Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak mi včera po poledni přišly ony kýžené DJ II. Příšly a za 10 minut byly na ruce a jely se mnou do Třeboně. Poslání byl fofr, méně, než 24h.  Prodejce navíc vyplnil záruční kartu na 30.10.2010, takže záruka ještě ani neběží  :) Komunikace s prodejcem byla dobrá, mohu ho jen a jen doporučit (Watchswiss Uhrenhandels GmbH). Pokud byste na něj někdo chtěl kontakt, pošlete mi SZ. Děkuji Sibirnayovi za doporučení a Vám ostatním za pomoc s výběrem. Myslím, že by to mohly být moje definitivky, ale až je budu prodávat, tak mi to nepřipomnejte   :whistling:   Hned, jak jsem se prokousal asi milionem pytlíků a ochran a otevřel  krabičku, jsem se zamiloval. Vybral jsem si modrý ciferník, dlouho jsem váhal který, ale teď jsem si jist, že mám ten nej  :thumbsup_anim: Hodinky nepochybně znáte, ale tak pro připomenutí, 41mm, kalibr 3136, vroubkovaná luneta z bíleho zlata. DJ mají podobné rysy s Milgaussama, které jsem měl před tím (ručky, indexy, tah, spona). Dj jsou o milimetřík větší, díky lunetě tak i působí na první pohled. Jinak jsou tenčí, než Milgaussy a mají menší korunku. Na ruce sedí bezvadně. Domlouvali jsme se s lastamem, že uděláme nějaké fotečky a recenzi. Zatím jsem dnes něco málo nafotil, zapózoval mi s nimi i můj čtyřletý nevlastní bratříček na návštěvě  ZOO v Borovanech. No řekněte, není ten modrý cifr k sežrání?  :speak_cool:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem volfda
  • Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

gratuluji, dle mě dobrá volba, však jsem pro ně hlasoval, a více než dobrá cena, další mají už o 1800 éček dražší, takže kdybys dostal za pár měsíců další impuls, piš rovnou SZ :)

Odesláno (upraveno)

Jo, pro brášku do zoo a pak si s nima pohonit koule po suknu .... k tomu se těch 41mm klasiky hodí náramně !!

Gratuluju :D Opravdu vkusně k nim pasuje ten bimetal náramek, celkově je to, napadá mě, ta největší přípustná frajeřinka, než se to skulí k cirkusu, dokonalá balanc na tenký a vyšponovaný niti, gratuluju - ty živý fotky o těch hodinkách napoví mnohem víc, než ty kontrolovaný videa na webu, a tentokrát je to podle mne ku prospěchu těch hodinek. :D.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Myslel jsem si, že jsi krapánek starší (viz. fota), každopádně jsi dorostl správně k DJII :rolleyes:

Gratulace - užívej plnými doušky!! (vlastně zápěstím...)

Odesláno

Jsou opravdu decentně krásný, gratuluji k Tvé srdeční záležitosti, touha se vyplnila, ale myslím, že nebudou poslední. Užij si je!

Odesláno

Ona ta luneta pod urcitym svetlem vypada jako zlata, na srazu marvin komentoval manzelciny slovy, jo bicolor, u zeny to tak nevadi :D

Pod urcitym svetlem muze i tah vypadat jako bicolor, protoze ta lestena cast na sebe to zlute svetlo nejak chyta :D

Posted Image

Odesláno

Díky všem za gratulace. Celý večer jsem z nich nespustil oči, přítelkyně na ně u večeře značně žárlila :) Lunety jsem se původně bál, ale v reálu tomu dává šmrnc. U DJ mi na ostatních bicolor nevadí, ale já bych ho nechtěl. Jsou boží, klasika všech klasik, vzhledem k tomu, že mi Daytony neberou si myslím, že nemám jít u Rolád kam dál, prostě Rolex dream watch ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...