Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ak by tam mali byt automaty s Alarmom, okamzite ma napadli Vulcain Cricket Xtreme. Ale samozrejme, cena je vysoka a k tomu este bez hlbkomera.

Inak uz len quartz, posledne sa mi pacili Suunto Elementum Aqua, v podstate uz to je maly comp na ponaranie a ty uz to mas a si v tom urcite viac v obraze ako ja.

Prave som opat cital dobru (aj smutnu) knihu o freediverovi Pipinovi Ferrerasovi, pouzivali Seiko.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ak by tam mali byt automaty s Alarmom, okamzite ma napadli Vulcain Cricket Xtreme. Ale samozrejme, cena je vysoka a k tomu este bez hlbkomera.

Inak uz len quartz, posledne sa mi pacili Suunto Elementum Aqua, v podstate uz to je maly comp na ponaranie a ty uz to mas a si v tom urcite viac v obraze ako ja.

Prave som opat cital dobru (aj smutnu) knihu o freediverovi Pipinovi Ferrerasovi, pouzivali Seiko.

Já už pár let používám Suunto D3 a teď přejdu na Suunto D4. Za času Pipina vlastně freedive comp tuším ani neexistoval ... myslím, že Suunto D3 je jeden z vůbec prvních počítačů na freediving a to není zas tak stará záležitost. Je škoda, že nějaká rozumná alternativa není ... já jsem velkej fanda anaglového zobrazení a kdyby to byly automaty tak paráda ... na druhou stranu je fakt, že z analogových ukazatelů se to pod vodou nejspíš špatně čte, to by musel bejt orloj jako blázen aby to nahradilo display.

Odesláno

Já už pár let používám Suunto D3 a teď přejdu na Suunto D4. Za času Pipina vlastně freedive comp tuším ani neexistoval ... myslím, že Suunto D3 je jeden z vůbec prvních počítačů na freediving a to není zas tak stará záležitost. Je škoda, že nějaká rozumná alternativa není ... já jsem velkej fanda anaglového zobrazení a kdyby to byly automaty tak paráda ... na druhou stranu je fakt, že z analogových ukazatelů se to pod vodou nejspíš špatně čte, to by musel bejt orloj jako blázen aby to nahradilo display.

Tak to mas pravdu, pozeram na Pipinove fotky, najma u Andrey, jeho zosnulej manzelky, je vidiet velky stroj, ten pouzivali, ale nedokazem urcit typ. No a na druhej ruke mali Seiko klasika analog.

Robis krasny sport! Vzdy sa mi to pacilo, ale tahalo ma to viac k behu. Drzim palce.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak to mas pravdu, pozeram na Pipinove fotky, najma u Andrey, jeho zosnulej manzelky, je vidiet velky stroj, ten pouzivali, ale nedokazem urcit typ. No a na druhej ruke mali Seiko klasika analog.

Robis krasny sport! Vzdy sa mi to pacilo, ale tahalo ma to viac k behu. Drzim palce.

Podle mne nosil Seiko hlavně proto, že ho firma Seiko sponzorovala :-) To druhý může být něco na zakázku nebo nějaký starý upravený Mares, může to být i komp na sledování tělesných funkcí Pipin spolupracoval s různýma doktorama na výzkumu jak se tělo chová v extrémních hloubkách.

• Po roku...
Návštěvník admira
Odesláno

Pierre Kunz Spirit Diver ovšem musíš prodat přítelkyni, automobil a ještě něco.

Posted Image

Odesláno (upraveno)

Leviathan: To jsou ale quartzky,ne..?

EDIT: Jo tak koukám že maj i budík, tak jestli to nejsou nejlepší hodinky na světě, automaty to nebudou:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno (upraveno)

:-), mas pravdu, je to quartz

diameter 48mm, len na doplnenie.

je pravda, ze to mozes ist rovno do napr. Citizeniek

Leviathan: To jsou ale quartzky,ne..?

EDIT: Jo tak koukám že maj i budík, tak jestli to nejsou nejlepší hodinky na světě, automaty to nebudou:)

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Posted Image

Tyhle vypadaj pěkně, akorát je otázka jak vypadaj ve skutečnosti a jak bude v vodě ten hloubkoměr čitelnej, protože takhle to vypadá, že diál je zbyteně mrňavej a korunka zbytečně obrovská :-)

• Po roku...
  • Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...