem ty bílé mi připadají nudnější než modré.
Jeremy Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Až je budeš kupovat, neříkej u pultu, že chceš Avangery, ale Avengery. Vypadalo by to blbě.
EL_LuKY Odesláno 24. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2010 ) dik za upozornenie urcite si dam pozor nechcem tam potom vizerat ako vidlak ) ale aj tak si myslim ze predavacovi to bude jedno hlavne aby predal a osklbal ma. 1 1
obchodnik-o3 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Len sa nepoloz to ulohy odovzdaneho,ty si zakaznik a on na je tam pre Teba.Kludne s nim pocvic,ono zase az tolko tych hodiniek v takych cenach sa nepredava,tak mal by Ti byt vdacny .
Milis Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 ........ aj tak si myslim ze predavacovi to bude jedno hlavne aby predal a osklbal ma. Tak se nenech, dej mu po cuni, co te ma co sklbat??? 1
obchodnik-o3 Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Daj vediet ako si vybavil a pochval sa...
EL_LuKY Odesláno 30. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 30. října 2010 Tak a je to objednane, buduci tyzden by mali dojst tak sa uz neviem dockat. Nakoniec to vyhral model Super Avenger.
Pali11 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Daj vediet ako sa nosia, aj ja rozmyslam nad ich kupou
Návštěvník milanz Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Daj vediet ako sa nosia, aj ja rozmyslam nad ich kupouJa ich mam a mozem povedat, ze je to uplna parada. Ako som ich zbadal vo vyklade tak som ich aj hned kupil, o hodinkach som vtedy nevedel skoro nic a nelutujem kupu !
Pali11 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Tak diky,Už ich mám aj ja predvčerom som si ich kúpil v ČR. Prvý pocit dobrý , zvykam si na tu veľkosť
petik16 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 A fotky chlapi sú kde..? Super Avenger Chrono u mňa zase v koži skôr... Celkovo uprednosťujem kožu u Béčiek, aspoň väčšinou no
Pali11 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Posielam fotku , zatiaľ spokojnosť , ale začínam cítiť , ze na mna začína liesť nejaká choroba , vždy som sa čudoval , ze o com to píšete -
Pali11 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Dalsi pokus o nahranie fotky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pali11 Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Ešte som sa chcel opytat ako ich mate dlho?
Návštěvník milanz Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Moje trio :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se