Přejít na obsah

Typické hodinky top managera

Doporučené příspěvky

Odesláno

U nas (velka reklamka) se na hodinky moc neda, s jednou peknou vyjimkou - kreativni reditel je nadsenec do IWC - konkretne Flieger a Portuguese.

Jedna sympaticka vec - v roce 1994 si slibil, ze si jednou koupi IWCcka a kdyz prodal firmu (lokalni reklamku nadnarodni sitovce), tak si koupil IWCcka prave z roku 1994, kdy si dal tenhle slib. To mi prijde skvely:)

Odesláno

U nas (velka reklamka) se na hodinky moc neda, s jednou peknou vyjimkou - kreativni reditel je nadsenec do IWC - konkretne Flieger a Portuguese.

Jedna sympaticka vec - v roce 1994 si slibil, ze si jednou koupi IWCcka a kdyz prodal firmu (lokalni reklamku nadnarodni sitovce), tak si koupil IWCcka prave z roku 1994, kdy si dal tenhle slib. To mi prijde skvely:)

Co je velká reklamka kolego? Posted Image Něco například jako O&M?

Odesláno

:smile_anim: Super, tak mozna nejaky reference co se nosi v ostatnich jednotkach?:)

Omega Moonwatch, Breitling Montbrilliant, Omega Seamaster, Prim Diplomat L.E., Steinhart, apod. No a pak já se vším od Prim po Rolex, teď momentálně Tag Heuer a Breitling Avenger Skyland Posted Image Nákaza se šíří Posted Image
Odesláno

Můj šéf nosí EBEL 1911 BTR GMT, další šéf na jeho úrovni ROLEX EXPLORER. U běžnýho managera jsem viděl TAG HEUER AQUARACER a jinak nic zajímavého. Lidé nosí málo hodinky.

• po měsících...
Odesláno

můj generální nosi takové ty tenoučke Longines (něco z Legrande Collection).

Kamarádi - majitelé firem, nebo manažeři namátkou: Omega Seamaster, Prim Spartak, IWC (typ nevím, ale jsou hlavně na můj vkus příliš o velkém průměru, kolega má Omegy Speedmaster a Prim diplomat, další má obyčekné digitální Casia G Shocks plastovým řemínkem.

A já nemám nic jako většina.

• Po roku...
Odesláno

Ahoj,

je to sice mimo mísu, ale přesto to sem napíšu.

CEO Telefonica Ireland (plat si většina z vás dokáže představit sama) - no name quartzky (značku ani model jsem nerozluštil)

CEO společnosti LogMeIn - citizen quartz (model jsem nerozluštil)

a tahle bych mohl pokračovat u dalších deseti - dvaceti - padesáti :).

So what? Je zvláštní, kolik vysoce postavených lidí, nenosí žádné echtovní hodiny, máte podobnou zkušenost? Z té mojí to je tak 30 % businessmanů hiend (většinou PAM, Omega, TH, rolex také občas), 70 % lowcost jako prase.

Odesláno (upraveno)

CEO Telefonica Ireland (plat si většina z vás dokáže představit sama) - no name quartzky (značku ani model jsem nerozluštil)

Ty ses potkal s Tonym v nové funkci? ;) jinak mám dojem, že nosil Maurice Lacroix, aspoň když ještě byl v ČR (před dvěma měsíci), ale nevím.

A co se týká lidí na vysokých postech, není to jen o hodinkách, např. někteří jezdí i Škodovkou, dokonce CEO Mediatelu jezdí Fábií ;) prostě berou to, co potřebují, nejen to, co si mohou dovolit. My hodinkoví maniaci to máme jinak..

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Ty ses potkal s Tonym v nové funkci? ;) jinak mám dojem, že nosil Maurice Lacroix, aspoň když ještě byl v ČR (před dvěma měsíci), ale nevím.

V nové funkci jen přes mail :). BTW už je pryč přes čtyři měsíce cca - čas letí... A ty ML jsem na něm neviděl, ale možná má další... Tohle byly nerozluštitelné oblekovky :).

• po 2 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno (upraveno)

To se musím našemu generálovi někdy podívat na ruku...:) Pokud byste mě ale chtěli někdo předběhnout, dávám sem odkaz, třeba to někdo dekóduje dřív, než ho potkám, tj. příští týden po dovolené:)

http://aktualne.centrum.cz/kultura/televize/fotogalerie/foto/358423/?cid=728560

Rolex

EDIT: organic byl o fous rychlejíší

Upraveno uživatelem dlubix
Návštěvník Tomáš Drahoňovský
Odesláno

Rolex

EDIT: organic byl o fous rychlejíší

Klobouk dolů pro oba, mám se ještě co učit. A to jsem si myslel, že Rolexy poznám, přijdou mně všechny stejné:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...