StanoBare Odesláno 2. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 (upraveno) Vďaka Pavle (Mr. Marinemaster ). Stále to ešte nie je to pravé, rád by som urobil odtlačok ťahu aj s nápisom, ale to sa mi zatiaľ nedarí a zmrznem pri tom až až. Teraz to ani neskúšam, sú veľké mrazy. Fotky z prípravy na fotenie a ešte iný otlačok v originály. ...a naspäť k hodinkám Upraveno 2. února 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Nádhera. Velká oběť pro zachycení krásy Fortisů. U toho potoku v tom mrazu to muselo být nic moc .... brrr.. Přispěj do kalendáře 2013, zatím jsem tam Tvé fotky neviděl a to je škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Vďaka, vďaka! Do kalendára určite pošlem, ale já blbec zase pri fotení myslel na podlhovastý formát. Orežem alebo pošlem nové. A ešte jedna prúdovo ľadová... Upraveno 3. února 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 9. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 (upraveno) Ľady sa roztopili, ide sa na dno. Upraveno 9. dubna 2012 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Paráda, vynikající fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 9. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2012 Taky jsem narazil na tohle vlákno až dnes a stejně jako ostatní musím říct,že opravdu krásné fotky.Je dost pravděpodobné,že jedna z nich skončí na ploše.Zřejmě úplně první fotka.Ikdyž do kalendáře,nebo na plochu je jich tu mnohem více.Těším se na další fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Dík, mám ešte jednu duchovú s hrou lomu svetla. Hodinky sú stále pod hladinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Dík, mám ešte jednu duchovú s hrou lomu svetla. Hodinky sú stále pod hladinou. Tahle se mi vazne libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. dubna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2012 Dá sa na tom dobre vyhrať. Ale nie vždy sa podarí. Ešte to nie je ono. Napr. táto fotka z predelu hladiny nevyšla vôbec. Nasadil som pohár na objektív a čiastočne ho ponoril...no nedarilo sa mi zaostriť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 neskutocne fotky nadhernych hodiniek... niet co viac dodat, BRAVO !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Trochu to tady oživím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2013 Trochu to tady oživím...Tak už je máš To jsou ty z aukra? S tou starou lunetou jsou B-42 stejně nejhezčí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Tak už je máš To jsou ty z aukra? S tou starou lunetou jsou B-42 stejně nejhezčí.Jo, prodávající byl navíc chronomagor, takže to proběhlo ke všeobecné spokojenosti. Děkuju ti Pavle za tip, aukro jsem přestal sledovat dávno.. Konkrétně tyto mám podruhé, tak uvidíme jak se to vyvine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 stara/nova luneta?? pls objasnit rozdiely... diiiik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 stara/nova luneta?? pls objasnit rozdiely... diiiik Nova je "zubatice". Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Nova je "zubatice". Odesláno z mého HTC HD2 pomocí Tapatalk 2Mezi přáteli zvaná též cirgulárka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 Tie fotky sú fantastické.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 31. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2013 diky za info, to som nevedel ze zubatka/cirkularka je nejaka novinka... ja ze to je len druha varianta na vyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 2. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2013 Ještě mám jednu, s kytarou...omluvte to strunstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se