Frantik Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) krása, proste krása, ja zase treba z GMT casem priberu nebo prestoupim na DJ, a to kvuli té modré (zadne modre hodinky jsem nemel, snad se mi ani nelíbí, ale tohle....) Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem Frantik
volfda Odesláno 18. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Tak jsem změřil odchylku svých miláčků, za týden udělaly +7s, což není vůbec špatné Jinak dnes jsem se zastavil v Carollinu, chtěl jsem ještě jednou omrknout Suby a SDDS. Suby neměly, SDDS jsou fascinující, ale prostě moc vysoké. Tak nějak jsem došel k tomu, že ty modréí DJ II. jsou asi nej rolády... Ze zajímavosti jsem zkusil velikost 36mm, to je prostě pro drobnějšího muže, či pro ženu. Nemohu si pomoci, ale zvyknu jsem sil na těch 41mm a blyštivou luentu, i GMT mi přišly drobnější... Docházím k tomu, že DJ II a Zenith Defy jsou zajímavá kombinace. Kdybych k nim přidal časem Panerai, či nějaké IWC (nejlépe oboje), měl bych úchvatnou rodinku... Tím ovšem nevylučuji, že mi chroupne v kouli a vše bude jinak
lastam Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2010 Tak jsem změřil odchylku svých miláčků, za týden udělaly +7s, což není vůbec špatné Jinak dnes jsem se zastavil v Carollinu, chtěl jsem ještě jednou omrknout Suby a SDDS. Suby neměly, SDDS jsou fascinující, ale prostě moc vysoké. Tak nějak jsem došel k tomu, že ty modréí DJ II. jsou asi nej rolády... Ze zajímavosti jsem zkusil velikost 36mm, to je prostě pro drobnějšího muže, či pro ženu. Nemohu si pomoci, ale zvyknu jsem sil na těch 41mm a blyštivou luentu, i GMT mi přišly drobnější... Docházím k tomu, že DJ II a Zenith Defy jsou zajímavá kombinace. Kdybych k nim přidal časem Panerai, či nějaké IWC (nejlépe oboje), měl bych úchvatnou rodinku... Tím ovšem nevylučuji, že mi chroupne v kouli a vše bude jinak no vidis, to ty moje delaj taky kolem 7s, ale do minusu za tyden, to taky jde:-) no jsem zvedav jestli se ti ta odchylka jeste zlepsi, dej vedet:-)
volfda Odesláno 3. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2012 (upraveno) Jsou boží, klasika všech klasik, vzhledem k tomu, že mi Daytony neberou si myslím, že nemám jít u Rolád kam dál, prostě Rolex dream watch Milý volfdo, do půli roka je budeš prodávat, to už nebudeš mít ani ty Zenithy, ty totiž prodáš a nahrdíš Panerai 312 a ty pak zase IWC BP. I přes to, že tady v chlubírně vzbudily zájem, je nebude chtít nikdo koupit, tak je směníš za GMT Master II, ty Ti vydrží asi tak týden a budeš mít LVčka. LVčka si necháš 14 dní a vyměníš je za IWC Ingenieur, ten za TH Grand Carrera, které prodáš a koupíš si Submarinery LN, ke kterým opět přibereš Milgaussy, a to GV a bude Ti jedno, že mají oranžové indexy a že nemají datum... No a světe div se, Daytony Tě začnou brát, a to jakože hodně. Jsi nevyléčitelný chronomagor, tak si to sakra už uvědom Upraveno 3. května 2012 uživatelem volfda
Johny111 Odesláno 3. května 2012 Nahlásit Odesláno 3. května 2012 Vynikajúca diagnóza a skvelý popis - ako od Dr. Chocholouška.
Jumbo Odesláno 4. května 2012 Nahlásit Odesláno 4. května 2012 Musí být fakt strašné hledat něco, o čem sám víš, že to najít nemůžeš. Ale i tak držím palce.
Street Glide Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 ......na tento přetěžký mordus existuje jediný lék...........................................................AP :-)))))
volfda Odesláno 6. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2012 ......na tento přetěžký mordus existuje jediný lék...........................................................AP :-))))) Však počkej, už si brousím zuby na ty tvé modráky
vendaf Odesláno 6. května 2012 Nahlásit Odesláno 6. května 2012 Super hodinky. Já je mám půl roku, ale s černým cifrem. Modrá se mi líbí víc, a tak jsem v Carolinu objednal modrý cifr. Nemůžu se dočkat až mi zavolají, že dorazil...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se