sam77777 Odesláno 15. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Au... ta moje hlava... Omlouvám se netušil jsem, že je těch Cif tolik. Je to přípravek do koupelen. Power Clean do koupelen. Mám už také výsledek ciferníku potištěný sítotiskem. Je to sice pracnější nebo spíš lépe řečeno celá procedura trvá dlouho, ale výsledek s návodem zpracuji hned jak budu mít trochu času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 Au... ta moje hlava... Omlouvám se netušil jsem, že je těch Cif tolik. Je to přípravek do koupelen. Power Clean do koupelen. Mám už také výsledek ciferníku potištěný sítotiskem. Je to sice pracnější nebo spíš lépe řečeno celá procedura trvá dlouho, ale výsledek s návodem zpracuji hned jak budu mít trochu času. Díky za upřesnění. Na výsledek a postup sítotisku se těším, jistě ne sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 15. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2010 já taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 17. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2010 Na to mám malý zlepšováček, který jsem odkoukal z UZ inhalátoru. Do čističky se napustí voda a čistící roztok s čištěným předmětem se dá do kelímku od jogurtu nebo podobného z tenké fólie a ponoří do vody. UZ výkon se přes stěnu bez problému přenese a čistička se neušpiní. Taky to má výhodu při čištění menších součástek, nespotřebuje se tolik čistícího roztoku. Dal by se použít i mikrotenový sáček. Vyzkoušeno na řetězu z kola, který bych přímo do čističky asi nikdy nedal. Dobrá finta !!! tak to určitě využiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 22. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2010 Prosím někoho, kdo má praktickou zkušenost s tím Cifem Power Cream o názor, zdá má smysl se pokoušet tímto prostředkem o vyčištění tohoto ciferníku, ktrý má dost koroze.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Přikládám něco pro inspiraci. Zkoušel jsem tisknout na domácí tiskárně, vypadá to zajímavě. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2010 Kdyby takové ciferníky prim dělal, to by bylo (Dávám schválně v původním rozlišení) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Kdyby takové ciferníky prim dělal, to by bylo (Dávám schválně v původním rozlišení) Inkoust nebo laser? Moc se mi to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bencik Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Ty ciferníky jsou geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Přikládám něco pro inspiraci. Zkoušel jsem tisknout na domácí tiskárně, vypadá to zajímavě. Nemohl bych jít k tobě do učení? Vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Nádhera! Kdyby, kdyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 25. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2010 Pekny ted jeste tu lumi barvu a bude to. Vida v amaterskych podminkach se da udelat profesionalni prace. To je natisknute na ciselnik nebo na papir? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lopki Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 První hmatatelné výsledky, ještě by to chtělo žlutý řemínek. Co by na to asi řekla odborná veřejnost na aukru? :-) 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2010 První hmatatelné výsledky, ještě by to chtělo žlutý řemínek. Co by na to asi řekla odborná veřejnost na aukru? :-) Ta by z toho padla na p...l, jako asi každý. Dobrá práce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 Krása, osobně mě se to velice líbí. Tímto objednávám ten ..... a ten ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 27. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2010 (upraveno) Taky čumim...To se musim naučit...! Upraveno 27. listopadu 2010 uživatelem pevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Tedy jsem laik a zacatecnik. Smekam, krasa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Přitom to není nic složitého. Ještě musím lépe vychytat vyříznutí okýnka pro datum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 28. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2010 Tak poraď ať to aukro rozbijem ... Ne dělám si legraci, ale pro pokusy bych něco vyzkoušel a ušetřil bych spoustu času. Je to vyrobený obtisk na původním cifru, nebo něco fikanějšího? Laser nebo inkoust? Přelakováno? Čím? Zkoušel jsi modelářský matný laky od Tamyie? Jestli je to obtisk, znáš od Gunze přípravek Mr.Setter? Úplně vpije obtisk do původního povrchu a po uschnutí nakopíruje věrně jeho původní povrch, chvíli se to sice tak zkrabatí, že by se člověk chtěl zastřelit, ale po vypnutí je to fantazie. Tak co, prozradíš, nebo mám začít zkoušet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se