tyfo Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 Stalo se. Diky, taky jsem si to pak uvedomil ale bylo to uz pozde
tyfo Odesláno 4. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2010 velmi pekne hodinky. Spracovanie puzdra vyzera byt na velmi slusnej urovni, aj ked ten cifernik mi moc nesedi, akokeby bol uz moc preplacany. Ale ze by bol skaredy, to nie. Naozaj podarene hodinky Gratulujem. Diky, Spracovani je fakt na vysoke urovni, teda pokud mohu posoudit. Ten cifernik je prave odlisuje od jednoduchych prehlednych Pilotek ktere mi prijdou moc bezne, chtel jsem nejakou divocinu a manualni natah a tohle to presne splnuje.
Gustaf Odesláno 2. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 moc pěkné hodinky..gratuluju..zařadil jsem je do svých typů vedle Luminoxů, Wengerů a jiných Viktorinoxů. Ta vteřinovka je tam opravdu parádní
tyfo Odesláno 2. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2011 No ta vterinovka je sice paradni ale je to na ukor citelnosti, na druhou stranu bez ni by to nebylo ono, zvykam si a v teto chvili jsou to moje nejvice nejpreferovanejsi hodinky a ostatni zanedbavam.
Ram 21 Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Jóó, pěkný hodinky, moc se mi líbí, gratulace.
vraby Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Nebudu zakládat nové vlákno a využiji tyfovo. Dostatečně popsané na začátku vlákna,jen přidám takovou specialitku.Na na nožičkách připraven jeden pár direk navíc.Možné asi volit nasazení podle tloušťky řemenu. Na jedné fotografii pěkně vidět.
Juraj11 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Nádhera.Ty hodinky se mi už dlouho líbí a asi vím co bude další akvizice
vraby Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Myslím,že jsou tu jen dva kousky na fóru a tím bych chtěl i poděkovat i tyfovi za pokec o hodinkách.
dissidentagressor Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Jsou opravdu mooc krásný, gratulace
Návštěvník Snow Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Pěkné snímky. Obzvlášť se mi líbí záběr č.1 a 8 .
vraby Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Odesláno 1. března 2013 2x měřena rezerva nátahu a to 59.5 a 60 hodin
villain83 Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Taky přemejšlim o hodinkách s manuálním nátahem. Zkus to, uvidis, ze te bude bavit.
vraby Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2017 Vrátil jsem se k nim po 3-4 letech,neměl jsem je prodávat.Ten Unitas je boží.
vraby Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Odesláno 2. února 2017 Díky pane. Doufám,že už zůstanou tak trochu jiné pilotky ;-)
vraby Odesláno 5. února 2017 Nahlásit Odesláno 5. února 2017 První měření rezervy nátahu u nového kousku 59 hodin. Časem pohledám řemen s nýty. Dá se dokoupit i kov.tah,ale za 130 doláčů z US,nevím nevím. Hodinky na něm docela zanikají.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se