Přejít na obsah

Ciferník Prim trochu jinak

Doporučené příspěvky

Au... ta moje hlava... Omlouvám se netušil jsem, že je těch Cif tolik. Je to přípravek do koupelen. Power Clean do koupelen.

Mám už také výsledek ciferníku potištěný sítotiskem. Je to sice pracnější nebo spíš lépe řečeno celá procedura trvá dlouho, ale výsledek s návodem zpracuji hned jak budu mít trochu času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Au... ta moje hlava... Omlouvám se netušil jsem, že je těch Cif tolik. Je to přípravek do koupelen. Power Clean do koupelen.

Mám už také výsledek ciferníku potištěný sítotiskem. Je to sice pracnější nebo spíš lépe řečeno celá procedura trvá dlouho, ale výsledek s návodem zpracuji hned jak budu mít trochu času.

Díky za upřesnění. Na výsledek a postup sítotisku se těším, jistě ne sám.

Odkaz ke komentáři

Na to mám malý zlepšováček, který jsem odkoukal z UZ inhalátoru. Do čističky se napustí voda a čistící roztok s čištěným předmětem se dá do kelímku od jogurtu nebo podobného z tenké fólie a ponoří do vody. UZ výkon se přes stěnu bez problému přenese a čistička se neušpiní. Taky to má výhodu při čištění menších součástek, nespotřebuje se tolik čistícího roztoku. Dal by se použít i mikrotenový sáček. Vyzkoušeno na řetězu z kola, který bych přímo do čističky asi nikdy nedal. :)

Dobrá finta !!! tak to určitě využiju

Odkaz ke komentáři

Tak poraď ať to aukro rozbijem :evil:... Ne dělám si legraci, ale pro pokusy bych něco vyzkoušel a ušetřil bych spoustu času. Je to vyrobený obtisk na původním cifru, nebo něco fikanějšího? Laser nebo inkoust? Přelakováno? Čím? Zkoušel jsi modelářský matný laky od Tamyie? Jestli je to obtisk, znáš od Gunze přípravek Mr.Setter? Úplně vpije obtisk do původního povrchu a po uschnutí nakopíruje věrně jeho původní povrch, chvíli se to sice tak zkrabatí, že by se člověk chtěl zastřelit, ale po vypnutí je to fantazie. Tak co, prozradíš, nebo mám začít zkoušet?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...