hejdik Odesláno 6. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2010 Máš pravdu - lítám No hlodat mě to asi bude,ale momentálně se mi prostě ty Aviationy líbí prostě nejvíc.Jak to všechno nakonec dopadne to se uvidí mám na to ještě celkem dost času.Ono s 1-ročním prckem se šetří trochu hůř,takže tak půl roku
hejdik Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 U těch Aviationů by mě zajímala jedna věc,k čemu je ta čtvrtá černo oranžová ručička z tohoto modelu???http://www.chronoshop.cz/katalog-detail.php?p=707No a co myslíte,když má ten jeden model průhled na strojek a ostaní ne,je možnost že by třeba výrobce za příplatek dodal průhledné dýnko???Ale tohle asi nejsou hodinky za takovou cenu,aby se tím výrobce zaobíral....,že....!?Ještě než se začnu o všechno zajímat u dodavatele,tak by mě zajímal váš názor,ať jsem trochu chytřejší a ne úplaná lama
Gustaf Odesláno 7. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 ty Steiny B Uhr jsou luxusní...sám o nich uvažuju...velikost pouzdra 44 mm
hejdik Odesláno 7. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2010 druha casova zona - GMT - mne se na nich tahle komplikace moc libi... Kibi,prosímtě,anebo kdokoliv jinej,mohl bys mi k tomu říct něco bližšího,tím pojmem jiná zóna se rozumí jiné časové pásmo? Jinak mě se to na těch hodinkách takymoc líbí,prostě se v těch modelech motám dokola každej model má něco do sebe,teď prostě vybrat ten pravej.....jak tohle dopadne!?
bruno7 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Za mne Steinhart - vidim je poprve, mrknul jsem na ten odkaz a docela pecka. Design je velice zdarily, natah korunkou hodne dobry, a Unitas taky fajn. Jdi do toho!
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 za mne taky steiny..už si na ně taky dělám zálusk
hejdik Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 (upraveno) Za mne Steinhart - vidim je poprve, mrknul jsem na ten odkaz a docela pecka. Design je velice zdarily, natah korunkou hodne dobry, a Unitas taky fajn. Jdi do toho! Který ty "Steiny" máš na mysli ,ty Aviation ? Upraveno 10. listopadu 2010 uživatelem hejdik
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 Který ty "Steiny" máš na mysli ,ty Aviation ? mno já bych šel do těch B Uhr II 44 mm :-) moje miska vah se k nim pomalu přiklání oproti quartzovým Wengerům
jankoxxx Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 mno já bych šel do těch B Uhr II 44 mm :-) moje miska vah se k nim pomalu přiklání oproti quartzovým Wengerům na wengery sa vybodni, tie by si predaval po tyzdni alebo dvoch tu na fore, ber radsej tie stajny, s tymi mozno zo pol roka vydrzis potom to uz ale pojde dolu vodou!!!!
Gustaf Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2010 na wengery sa vybodni, tie by si predaval po tyzdni alebo dvoch tu na fore, ber radsej tie stajny, s tymi mozno zo pol roka vydrzis potom to uz ale pojde dolu vodou!!!! mno já doufám, že ze Steinama vydržím dýl jak půl roku :-D Ikdyž je fakt, že už teď tak trochu začínám chronomagořit. Zatím mě prošli rukama troje Seika. Ale ty Wengery mě taky lákaj, ale spíše vzhledem než quartzem http://www.wenger.ch/commando-chrono-special-70705-xl http://cgi.ebay.co.uk/BNIB-WENGER-SWISS-MILITARY-COMMANDO-CHRONOGRAPH-WATCH-/220584833206?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item335be170b6#ht_9501wt_1139
Lalla Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Chtěl bych se zeptat zdejších odborníků. Co by jste mi poradili při výběru z těchto dvou možností možná bude Ježíšek : 1.- http://chronoshop.cz...6-Commander-100 2.- Můj odkaz Ty Trasery 6506 Commandery budou určitě přesnější, budou odolnější a dobře čitelné za tmy, ale jsou dost masívní a velké, musí se měnit baterka... Archimede Pilot T, se mi líbí více, ale musel bych si přikoupit titanový tah (originál se nedělá, tak ani nevím zda by nějaký pasoval rozměrově), nevím jak dlouho po nasvícení lze odečítat čas, a jak je to s přesností, abych nemusel každý půlden seřizovat, jinak automaty by jsem bral radši, nemáte někdo zkušenost? Tak mi to nějak rozmluvte, zkrátka scháním něco přehledného v titanu s datumovkou a safírem, vodotěsné, nic víc mít nemusí, nosím je na ruce neustále, nesundavám prakticky nikdy, proto ten titan i s tahem. Díky předem za veškeré info.
kubson Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Tak mi to nějak rozmluvte, zkrátka scháním něco přehledného v titanu s datumovkou a safírem, vodotěsné, nic víc mít nemusí, nosím je na ruce neustále, nesundavám prakticky nikdy, proto ten titan i s tahem. Díky předem za veškeré info. jsou to úplně jiné hodinky, nidméně Archimede Pilot se nehodí na pobyt ve vodě, takže pokud je v plánu s hodinkami např. plavání, tak potom určitě ne tento model. a jinak achimede působí větším dojmem, než traser commander
Lalla Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 jsou to úplně jiné hodinky, nidméně Archimede Pilot se nehodí na pobyt ve vodě, takže pokud je v plánu s hodinkami např. plavání, tak potom určitě ne tento model. a jinak achimede působí větším dojmem, než traser commander Pobyt ve vodě, nevím, píšou že jsou vodotěsné, žádné potápění neprovozuji, stačí když vydrží vanu , sprchu, a v létě chvilku v bazénu...
kubson Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Pobyt ve vodě, nevím, píšou že jsou vodotěsné, žádné potápění neprovozuji, stačí když vydrží vanu , sprchu, a v létě chvilku v bazénu... ne, tyto hodinky nejsou na podobné aktivity určeny. vodotěsnost 50m dle výrobce není vhodná pro plavání. a do sprchy bych nebral už vůbec žádné hodinky..
Lalla Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2010 Aha, no tak tímto je výběr jasný, moc děkuji za radu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se