Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník milanz
Odesláno

Posielam fotku , zatiaľ spokojnosť , ale začínam cítiť , ze na mna začína liesť nejaká choroba , vždy som sa čudoval , ze o com to píšete -:)

Gratulujem! A nech slúžia

Odesláno

Kuci, jak se vám Super Avengery nosí? Já mám přes ruku skoro 22cm a teda je to už fakt hrot ... lépe sedí na kůži, ale tyhle hodinky patří na ocel ...

Jinak gratulačka k pořízení takových kladívek :) .

Odesláno

Mne sa už nosia dobre asi som si už zvikol , už ich mám tretí den na ruke . Ja radšej kaucuk koza my nikdy dlho nevydrží . A ináč diky

Odesláno

Pýtal som sa Milana co poslal na fotke to svoje trio, ale to nevadí len tvoje som nevidel na fotke

Návštěvník milanz
Odesláno

Prečo ty máš dole napísané swiss made a ja nie? Nemali by to mat všetky ?

tak to neviem a doteraz som si ani nevsimol ci to na niektorych chyba

Kuci, jak se vám Super Avengery nosí? Já mám přes ruku skoro 22cm a teda je to už fakt hrot ... lépe sedí na kůži, ale tyhle hodinky patří na ocel ...

Jinak gratulačka k pořízení takových kladívek :) .

nemaju chybu  :clap:

Mne sa už nosia dobre asi som si už zvikol , už ich mám tretí den na ruke . Ja radšej kaucuk koza my nikdy dlho nevydrží . A ináč diky

:punk: su prudko navykove uz po prvom dni , co? ja ich mam na kozenom remienku a zda sa velmi odolny ale ako som povedal nosim ich malo. dam sem zajtra foto .

Odesláno

Béčka vyrobené v Číně kvůli Švýcarským zákonům nesmí mít na sobě nápis Swiss made  ;)

Prečo ty máš dole napísané swiss made a ja nie? Nemali by to mat všetky ?

Odesláno

Béčka vyrobené v Číně kvůli Švýcarským zákonům nesmí mít na sobě nápis Swiss made  ;)

Si hustej předsedo. Teď dost lidi přemýšlí !!!

Odesláno

Já vím, o tom to je, ale byla by škoda chronokolegy trápit  :cheers: Už se toho o velkém B a absence nápisu Swiss made napsalo dost na všech hodinářských fórech, mě sedí nejvíce tento názor z Watchuseek. Chvíli jsem ho musel hledat  :lamo:

"Swiss made" words on Breitling dials

In the early 2000s, Breitling stopped putting the words "SWISS MADE" on their watches' dials.
It has been suggested that this change was decided simply for aesthetical reasons.

Breitling watches are, of course, still made in Switzerland, and the origin of the watch is now written on the case back ("MANUFACTUR? EN SUISSE", which means the same in French).

Variations of this message included "T SWISS MADE T" (using Tritium as luminscent material) and "L SWISS MADE L" (using Luminova as luminescent material). The use of Tritium has been discontinued.

Si hustej předsedo. Teď dost lidi přemýšlí !!!

Odesláno

Pokial som to dobre preložil , tak by mal byt ten nápis na zadnej strane , ale ja ho nemám ani tam. Niekto ho tam mate na tej zadnej strane ?

Odesláno

Tady je foto mých jiných Béček ... v zásadě to píší téměř, ne-li na všech dýnkách Breitling. Můžeš hodit foto dýnka Tvých hodinek?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...