lib Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Včera jsem si říkal "paráda"... "jednoduchost", "elegance".Dnes jsem prohlídnul ten cierník a znovu."paráda!!!"A pak jsem se přistihnul při myšlence "chladný";.... a co ten "quartz-implantát?". Uvidíme, co bude zítra, ale už asi chápu, proč Ti to, grande, trvalo dva roky, než ses konečně rozhoupal.
Milis Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Teda ja mam taky Seika, Monstra, a musim uznat, ze se to neda srovnat. Ale vazne - jednou jsem Romanovi I. zakazal koupit si Marinemastery, ale kdyby si chtel koupit neco jako toto, chodil bych za nim jak pejsek a pochleboval bych mu.
grand Odesláno 24. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2010 V 24. 10. 2010 v 20:36, 'lib' napsal: A pak jsem se přistihnul při myšlence "chladný"; Možno práve preto sú tieto hodinky prezývané tiež "snowflake". V 24. 10. 2010 v 20:36, 'lib' napsal: .... a co ten "quartz-implantát?". Spring Drive si skutočne nezaslúži degradovanie na quartz. Svoje prvé, veľmi primitívne quartzové hodinky som navrhol v 8 rokoch a napriek tomu ma doteraz SD neprestáva fascinovať. Nieto divu, že vývoj SD do komerčnej podoby trval Seiku cca 28 rokov.
decebal Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Jsou krásné, gratuluju . Kde jsi je kupoval?
NIGHTinGALE Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Špičkový hodinky i fotky, gratulace.Akorát pořád nevím, jestli se mi líbí víc ta modrá vteřinovka a nebo stříbrná. Obě mají něco do sebe.
lib Odesláno 25. října 2010 Nahlásit Odesláno 25. října 2010 V 24. 10. 2010 v 21:15, 'grand' napsal: .....Spring Drive si skutočne nezaslúži degradovanie na quartz..... Ne ne, myslel jsem to spis ve smyslu HYBRIDNI technologie ... jako konzervativne uvazujicimu by mi asi taky trvalo dost dlouho, nez bych se rozhodl koupit si auto s hybridnim pohonem.
Jirka23689 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Naprosto krásné... a parádní fotofrafie detailu
octaviakk007 Odesláno 10. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2011 Čistota a jednoduchosť tvarov je neskutočná. Vyžaruje z nich pokoj a elegancia. Z detailov je jasné perfektné spracovanie. No a čerešnička na torte je ten ciferník. Vzhľadom na kombináciu značka/cena to nie sú hodinky na prvoplánové machrovanie ale naopak pre skutočného fajnšmekra. RESPECT !
mrakodrap Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 Tak tohle se mě líbí. Cifr moc povedený a stroj je kapitola sama pro sebe. Prostě paráda. Pokud bych je dával na kůži, tak si dokáži představit černýho krokouše s modrou nití. Gratulace!
Brainjam Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2011 V 24. 10. 2010 v 23:02, 'NIGHTinGALE' napsal: Špičkový hodinky i fotky, gratulace. Akorát pořád nevím, jestli se mi líbí víc ta modrá vteřinovka a nebo stříbrná. Obě mají něco do sebe. Když jsou všechny ručky modré, tak mi to už připadá trochu fádní, ale tahle samotná modrá vteřinovka se stříbrným zbytkem my přijde úžasná. Nádhera.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se